Gongbadskoncert

Et gongbad er en meditativ og helt unik oplevelse.

Lad dig invitere til velvære, stilhed i sindet og fornyet energi via lydene og vibrationerne fra de smukke og kraftfulde gongs.

Du bringes i en dyb beroligende tilstand, hvor du slipper stress og træthed. Dit nervesystem kalibreres, spændinger løsnes og balancen genoprettes.

Du ligger stille og lader din krop og dit sind bade i lydbølger – derfor hedder det et gongbad. Kroppen modtager lydens vibrationer og lades fuldstændigt op igen. Du bliver påvirket helt ned på dit celleniveau som en slags lydmassage.

Gongbade er aldrig ens – da energi, lyd og vibration aldrig er den samme.

Selve arrangementet vil vare 90 minutter, hvoraf gongbadet er 1 time.

Praktiske informationer:

Da du ligger stille er det vigtigt at holde kroppen varm. Medbring gerne dit varme tæppe og din vand. God væskebalance er vigtigt for at få det optimale udbytte.

Højskolen har ekstra tæpper, puder og madrasser.

Højskolen har valgt at slukke for Wi-Fi i denne uge og opfordre til at lade alt elektronisk udstyr blive hjemme. Medbringer du alligevel mobil eller andet elektronisk udstyr (f.eks. smartur) skal det efterlades i bilen eller slukkes helt.

Om Marit Blom

I 2014 tager Marit til Sverige for at deltage på en af Europas største alternative festivaler. Stedet hedder Ängsbacka og ligger smukt placeret i Varmland nord for Vänern. Yogafestivalen med 600 mennesker er skudt i gang og Marit går efter frokosten op i en af de største workshopsale for at lægge sig på en madras og modtage dagens gongbad.

Hun er tryllebundet.

I 2015 gentager det samme mønster sig. Igen til Yogafestival i Sverige med skønne gongbade hver dag efter frokost og to gange mulighed for Gong Puja (gong hele natten). Marit er igen fuldstændig salig. Hun oplever med lethed at kunne nøjes med 5 timers søvn. Hopper ud af teltet super tidligt om morgenen. Sidder klar på yogamåtten og kan nemt overskue op til 5 meget intense yogaworkshops per dag! I en hel uge vel at mærke.

Juni 2016 uddanner Marit sig til gongmaster i England ved Don Conreaux og Aidan McIntyre.

Marit har i Sverige 2016 spillet og afholdt gongbade på en af Skandinaviens største alternative festivaler kaldet No Mind med 900 deltagere. Her spillede hun sammen med andre skandinaviske gongmastere. Afholdte i Sverige også selv gongbade.

Hun har i Sverige 2017, under Yogafestivalen, spillet to nætter til Gong Puja (gong hele natten) sammen med 5 svenske gongmastere.

Marit er indehaver af Gongbliss og har siden november 2016 afholdt gongbade i en fyldt sal flere gange om måneden i egen hjemby i Sønderjylland.

Desuden spiller Marit som gæstelærer forskellige steder i Danmark - København, Ålborg, Vejle, Gråsten, Hammelev, Aabenraa, Haderslev med flere.

Marit er uddannet underviser i Kundalini Yoga. Uddannelsen afsluttet i juli 2017.

Har vinteren 2015 taget børneyogakursus: Barnet i Balance ved Pernille Dybro.

Arbejder sideløbende som folkeskolelærer og skolebibliotekar på en stor skole i Aabenraa.

For yderligere information, se gongbliss.dk eller gongbliss på Facebook.

Onsdag d. 19. juni kl. 20.00 i gymnastiksalen.

Det vil være dejligt, hvis du tilmelder dig "Gong koncert",

men du har også mulighed for bare at 'dukke op'.

Pris: 150,- / 100,- for solstråler, arbejdsløse, pensionister og studerende

Der kan ikke betales med mobilpay på selve dagen.