Behandlinger

​Få ekstra forkælelse på dit ophold. ​

Vi har stor success med at tilbyde behandlinger til vores gæster, der intet som sætter prikken over i'et på et skønt ophold som en kropsbehandling.

På denne side kan du læse dig frem til, hvilke behandlere vi har tilknyttet til højskolen. Det kan variere hvilke behandlere, der er på højskolen hvornår.

Hvis du allerede nu ønsker at planlægge forkælelsen forud, så reserver gerne tid forud for dit ophold. Så kan vi nemlig bedre koordinere behandlingerne med vores terapeuter.

Ved nogle kurser er der en behandling inkluderet i prisen, dette vil fremgå af kursusteksten.

​Ellers koster en behandling DKK 600,- og kan afregnes enten forud eller inden afrejse dato.​

Vivi Meyer

Healings-massør & Samtaleterapeut med speciale i Terapeutisk Yoga.

​Healingsmassage er vejen frem til en bedre kropsbevidsthed og større selvindsigt. Healingsmassage er en meget blid, rolig og omsorgsfuld helkropsmassage som nærmest virker meditativ. Massagen er kombineret med healing, som gør at man kommer dybt i spændingerne. Når dine muskler er dybt afslappede flyder energien bedre og musklerne kan give slip på gamle ubearbejdede oplevelser som har sat sig til fysiske blokeringer/spændinger i kroppen.

Samtaleterapi er hjælp til selvhjælp.

Som optakt til healingsmassagen kan du tage et emne eller en problemstilling op, som du ønsker hjælp til at komme videre med.

Der kan også dukke oplevelser/følelser op under en massage, som det kan være rart at få belyst fra en anden side.

100% diskretion er en selvfølge.

Mail : Vivi.f.meyer@gmail.com

​Tlf.: 27260321

Anette Lindegaard

​Bevidsthed er den stærkeste helbredende kraft af alle.

Når vi øger bevidstheden, får vi magt over egne følelser, tanker og vaner. Jeg hjælper dig med at leve mere bevidst, bygger dig op indefra, så du lever dit liv fuldt ud og med fornyet livskraft.

Metoden bygger på den kendsgerning, at stress er en naturlig reaktion, på en usund tilstand. En tilstand der lukker ned for vores bevidsthed og overopheder vores nervesystem. Derfor kan stress forebygges og behandles, ved at blive bevidst om, hvad der skal til for at holde nervesystemet i ro.

På Stensbæk Den Holistiske Højskole har jeg både været teamkoordinator, kursusleder og nu er jeg behandler på freelancebasis. Jeg tilbyder korte sessioner, healingsmassage og længerevarende holistiske stressvejledninger som jeg kalder Ro i krop, sind og sjæl.

Kontakt mig på +45 4129 1626

eller gerne på anette.lindegaard@live.dk​

Eva Birk

Jeg tilbyder healing med krystaller.

Personen ligger på en briks og jeg vælger intuitivt, hvilke krystaller som skal placeres hvor. Sessionen varer ca 1 time.

Klarsyn med krystaller - personen vælger typisk 3 - 4 krystaller. Eva modtager beskederne fra krystallerne - man kan enten bede krystallerne om hjælp til et specifikt problem, eller lade krystallerne komme med det budskab som de har lige nu. Hvis der er behov, laver vi sammen et krystalgrid, som er med til at støtte dig i den process som er sat i gang. Sessionen varer ca 45 minutter til 1 time.

Man kan rigtig fint kombinere de 2 behandlinger. Først spørger vi krystallerne til råds og slutter af med en healing for at få energien ind på et meget dybere plan. Alt arbejde med krystaller går på sjælsplanet.

Jeg kan hjælpe til, at du kan finde den måde at meditere på som passer bedst til dig lige nu - jeg har guidet meditationer i snart 20 år, mest for grupper men også 1 til 1.

Alt arbejde med krystallerne foregår helst hjemme hos mig selv - ca 7 km fra Stensbæk.

Jeg kan også tilbyde healingsmassage - det er i tilfælde af, at der ikke er andre som kan. Jeg har masseret i mere end 20 år.

Massage og meditation kan foregå på højskolen.​

Tlf.: 21 42 64 31

Mail: eva.sjaelefred@gmail.com

Bodil Krenzen ​

Bodil tilbyder zoneterapi, muskulær zoneterapi, Bowtech og Transformational Breath. 

Du kan læse mere her

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.