Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

SanseSTÆRK og Fri  

Foredrag søndag d. 14. juli kl. 19 - 21

Susanne B.K. Svenningsen, forfatter til debutbogen: ”Individualistens Land?” har noget på hjerte:

Hun vil inspirere sit publikum til at turde stille sig selv det vigtigste spørgsmål af alle: 

 ”Lever du det liv, der giver mening for DIG?”

Susanne giver os en rørende fortælling om hendes egen rejse mod et mere frit og autentisk liv som introvert og særlig sensitiv på godt og ondt. Et liv, som først for alvor gav mening, da hun valgte at gå imod strømmen og fandt sin egen vej.

​Den 49-årige forfatter skriver: 

"Jeg besluttede mig for at stå af ræset.

At stige af hamsterhjulet og prioritere anderledes. Det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Et liv med nærvær, værdi og nydelse har åbnet sig for mig, men det er også et liv, som desværre står i skarp kontrast til den hverdag, som jeg ser i mange hjem i dag. Og det gør ondt.

For alt for mange mennesker har det skidt. Alt for mange går rundt med drømmen om mere ro og nærvær, men de tør ikke vælge anderledes. Alt for mange kvinder og mænd, børn og unge falder sammen med stress, angst og depression. Er vi mon havnet der, hvor vi i vores søgen efter accept, ofrer vores kritiske røst og ikke mindst vores realistiske fornemmelse for, hvad der er rimeligt at forvente og forlange af os selv? Der er brug for, at flere tør gå imod strømmen…

..Så lad os kradse lidt i den pæne facade sammen. Lad os sætte spørgsmålstegn ved det hektiske liv, som for et flertal er en realitet og som gør stadig flere syge.

Hvor mange, i denne pulserende og stressende verden, gør lige netop dét, som giver mening for dem som individ? Hvor mange er stolte over at være unikke og anderledes? Er vores samfund virkelig så egnet til at give plads til forskellighed og individualitet, som vi bilder os selv ind?"

Susanne har tidligere arbejdet som rejsekonsulent. Er uddannet tysk erhvervskorrespondent og coach og har sidst men ikke mindst været lokalformand i HSP-foreningen for særligt sensitive.

Tilmelding til foredraget SanseSTÆRK og Fri

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram