Intuitivt Maleri

Weekendkursus i intuitiv maling

Gå på opdagelse i dit indre univers og skab dine egne malerier

Har du en følelse af, at du rummer en indre kreativ åre, som du gerne vil have frem i lyset? Er du klar til at slippe fornuften og se, hvor din spontanitet og intuition kan føre dig hen? Vil du åbne op for sjælens vibration og udtrykke den i billeder? Har du svært ved at komme i gang? Så er dette kursus noget for dig.

Dette kursus er primært for dig, der er helt begynder eller kun har begrænset erfaring med intuitivt maleri. Den eneste forudsætning er interesse og lyst. Du vil modtage individuel vejledning og sparring undervejs på kurset Intuitivt Maleri.

Vi starter hver dag med en kort meditation, hvor vi slipper hverdagens tankemylder og åbner op for det kreative, indre univers og den billedverden, der gemmer sig der. Herefter er der mulighed for at trække et tarotkort, som kan være din umiddelbare inspiration til dagens billedarbejde. Du kan lade dig inspirere af farverne, figurerne eller budskabet i tarotkortet eller lade hånden og dine spontane bevægelse føre dig ud på de kreative vidder, hvor hjernen bliver sat på standby og hjertet og din indre glød får lov til at styre dine strøg.

Arbejdsformen på Intuitivt Maleri er Mix-Media, hvor vi blander forskellige teknikker og materialer til abstrakte og delvis figurative billeder. Vi går i dialog med det, der kommer til os, lader os overraske og inspirere, og vi beslutter ikke på forhånd, hvor det hele skal ende.

Vi får løftet energien og bliver inspireret af morgengåture i stilhed i den dejlige natur, der omgiver højskolen.

Lørdag aften er der mulighed for at lege med vilde malerstrøg på store stykker papir til inspirerende musik. Hele kroppens rytme bliver sat i spil denne aften. Musik og kunst spiller på de samme strenge i sjælen, så musikken vil være med til at åbne op for dit indre billedunivers.

Underviser

Christina Karlsson er uddannet folkeskolelærer med billedkunst som linjefag og har en 2 årig kunsthåndværkeruddannelse fra ”Andromeda Tekstil- og Billedkunstskole” ved Baukje Zjilstra, samt gennem årene deltaget i mange forskellige kunstkurser. Hun har arbejdet med kreative processer i mange år, både arbejdsmæssigt som Modeldesigner på LEGO, underviser i Billedkunst, Håndværk og Design i folkeskolen, billedskole for børn og kunstkurser for voksne. Derudover er hun udøvende kunstner med intuitivt maleri og mosaikbilleder.

Læs mere om Christina her på hendes hjemmeside: www.christinakarlsson.dk

Kursusstart fredag d. 27.september kl. 16.00 til søndag den 29.september kl. 16.00.

Pris for kurset 'Intuitivt Maleri':

3.100,00 / 2.835,00 i dobbeltværelse

Den lavere pris er for studerende, arbejdsløse og pensionister.

Tillæg for enkeltværelse 300,-

​Tilmelding til Intuitivt Maleri

​​

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram