Naturretræte i lyd og stilhed​

Find dig selv igen med natur, lyd og meget mere

​​Måske står du ved en skillevej i livet, og har brug for et frirum som hjælp til at finde den vej, du skal gå

Måske er du i en ophelingsfase efter at have oplevet chok, sorg eller tab i dit liv

Du har måske en stresset hverdag og trænger til nogle dage i fred og stille eftertænksomhed

Måske er du et sensitivt menneske og kunne tænke dig at være sammen med andre mennesker, hvor det er ok at trække dig og gå i enrum, når/hvis du har behov for det

Måske elsker du bare naturens skønhed og stilheden fjernt fra trafikstøj og hverdagens og byers larm

Så er denne retræte måske noget for dig?

​Tanken med retræten er at give et frirum med plads til blot ”at være”.

Når mennesket er i harmoni og balance med alt skabt omkring sig – det være sig andre mennesker, naturen og det guddommelige univers, sker der en healing, hvor indre støj, stress og spændinger forsvinder.

​Hver formiddag mødes vi til en meditativ stund, hvor vi vil dele tanker, indtryk og følelser. En stor del af retræten vil foregå udendørs i den smukke natur, som omgiver højskolen - en del af tiden i gruppe, og en del af tiden i enrum. Har du mest behov for enrum, er du velkommen til at afholde din egen retræte, og blot deltage i formiddagssamling og måltider.

Vi vil udforske rummet mellem lyd og stilhed, - veksle mellem at åbne vores stemmelyd, forbinde os på vibrationsplan med naturens lyde og skabelsesenergi, lytte til hjertets stemme og være stille.

​Vi vil hengive os til de fordybende og meditative klange spillet på det unikke nye instrument ”krystal lyre” og syngeskål. Vi vil tone sammen (toning er en ordløs intuitiv og meditativ sangform, hvor alle kan være med). Vi vil frigøre stemme, krop og åndedræt, og finde ind til vores egen indre vibrerende kerne, essensen af den, vi er på sjæleplan.

​De første dage lægger op til et stille døgn fra formiddag til formiddag. ”Stille” betyder i denne sammenhæng ”uden ord”. For vore stemmer vil ”synge videre” i ordløs toning både i naturen og i mødet med hinanden. Om aftenen afholder vi en lille nærværs- og enhedsceremoni ligeledes i stilhed og toning. Du vil opleve, hvorledes toningen vil forstærke den indre stilhed, og hvordan al samvær med vore meddeltagere bliver et møde på sjæleplan.

​​

Den sidste formiddag vil vi blidt vænne os til ordene og den ydre verden igen, og der lægges vægt på, at alle kan forlade retræten med harmoni og balance i krop, sjæl og sind.​

​Medbring: udendørs tøj og sko, evt. sidde/liggeunderlag til udesidning, samt farver, papir og notesblok.

Retræteleder: Maia Trayhorn er uddannet operasanger fra Det kgl d. Musikkonservatorium samt healer og psykospirituel stemme-, åndedræt- og kropsterapeut.

​Hun kalder sig selv for lyssanger (en syngende lysarbejder) og har opstartet Lyssanger Akademiet, som tilbyder kurser, koncerter, healing, sessions mv, hvor sang benyttes som et bevidst redskab til at opløfte og sprede lys og hjerteenergi. Som noget nyt er hun begyndt at afholde meditationskoncerter med musik for krystal lyre, krystal syngeskål og helende hjertesang. www.lyssanger.dk

​Torsdag d. 10. september. kl. 16 til søndag d. 13. september kl. 15

Pris for kurset:

​​Kr. 3860,- / 3474,- i dobbeltværelse

​Den lavere pris er for arbejdsløse, studerende og pensionister.

​Tillæg for enkeltværelse kr. 600,-

​​

Tilmelding til Natur retreat i lyd og stilhed​

HÅNDTERING AF KURSER IFT COVID-19

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.