Mandala-tegning

På kurset lærer du mandalakunstens grundlæggende principper og metoder, og hvordan man arbejder med praktisk geometri som en universel videnskab.

Symmetri og symboler - enkelthed og kompleksitet.

I Mandala-tegning gennemgår vi konstruktion af basale geometriske former, anvendelse af det gyldne snit, og farvernes samspil.
Vi tegner, maler, mediterer og deler oplevelser.

ikon

Mandala er en fascinerende form for kunst, og en udviklingsproces, hvor skabelsen af former, sammensætning af farver og mønstre forenes i en dyb psykisk og spirituel oplevelse.

Du vil blive forbløffet over, hvor stor skønhed, og hvor stærkt et personligt udtryk, du kan skabe gennem dine mandalaer.

I sin essens er Mandalaen en vej for den spirituelt søgende, og til udfoldelse af den indre kunstner.​

Mandalaen er livets spejl

​Mandalakunsten er en meditativ og healende proces, hvor strukturer og farver udvikler sig på papiret. Det er udfordrende, det centrerer og organiserer vores indre univers; udvikler tålmodighed og skaber en forunderlig ro og uforklarlig indsigt.

Symbolerne åbner sig af sig selv, og bliver levende og integreret i livet.

En mandala er en universel form for ikonografi og en metode til at forblive i sit eget centrum - hjemme hos sig selv - mens man bevæger sig gennem livets komplicerede proces.

Underviser: Anne Neess

anna-neess

Anne Neess er ejer og stifter af Nordlys centret. Anne har mange års erfaring med mandala, og har udviklet en metodik, som er nem at lære og omsætte i praksis. Mange kunstnere har integreret arbejdet med mandala, men også mange terapeuter, pædagoger og undervisere har taget mandalaen til deres hjerter. Mandala bliver med succes inddraget i terapeutiske processer i mange sammenhænge.

Materialer kan købes af Anne.

Torsdag den 17. august kl. 16.00 til søndag den 20. august kl. 15.30.

Pris: 3700,- kr. Pensionister, arbejdsløse og studerende 3400,- kr.

Tillæg på 400,- kr. for enkeltværelse.

Tilmeldning til Mandala kursus KLIK HER

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram