Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Gaiarum og Panfelt

​Gaia og Pan i dig - og omkring dig

Kursus med Søren Hauge og ​Sussie Luscinia Nielsen

Gaia og Pan betyder flere ting. Gaia i dig er din krops bevidsthed og nærende rum. Pan i dig er din dybeste kreativitet og musiske naturlighed. Gaia omkring dig er Jordens levende verden og bevidsthed. Pan omkring dig er Jordens skabende naturenergier og levende repræsentanter. Når du åbner dig for de to, så opstår der det vi kalder “Gaiarum” og “Panfelt”. Du lever i og næres dag og nat af det Gaiarum og Panfelt, som du er en del af. Gaiarummet er den særlige plads du har i jordens levende helhed, og Panfeltet er kilden til al din skabende kreativitet. Det er i Gaiarummet og Panfeltet at du udfolder din elverkraft.

Dit nærende rum og din livsmusik

Dit liv kan kun være godt, hvis du mærker at der er godt at være lige der, hvor du er – i det rum, som du udfylder i verden. Derfor er det vigtigt at du opdager, hvordan du kan næres af Jorden, som opretholder og støtter dig. Når du mærker, at du er støttet og får omsorg, så kan du begynde at synge din livssang og spille din livsmusik, lige der, hvor dine talenter blomstrer. Da åbner du for det skabende felt og bliver fornyende i din forbundethed med verden. Det kalder vi også for åbningen til dit “Gaiarum” og dit “Panfelt” – og det giver lidt efter lidt plads til at du kan udfolde dit livs dybeste magi, din elverkraft.

​Din elverkraft

Livet bliver til en helt ny rejse når du opdager og begynder at udfolde din indre elverkraft. Da vil du mærke en voksende, dyb naturforbundethed. Du vil lære at aktivere din indre formskifternatur og din livsmusikalitet. Det er som at opdage noget du hele tiden har vidst fandtes, men som du nu lærer at sanse bevidst og udtrykke på skabende måder. Verden er aldrig mere den samme, når du vågent siger ja til denne rejse.

En opdagelsesrejse

På kurset vil vi bruge en række forskellige øvelser og praksisser i undervisningen, som vil stimulere dine naturlige portaler til elverkraften i dit indre. Vi vil åbne til din forunderlige verden gennem naturmeditationer, imaginationsøvelser, sanseoplevelser, anvendelse af krop, bevægelse, dans, stemme og åbning til stilhedens musik.

Ud om natten

På kurset skal vi udenfor i naturen om natten før morgengry for at sanse Gaia og Pan og invitere elverkraften, der ofte kan være som en sky gæst, ligesom en sensitiv hjort i morgengryet. Vi står op noget tid før solopgang og oplever overgangen fra mørke til lys – den tid, som både forbindes med Jordens opvågnen (Gaiarummet) og med “fløjtespilleren ved morgengryets portal” (Panfeltet). Det er i overgangen – i mellemrummet – at forbindelsen mellem den indre og ydre verden bliver særligt tydelig.

Undervisere Søren Hauge og Sussie Luscinia Nielsen

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. Han har en spændende og varieret baggrund, som du kan læse mere om her, hvor du også finder Sørens kontaktoplysninger.

Sussie er uddannet idrætslærer og har en basisuddannelse i kropsterapiformen LEP. Sussie har ligeledes meget erfaring - du kan læse om hendes baggrund her, hvor du også finder Sussies kontaktoplysninger. 

Kursus fredag d. 24. maj kl. 16.00 til søndag d. 26. maj kl. 16.00

Pris for kurset: 

3.100,00 / 2.835,00 i dobbeltværelse

Den lave pris er for studerende, arbejdsløse og pensionister.

Pris for enkeltværelse 300,- ekstra.

Tilmelding til kurset "Gaiarum og Panfelt" ​​​

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram