Donationer til Den Holistiske Højskole

Historie

Den Holistiske Højskole i Stensbæk har afholdt kurser hvert sommerhalvår siden 2010. Vores bygninger lever ikke op til moderne standarder for isolering og er dyre at varme op. Vi har derfor valgt at begrænse vores aktiviteter til de varmere måneder indtil videre. Som følge heraf kan vi ikke blive godkendt som højskole efter de officielle regler og dermed modtage statstilskud.

Vi har valgt at se dette som en fordel og en mulighed for at drive en højskole på en helt anden måde. Vores ledelsesstruktur er meget flad. Det er kun underviserne og enkelte nøglemedarbejdere, som modtager løn. Resten af arbejdet udføres af frivillige. Dels en stor gruppe fra Danmark, dels unge frivillige fra hele verden. (Klik her for at møde mange af de frivillige på højskolen)

Godkendelse som almennyttig instituition

En af de frivillige har taget initiativ til at få højskolen anerkendt som en almennyttig institution, som gør at vi har fået mulighed for momskompensation. Dette vil være et velkomment økonomisk tilskud.


Hvordan kan du hjælpe os?

Du kan hjælpe med godkendelsen ved at donere et beløb på minimum 200 kr. og oplyse dit navn og din adresse. Hvis vi får godkendelsen, vil beløbet være fradragsberettiget, såfremt du også oplyser CPR-nummer (CVR-nummer for virksomheder).

Deadline for indberetningen er 1. oktober, så vi modtager meget gerne dit bidrag inden 27. september. Bidrag efter denne dato er selvfølgelig også velkomne.

Kontonummer 8401 0001752338

eller 

MobilePay 20093        (Erhvervskonto. Derfor kun 5 cifre)

Skriv i begge tilfælde: Donation, navn, adresse, mailadresse og evt cpr/cvr nummer i beskedfeltet.

På forhånd mange tak for din støtte!

Følg med her hvor mange personer der allerede har doneret. 

​​

Se vores anmeldelser

Se her hvad kursister siger om vores højskole:

Samvær. Meget hyggelig café. Imødekommenhed og venlighed. Flerkulturel udveksling gennem frivillige hjælpere. God stemning. Områder med have m.m. Der er rødder på flere måder. Forbindelse til natur.” Karin Bygård

”Forbundethed med alle de andre fremmede mennesker som deltog på kurset. At jeg fik øje på endnu dybere lag af forskellige livsproblematiker. Morgensang. Den fantastiske vegetariske mad. Den forudgående imødekommenhed fra højskolen omkring madvarer, transport og ekstra overnatning – bare venlighed og hjælpsomhed. Man føler sig velkommen. Så fint med de små blomstervaser og anden udsmykning i gangen og på værelser.”

"At blive set som den jeg er. At føle sig tryg i kyndige hænder. Endelig at finde vejen videre. Begge workshops var fantastiske og meget forskellige. Dansen til sidst. Skønt sted.”

Rikke T. Grønbæk

”Personalet fik virkelig én til at føle sig velkommen ved dens venlige væsen og opmærksomhed og praktisk fik tingene til at fungere omkring måltider. Dejligt varieret og mættende mad – velsmagende kødfri mad. Dejlige fysiske rammer. God seng. Kreativ atmosfære med dens indretning med kreative ting. Fint og rent selvom det er gamle bygninger.

Dejlig atmosfære til fordybelse.”  Birgit​

På Stensbæk Højskole udlever de det holistiske princip i daglig praksis i stort og småt. Mad, kurser, omgivelser, samt ikke mindst stort personligt og fagligt engagement.

Stærkt anbefalelses værdigt (og vanedannende... )

Læs flere ANBEFALINGER fra TIDLIGERE KURSISTER HER

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram