​Englemagiske Krystalklange

Velsignelse og healing på et dybt plan.

Krystal lyren (quartzophone tm) et et helt unikt instrument. Dens vidunderligt smukke og langstidsklingende toner hensætter tilhøreren i en tilstand af dyb fred og lyksalighed. Det virker, som om alle former for ”urenheder” fortones bort i mødet med renheden i disse krystalliske klange. Healingen er dyb og kraftfuld i al sin transformerende blidhed og skønhed.

Den første krystal lyre kom i handelen i 2012. Det er, som om tiden først skulle være moden til at modtage disse højtvibrerende klange. Den universelle stemning på 432 Hz bringer os tilbage til en oprindelig værenstilstand blottet for stress og uharmoni i samklang med selve jordens puls.

Der benyttes endvidere krystal syngeskål i den samme universelle stemning.

De smukke krystalklange benytter jeg som ledsageinstrumenter til min intuitive sang. Min hensigt er, at nærme mig de rene krystaltoner så meget som muligt, for derved at forstærke den helende og opløftende effekt.

Aftenen afsluttes med en velsignelse af tilhørerne med sang og kanaliseret sprog, som vil indhylle dig i kærlige vibrationer og tale til dig på det ubevidste plan.

Om Maia Trayhorn:

Operasanger, healer, psykospirituel krop-, stemme- og åndedrætsterapeut,

statspr. sangpædagog og lyssanger. Har opstartet LyssangerAkademiet med det formål at udbrede ”Den hellige tone” gennem kurser, koncerter, terapi, ceremonier, velsignelser, healing mv. Du kan læse mere om Maia og det hun tilbyder på hjemmesiden her: www.lyssanger.dk

Lørdag d. 8. august klokken 19 - 21

Pris:

Kr. ​150,- / 100,-

Den lave pris gælder for solstråler, arbejdsløse, pensionister og studerende

MAX PLADS TIL 20 DELTAGERE!

Tilmelding til Englemagiske Krystalklange

​​

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.