​Englemagiske Krystalklange

Healing og velsignelse

Kom til en aften med dybe healende klange fra kvarts krystal lyre (quartzophone), syngeskål og kanaliseret sang og sprog.

Den unikke lyre med de sprøde, sarte, rene, krystalliske toner kombineret med den særlige stemning på 432 Hz bringer tilhøreren i en dyb Alpha/Theta meditativ tilstand i samklang med Moder Jord og Universets skabelsesenergi. At være i harmoni med Altet åbner for healing, omskabelse og opløftelse. Alle mørke, negative og uharmoniske tilstande kan ikke trives og må opløses og transformeres ved disse højfrekvente toner.

Med min stemme bestræber jeg mig på at nærme mig disse klange så meget, som det er mig menneskeligt muligt. Jeg beder om, at min stemme må være et udtryk for universets healende energi, ”mærker mig ud i gruppen” og synger det, der er behov for. Måske er det omsorg, kærlighed, opløftelse, kraft, nænsomhed eller andet, der skal udtrykkes. Måske skal min lyd dirigeres hen til et bestemt chakra på det kollektive plan. 

Jeg benytter mig ligeledes af kanaliseret sprog, også kaldes lightlanguage, som er et sprog, der opstår i nuet og ”forstås” på de indre planer.

Der afsluttes med en ligeledes kanaliseret velsignelse i sang og krystaltoner af tilhørerne.

Om Maia Trayhorn:

Operasanger, healer, psykospirituel krop-, stemme- og åndedrætsterapeut,

statspr. sangpædagog og lyssanger. Har opstartet LyssangerAkademiet med det formål at udbrede ”Den hellige tone” gennem kurser, koncerter, terapi, ceremonier, velsignelser, healing mv. Du kan læse mere om Maia og det hun tilbyder på hjemmesiden her: www.lyssanger.dk

Lørdag d. 19. juni klokken 19 - 21

Pris:

Kr. ​150,- / 100,-

Den lave pris gælder for solstråler, arbejdsløse, pensionister og studerende

MAX PLADS TIL 20 DELTAGERE!

Tilmelding til Englemagiske Krystalklange

​​

Maia afholder kurset 'At være lyssanger' på højskolen i samme weekend.

​Se iøvrigt håndtering af COVID-19 på højskolen her​

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.