​Reclaim your Breath – genvind dit naturlige åndedræt

Reclaim your Breath (RyB) er en officiel introduktions træning til Transformational Breath®. RyB giver dig adgang til at lære mere omkring de tre niveauer i Transformational Breath® træninger: fysisk, mentalt/emotionelt og spirituelt. Du kommer til at opleve dem i fire meget kraftfulde breathing-sessions i løbet af weekenden.

RyB er en perfekt måde, når du vil opdage og udforske Transformational Breath® med et minimalt engagement, men et maksimalt resultat.

Mange deltager på RyB inden det mere intensive 6-dages seminar. Du vil lære om dit eget helt unikke vejrtræknings-mønster, åbne dit åndedræt endnu mere, og mærke markante skift i flowet i dit liv som resultat deraf. Herefter fortsætter processen, hvor du kan gå ind og benytte denne form for vejrtrækning til at udrense og fjerne negativitet i din underbevidsthed, og samtidig forstå, hvordan Transformational Breath® kan fjerne negativ cellulær hukommelse.

Oplev og udforsk hvordan vi bruger Transformational Breath® til at skabe mere spirituel opmærksomhed, og på den måde åbne op til spirituelle og åndelige gaver. Redskaber og introduktion bliver givet, så du kan arbejde videre og udvikle din vejrtrækning, når du er derhjemme.

Der vil også være meditation, bevægelse og muligheden for at opleve den dejlige natur.

Underviser: Linnea Beek Hansen, certificeret Transformational Breath® trainer, drømmetyder og lifecoach.

Lørdag den 3. marts kl. 9.30 til 18.00 og søndag den 4. marts kl. 9.30 til kl. 17.00.

Pris: 2500,-/2350,- kr. inkl. manual, frugt/snack, kaffe og te. Medbring selv frokost.

​​

​Dette kursus bliver afholdt i 'Hytten' Broagermark 8, Broager ved Bente Carstensen. Bente og højskolen kan være behjælpelig med overnatningsmuligheder i området.​

Tilmelding til Reclaim your breath - Genvind dit naturlige åndedræt


​Vi har også Reclaim your Breath den 6. april

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram