Sundhed set med en spirituel læges øjne

​Kom til foredrag med en spirituel læge og få svar!

Hvad er en spirituel læge?

Hvad har spiritualitet og sundhed med hinanden at gøre?

Hvordan påvirker tanker og følelser den fysiske krop?

Måske du har gået med de samme spørgsmål bevidst eller ubevidst.

Du har måske også været udfordret på dit helbred og forsøgt med kostændringer, mere bevægelse og dyre tilskud, men er alligevel ikke nået i mål. 

Du har nemlig endnu ikke har fået øje på den vigtigste faktor - dit sind og om du lever et liv i overensstemmelse med din allerinderste kerne. Din sjæl.

I foredraget fortæller Maria om, hvorfor du ikke længere kan ignorere sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hun kobler spiritualitet med naturvidenskab, og ud ad det kommer en række smukke betragtninger.

Om livet i alle sine afskygninger.

Maria garanterer, at du går hjem med en masse inspiration og værktøjer til at lave et grundigt eftersyn af dit liv på alle planer.

I foredraget er indvævet sange skrevet af Maria og Marie Zabel i fællesskab. De fremføres akustisk af Marie Zabel undervejs. Budskaberne understøtter på smukkeste vis foredragets pointer.

Velkommen til et foredrag skrevet og kommunikeret direkte fra hjertet.

​Maria Pinderup Langbak - en spirituel holistisk arbejdende læge

​Jeg har en baggrund som speciallæge i almen medicin, akupunktør og heilpraktiker. Derved har jeg tilegnet mig en bred vifte af kompetencer, som jeg på bedste vis forsøger at integrere til gavn for de mennesker, som søger min hjælp.

​Min ambition er at være brobygger mellem det konventionelle system og de mere komplementære behandlingsformer. Begge har uden tvivl deres berettigelse og anvendt korrekt kan man opnå fantastiske resultater.

​Jeg er drevet af at inspirere folk til at tage ansvar for deres eget liv. På alle planer. Herved opnås et sundt, balanceret og meningsfyldt liv.

​I hjertet af Århus driver jeg en privat lægeklinik under navnet Naturlægen.com. Ligeledes er jeg skribent på Naturli bladet, holder foredrag, workshops og meget mere.

Om Marie Zabel

Marie er indehaver af “Yoga og Hjerterum”. Oprindelig er Marie uddannet ergoterapeut, men har de seneste år koncentreret sig om arbejdet med at skabe balance mellem krop, sind og sjæl i en kombination af bevægelse/yoga, meditation, lyd og essentielle oliers kraft.

Marie er både uddannet i MediYoga og Kundalini Yoga og har bl.a taget uddannelse i Gonghealing/lyd i udlandet. Marie er “freelance musiker”. Musik og sang har altid været en kæmpe passion som Marie i dag har forenet og kombineret i en smuk samklang med passionen for, at åbne hjerter og bringe mennesker i balance.

​​

​Onsdag d. 21. april kl. 19 - 20.30

Pris:

Kr. 150,- / 100,-

Den lave pris er gældende for studerende, arbejdsløse og pensionister

Tilmelding til foredraget her

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.