RETREAT

Vi tilbyder retreat, hvor du har mulighed for at trække dig tilbage i de fredelige omgivelser, som Stensbæk ligger i. Her kan du udforske eller bare nyde den unikke natur.

Omkring Stensbæk findes blandt andet meget varieret skov, søer, åer, de største og flotteste klimper i verden og selvfølgelig Stensbækken. ​

Som udgangspunkt har vi åbent for retreat fra den 1. april til cirka den 1. oktober.

Fra april kan du f.eks. nyde sangen fra adskillige fugle, der er kommet tilbage fra de varme lande. Anemoner, skovmærker og andre blomster er i flor. Hele foråret er i gang, og naturen giver os så mange livsbekræftende tegn.

For 2018 har vi endnu ikke arrangeret retreats,

men hører gerne fra dig, hvis du har nogle specielle ønsker.

Du har jo netop mulighed for at planlægge din helt egen retreat på nogle tidspunkter, hvor det passer dig allerbedst. Du kan tilrettelægge dine dage lige præcis som du ønsker.

Hvis du kommer for at male, er der ekstra rum, hvor du kan lade dit malegrej stå. I det hele taget er der plads til at boltre sig med forskellige ting - eller slet ingenting at gøre. Vi har også en hængekøje, hvor du kan stresse af og nyde nuet. Det er muligt at låne en cykel.

Aktiviteter på Højskolen

Når du er på retreat, er der tilbud om meditation hver dag og yoga om mandagen. Du har også mulighed for at deltage i andre aktiviteter.

Du har også mulighed for at bestille forskellige behandlinger/vejledninger á Kr. 600,- mens du er på retreat. Behandlinger kan f.eks. være: 

  • Coaching
  • Healingsmassage
  • Drømmetydning
  • Klangmassage
  • Zoneterapi
  • Transformational Breath®.

Muligheder omkring Højskolen

Der er masser af udenomsplads på og omkring højskolen, hvor du kan gå/løbe tur eller lave andre aktiviteter.

Vi har også andre muligheder for et mere aktivt retreat ophold: 

  • Mountainbikebane på 25 km.
  • Ridesti i skoven
  • Mulighed for at sejle i kano til Ribe.

Pris for egen planlagt retreat

Ved retreat, hvor du selv planlægger indholdet, har vi en rabatpris per døgn, som er Kr. 660,- eller Kr. 550,- hvis du ikke har almindelig lønindtægt.
​I prisen er inkluderet opredning på enkeltværelse, alle hoved- og mellemmåltider, brug af fælleslokaler, meditation og eventuel deltagelse i andre aktiviteter, der foregår mens du er her.

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram