Din intelligente krop - Metasundhed/metamedicin

Hemmeligheden bag symptomer​

Foredrag ved Lars Mygind

Som søn af Jytte Abildstrøm og bror til Peter Mygind fornægter familiens underholdningsgen sig heller ikke i Lars, der formår at levere sit budskab så de fleste får rørt lattermusklerne godt og grundigt.

​Lars har en baggrund med 10 års ledererfaring indenfor erhvervslivet, 10 år som skuespiller og sin terapeutiske uddannelse - og Lars har siden 2000 levet som terapeut og coach. Hans ambition er altid at bruge de mest effektive teknikker når det gælder om at skabe personlig velvære og vækst. Han er derfor konstant opsøgende, når det gælder om at tilegne sig ny viden indenfor det terapeutiske felt og bruger meget af sin tid på at deltage i kurser og konferencer i udlandet. Det seneste kursus handlede om ”Peak States of Consciousness”, på dansk ”vedvarende lykketilstande”.

Metasundhed/metamedicin er læren om de naturlige biologiske processer, som har udviklet sig gennem milliarder af år. Den vigtigste lære er, at når et organ har været stresset, så skal det regenerere.

Metasundhed giver en anderledes indgangsvinkel til, hvad sygdom og helbredelse er, og tager udgangspunkt I urbiologien. Pludseligt giver det mening, at vi engang imellem får en forkølelse eller en sygdom.

Vi lærer at forstå de to faser som kroppen gennemgår og den tætte sammenhæng, der er mellem psyke og krop. Mange mennesker har allerede I dag fået hjælp til at komme igennem vanskelige perioder med sygdom. Metasundhed handler om at finde den bedste behandling uanset hvad. Man kan også kalde Metasundhed for en videnskabelig udgave af ”Helbred dit liv” af Louise Hay.

Tirsdag 25. august kl. 19 - 21

Pris:

Foredraget på højskolen koster: Kr. 150,-/100,- inkl. te/kafffe og kage

Den lave pris er for pensionister, arbejdsløse, studerende og "solstråler"

Foredraget er gratis, når du deltager I hele kurset med Lars Mygind.

Tilmelding til foredraget om Din intelligente Krop - Metasundhed/Metamedicin

Foredragene er en del af en længere kursus i METAsundhed.

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.