Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

​Udrulningen af den nye teknologi, 5G

Frekvenser og konsekvenser

Folketingsvalget er skudt i gang. Vi står overfor endnu et valg og et langt vigtigere valg – det drejer sig om 5G. 

Vil vi have 5G i Danmark? 

Den norske skribent Einar Flydal formulerer sig bl.a. således om 5G: ”Velge mellom 5G og insekter? Vi får ikke begge deler”.

En stigende gruppe bekymrede danskere bærer sammen med en lang række af uvildige internationale forskere bevisbyrden i forhold til 5G. Hverken regeringen, Sundhedsstyrelsen eller pressen har bidraget til en kritisk og nuanceret dækning og oplysning om 5G.

Den 18. februar 2019 offentliggjorde regeringen sin 5G handleplan og den 12. marts 2019 solgte regeringen 5G til telebranchen. Et samlet folketing stemte for udrulningen af 5G. En euforisende fremtid tegner sig for Danmark og danskerne med førerløse biler, wi-fi husholdnings gadgets af alle slags der er trådløst forbundet, speed download af film og fjernoperationer. Alt sammen forbundet i IoT, Internet of Things.

Ny teknologi baseret på mikrobølger, som 5G, smartmeters- og smartbyer mv. Vi ved ikke meget om alt dette, for vi er som befolkning ikke blevet informeret og spurgt, om det er det, vi ønsker. Det er regeringen ellers ifølge Århus Konventionen pligtig til i forbindelse med så gennemgribende foranstaltninger, som 5G teknologien er.

Og imens buldrer teknologien afsted og implementeringen af 5G kan ikke gå hurtigt nok. Vi bliver udsat for en endnu større mængde EMF og den bliver kraftigere og kraftigere. Først 2G, så 3G, og 4G og nu 5G som forskningen siger er 50 gange hurtigere end 4G.

Men er det virkelig en nødvendig udvikling at udrulle 5G?

Hvad er fordelene og hvad er ulemperne ved 5G? 

Og hvorfor har man ikke tid til at undersøge konsekvenserne ordentligt inden udrulningen?

Hvad har 5G af konsekvenser for vores samfund og vores natur og vores insektliv? 

Hvilke konsekvenser har det og vil det have på vores helbred og vores børns fremtid? 

Hvad med al den overvågning, der følger med? 

Har vi virkelig brug for den?

Forskning af de trådløse 3G og 4G frekvenser har påvist betydelige helbreds - som miljømæssige konsekvenser, der giver al mulig grund til at sætte spørgsmåls- og advarselstegn ved udrulningen af 5G uden forudgående tests af dets påvirkninger.

Det mener bl.a. en international forskergruppe på 236 personer, der sammen har sendt en appel til EU-kommissionen og Europæiske Statsministre så som Lars Løkke Rasmussen: https://www.5gspaceappeal.org/.

Den har de tilsyneladende valgt at overhøre. I stedet for har skandinaviske regeringsledere i 2018 indgået en aftale om at bruge Skandinavien som testområde for 5G. Uden at det er blevet testet og undersøgt først for konsekvenser og indvirkning på mennesker, dyr og naturen.

Flere byer og regioner har allerede slået 5G bremsen i, bl.a. Bruxelles. Hvorfor benytter Danmark sig ikke af forsigtighedsprincippet og tester 5G, før det evt. rulles ud?

Aftenen byder på følgende oplægsholdere. IT-specialist og researcher Henrik Eiriksson fra Rådet for Helbredssikker Telekommunikation og Cand. Scient. biolog og miljøvejleder Pernille Schriver, formidlingskoordinator for EHS-foreningen.

Vel mødt til et borgermøde om 5G – frekvenser og konsekvenser. Kom og deltag i debatten! 

Torsdag d. 6. juni kl. 19 – 21

Entré 50 kr.

Arrangør Stellalucia Aagaard; stellaaagaard@yahoo.com

I samarbejde med facebookgruppen:

”Vi siger nej til 5G i Danmark - fra borger til borger fra by til by

Tilmelding til Borgermødet om udrulning af 5G

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram