HjerteLivsFormning ​​

Få hjertet fra naturen ind i dit liv

Alt hvad du rummer, har et hjerte. 

Selv de mest fordrejede, fortrængte sider og dybeste ubalancer, har en skjult kerne af hjertekraft. 

Lige meget hvor forvrængede og ubehagelige disse indre sider er, så kan de derfor bringes hjem i levende harmoni. 

Det sker kun, hvis de bliver mødt på den rigtige måde.


Naturen er den store helbreder. Når vi påvirkes af de mest grundlæggende elementkræfter, sker der forunderlige ting. Vores eget indre rummer også vældige landskaber og deres indre beboere, formet af psyken og sindet. Hvis den indre og ydre natur bringes sammen med hjerteindføling og kyndighed, så sker der dybe, transformative forvandlinger.

​HjerteLivsFormning er kunsten at bringe hjertet ind i alle livsområder og situationer, med hjælp fra naturen. Det er en praksisform, hvor grundelementer fra den healingsterapeutiske SoulFlow Metode forenes med naturens eget dybdeflow, og derved bringer mere hjerte frem i alt, hvad der lever i os.

​På workshoppen vil vi bringe sider af underbevidsthedens og dagligdagens udfordrende sider – også kaldt delpersonligheder – op i et nænsomt og bevidst fokus, hvor vi inviterer naturen til at blive den store samarbejdspartner, så vores indre kan begynde at opleve helhedsskabelse. Når vi praktiserer kunsten at stå og holde i myndig og nænsom væren, kan vi invitere den transformative magis processer frem, der omformer indre goldhed til hjerteland.

​​

Vi vil udforske forvandlingens muligheder med brug af følt sansning, skabende forestilling, stemmetoning, kropsbevægelse, levende dialog, stilhed, dyb lytning, skabelse af gralsrum og samarbejde med naturens kræfter i form af vinden, vandet, ilden og jorden, træerne, de levende væsener, vejrforholdene og landskaberne omkring os, som vi inddrager gennem værdsættende invitation og den milde vildheds gennemstrømning.

​​

Workshoppen tager udgangspunkt i en dyb værdsættelse af både underbevidsthed, bevidsthed og højere bevidsthed, en anerkendelse af den dybe værdsættelses forvandlende muligheder og en forståelse af, at indre fornyelse fører til formskiftende ændringer i vores liv. I alle processer og tilgange er formålet at skabe HjerteLivsFormning i alle aspekter af vores indre og ydre verden.

​​

Underviser:Søren Hauge
Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og Energipsykologi. Søren er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med arbejde i esoteriske og holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. Hans arbejde i dag er især fokuseret på klientarbejde og undervisning i SoulFlow og SidheVisdom, kombineret med grupperejser, senest til England, Bulgarien og Færøerne, og i 2018 og 2019 til Irland i samarbejde med bl.a. Sussie Luscinia Nielsen. Søren har i mange år arbejdet med Sidhe-Visdom (Elverkraft).

PRAKTISKE FORUDSÆTNINGER: At du er i rimelig balance og ikke indtager psykofarmaka. 

Fredag d. 3. september kl. 16 til søndag d. 5. september kl. 16

Pris for kurset:

Kr. 3.100,- / 2.835,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig kurset SENEST 28. februar 2021)

Kr. 3.250,- / 2.950,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig EFTER 28. februar 2021)

Den lavere pris er for arbejdsløse, pensionister og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

Du kan kontakte Søren her for spørgsmål vedrørende kurset: sorenhauge@gmail.com

Tilmelding til kurset

HÅNDTERING AF KURSER IFT COVID-19

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.