Klang koncert

Med Anne Neess

Kom og oplev de dybe afslappende og stress-lindrende virkninger af et klangbad.

Ved hjælp af tibetanske klangskåle, Gong og andre instrumenter, som er rige på harmoniske frekvenser bliver du badet i lyd, mens du føler stresset og belastningerne fra dagen smelte væk.

Fred og harmoni kommer syngende tilbage til dig.

Inden klangbadet får du en kort introduktion til klangskålene, som du bagefter vil få anledning til at prøve på egen krop.

Varrighed 1½ time.

Pris: 150,- / 100,- for solstråler, arbejdsløse, pensionister og studerende.

​Lørdag d. 15. juni kl. 19.30 i gymnastiksalen

Det vil være dejligt, hvis du tilmelder dig "Klang koncert"​

men du har også mulighed for bare at 'dukke op'.

Underviser:

Anne Neess

Medstifter og leder af NORDLYS ApS.

Har i mere end fire årtier undervist i Terapeutisk Massage, Berøringsterapi, Selvudvikling og Klangmassage.

Erfaren terapeut og lærer inden for sit område og har en lang og bred uddannelse indenfor kropsterapi. Hun har i alle årene arbejdet med spirituel udvikling og meditation.

Medskaber af Nordlys Massagekoncepterne og har gennem årene undervist og uddannet mange tusinde elever. Siden 1992 har hun undervist i Mandalategning og har udviklet principper for anvendelse af Mandala i både kunst og terapi. Siden 2007 har hun ledet Peter Hess Klangmassageinstituttet i Danmark og uddannet flere hundrede klangmassører.

Medudvikler af Massagespecialer til alle aldersgrupper herunder Massage til Gravide, Børnemassage og Geriatriskmassage.

Har gennem årene medvirket i flere TV og radioudsendelser om sit arbejde.

Uddannet sygehjælper, husholdningslære, massageterapeut, berøringsterapeut og klangmassageterapeut.

Blandt centrale lærere kan nævnes Anne Parks - Massageterapi (USA), Jeff Love Meditation, (USA) Richard Lee Willis - Shiatsu (USA), Bob Moore - Healing/selvudvikling(Irland/DK), Max Mizzi Meditation/spiritualitet (Italien), Anthony Robbins - Coaching/selvudvikling (USA), Tarab Tulku - Filosofi/meditation (Tibet), Alain Gahin - Kropsterapi (SP), Sanlet - Ayurvedisk Massage (Indien). Russ Hudson og Don Riso, Enneagram (USA), Peter Hess (Tyskland). Dan Brown P.H.D. Tibetansk meditation Mahamudra og Dzogchen, Rahob Tulku, Thupten Kalsang Rinpoche, Geshe Sanam Rinpoche, Traumehealing Raja Selvam. Tenzin Wangyal.

Underviser på Nordlys Centret og på institutionskurser i Teraputisk massage og berøring herunder Massageterapeutuddannelsen, Triggerpunkt Massage, Geriatriskmassage og andre berørings- og massagerelaterede behandlingsfag. derud over underviser hun på hele Klangmassageuddannelsen samt på alle Mandalakurser.