Vegetarisk madlavning

Kurset for dig, der gerne vil spise flere grøntsager, og du får idéer til, hvordan grøntsagerne kan tilberedes til lækre retter.

For mange er grøntsager ofte lavere prioriteret end kød. På dette madlavningskursus vil vi forsøge ændre på dette, ved at give dig idéer til, hvordan grøntsagerne kan få hovedrollen på en tallerken. De retter vi skal lave, kan stå alene som en ret eller de kan fungere som tilbehør.

Grøntsags retterne er først og fremmest sunde, nærende – rige på fibre, vitaminer og mineraler – og mindst indbydende og flotte. Vi kommer nemlig til at arbejde med både retternes nærings- og farvemæssige sammensætning. Mad skal gerne være en både en gastronomisk smagsoplevelse og oplevelse for synssansen.

Du får på kurset indblik i, hvordan de kendte grøntsager kan varieres. Vi vil lave retter, hvor de spises rå, bagt, kogt eller stegt – de enkelte grøntsager kan smage vidt forskelligt, alt efter hvordan de tilberedes. Vi vil sammen eksperimentere med råvarerne og finde på nye retter.

Et hovedmåltid kommer til at bestå af hovedret, salat og sund dessert.

En del af de grøntsags retter du bliver præsenteret for vil være orientalske inspireret. Her bliver forskellige former for kokos (kokosolie, kokosmælk, kokosmel, osv.) og krydderier anvendt, hvilket giver en speciel smag i retterne.

Du får alle vegetar opskrifterne med hjem.

Underviser: Kata Ökrös, grøntsags-passionist og tidligere højskolelærer i bl.a. vegetarisk madlavning. Kata har arbejdet i køkkenet både på en skole i Indien og på en restaurant i Thailand.

Torsdag den 10. maj kl. 16.00 til søndag den 13. maj kl. 16.00.

Kristi Himmelfartsweekenden.

Pris: 3300,- kr. Pensionister, studerende og arbejdsløse: 2900,- kr.

Tillæg på 300,- kr. for enkeltværelse.

Tilmelding til kurset i Vegetarisk madlavning

​​

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram