Behandlinger

​Få ekstra forkælelse på dit ophold. ​

Vi har stor success med at tilbyde behandlinger til vores gæster, der intet som sætter prikken over i'et på et skønt ophold som en kropsbehandling.

På denne side kan du læse dig frem til, hvilke behandlere vi har tilknyttet til højskolen. Det kan variere hvilke behandlere, der er på højskolen hvornår.

Hvis du allerede nu ønsker at planlægge forkælelsen forud, så reserver gerne tid forud for dit ophold. Så kan vi nemlig bedre koordinere behandlingerne med vores terapeuter.

Ved nogle kurser er der en behandling inkluderet i prisen, dette vil fremgå af kursusteksten.

​Ellers koster en behandling DKK 500,- og kan afregnes enten forud eller inden afrejse dato.​

Sophira Bjerre

RAB Zoneterapeut & AcuNova akupunktør.


Sophira blev uddannet som zoneterapeut i 2015. Hun driver desuden sin egen klinik 'Naturlig - Balance - Healing - Sundhed' fra sin bopæl i Egebæk-Hviding syd for Ribe. Men hun kører gerne ud til højskolens smukke omgivelser for at forkæle kursisterne.
Udover at beskæftige sig med zoneterapi og akupunktur arbejder hun i sin klinik også med det spirituelle indenfor healing og som Certificeret Angel Card Reader™

​Website: www.sophira.dk

Vivi Meyer

Healings-massør & Samtaleterapeut med speciale i Terapeutisk Yoga.

Healingsmassage er vejen frem til en bedre kropsbevidsthed og større selvindsigt. Healingsmassage er en meget blid, rolig og omsorgsfuld helkropsmassage som nærmest virker meditativ. Massagen er kombineret med healing, som gør at man kommer dybt i spændingerne. Når dine muskler er dybt afslappede flyder energien bedre og musklerne kan give slip på gamle ubearbejdede oplevelser som har sat sig til fysiske blokeringer/spændinger i kroppen.

Samtaleterapi er hjælp til selvhjælp.

Som optakt til healingsmassagen kan du tage et emne eller en problemstilling op, som du ønsker hjælp til at komme videre med.

Der kan også dukke oplevelser/følelser op under en massage, som det kan være rart at få belyst fra en anden side.

100% diskretion er en selvfølge.

Anette Lindegaard

Bevidsthed er den stærkeste helbredende kraft af alle.

Når vi øger bevidstheden, får vi magt over egne følelser, tanker og vaner. Jeg hjælper dig med at leve mere bevidst, bygger dig op indefra, så du lever dit liv fuldt ud og med fornyet livskraft.

Metoden bygger på den kendsgerning, at stress er en naturlig reaktion, på en usund tilstand. En tilstand der lukker ned for vores bevidsthed og overopheder vores nervesystem. Derfor kan stress forebygges og behandles, ved at blive bevidst om, hvad der skal til for at holde nervesystemet i ro.

På Stensbæk Den Holistiske Højskole har jeg både været teamkoordinator, kursusleder og nu er jeg behandler på freelancebasis. Jeg tilbyder korte sessioner, healingsmassage og længerevarende holistiske stressvejledninger som jeg kalder Ro i krop, sind og sjæl.

Kontakt mig på +45 4129 1626

eller gerne på anette.lindegaard@live.dk​

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.