Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebook  fb-f-logo__blue_29       |       English  gb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Donationer til Den Holistiske Højskole

Historie

Den Holistiske Højskole i Stensbæk har afholdt kurser hvert sommerhalvår siden 2010. Vores bygninger lever ikke op til moderne standarder for isolering og er dyre at varme op. Vi har derfor valgt at begrænse vores aktiviteter til de varmere måneder indtil videre. Som følge heraf kan vi ikke blive godkendt som højskole efter de officielle regler og dermed modtage statstilskud.

Vi har valgt at se dette som en fordel og en mulighed for at drive en højskole på en helt anden måde. Vores ledelsesstruktur er meget flad. Det er kun underviserne og enkelte nøglemedarbejdere, som modtager løn. Resten af arbejdet udføres af frivillige. Dels en stor gruppe fra Danmark, dels unge frivillige fra hele verden. (Klik her for at møde mange af de frivillige på højskolen)

Godkendelse som almennyttig instituition

En af de frivillige har taget initiativ til at få højskolen anerkendt som en almennyttig institution, som gør at vi har fået mulighed for momskompensation. Dette vil være et velkomment økonomisk tilskud.


Hvordan kan du hjælpe os?

Du kan hjælpe med godkendelsen ved at donere et beløb på minimum 200 kr. og oplyse dit navn og din adresse. Hvis vi får godkendelsen, vil beløbet være fradragsberettiget, såfremt du også oplyser CPR-nummer (CVR-nummer for virksomheder).

Deadline for indberetningen er 1. oktober, så vi modtager meget gerne dit bidrag inden 27. september. Bidrag efter denne dato er selvfølgelig også velkomne.

Kontonummer 8401 0001752338

eller 

MobilePay 20093        (Erhvervskonto. Derfor kun 5 cifre)

Skriv i begge tilfælde: Donation, navn, adresse, mailadresse og evt cpr/cvr nummer i beskedfeltet.

På forhånd mange tak for din støtte!

Følg med her hvor mange personer der allerede har doneret. 

​​

Se vores anmeldelser

Se her hvad kursister siger om vores højskole:

Stensbæk er et af de bedste steder på jorden. Sådan har jeg det virkelig;- et af de bedste steder på kloden.

Naturen, rummeligheden, fællesskabet, den sunde økologiske mad, og ikke mindst den kærlige vision/intention for stedet. Hvor er vi heldige. I taknemlighed.

Top ! Det er svært at beskrive Stensbæk - det er et sted, der skal opleves.. Men her er virkelig rart; du bliver fyldt med energi og øko/biodynamisk mad i selskab med venlige og rummelige mennesker. Omgivelserne er så skønne og hvis du er til gåture + nysgerrig på dig selv, din krop, dine medmennesker og naturen, vil du have det som blommen i et æg her - det er i hvert fald sådan jeg føler det.

Kære Linnea og Frank Tak for en dejlig uge i jeres paradis. I gør Danmark rigere ved at drive dette sted og med jeres energi og hjerte giver i udover kurserne masser af inspiration til den personlige udvikling og en større tro på en endnu bedre fremtid for os alle. Også en kærlig hilsen og tak til jeres personale.

Namestè

Hening og Irrene

På Stensbæk Højskole udlever de det holistiske princip i daglig praksis i stort og småt. Mad, kurser, omgivelser, samt ikke mindst stort personligt og fagligt engagement.

Stærkt anbefalelses værdigt (og vanedannende... )

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram