Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebook  fb-f-logo__blue_29       |       English  gb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

​Din indre vejviser

Workshop: Lytter du til de fornemmelser og følelser der kommer fra et dybere lag i dig?

På denne workshop inviteres du til at udforske kontakten til din indre vejviser, også kaldt både intuition, guide og vejleder. En stemme eller følelse, der kommer fra et dybere lag i os, fra vores spirituelle og sjælelige kilde. Via forskellige kropslige og sanselige øvelser, vil vi lade os guide indad for at lokke information op fra dybet i os. 

Oplevelsen vil vi udtrykke i billeder, og give det form og udtryk i det fysiske rum.

Underviser: Sissel Kristianne Helberg Bøhn

Sissel er uddannet psykodramaterapeut/regissør ved Norsk Psykodrama Institutt.

Efteruddannelse i kropsterapi, og har klinisk kompetence i gruppeterapi.

Med over 20 års erfaring, kan hun tilbyde «Senior Kompetence» indenfor flere områder, så som: Stress, Angst & Depression – Traumer & Seksuelle overgreb – Parterapi - Sorg & Krise – Spirituel & Personlig Udvikling – Supervision & Undervisning - Samspil & Kommunikation.

Hun er lærer i psykodrama ved Institut for Kunstterapi både i Norge og Danmark.

Har praksis i Haderslev, og tilbyder kurser, undervisning, supervision, og individuelle konsultationer. Godkendt psykoterapeut af The European Association for Psychotherapy.

Læs mere på Sissels hjemmeside her

​Workshoppen er lørdag d. 4. april klokken 9 - 16

Pris:

Kr. 950/800 (pris ved tilmelding og betaling af hele beløbet inden 29. februar 2020)

Kr. 1000/900 (pris ved tilmelding og betaling efter 29. februar 2020) 

Den lave pris er for studerende, arbejdsløse og pensionister.

Tilmelding til workshoppen Din indre vejviser

​​Udtalelser fra tidligere kursister hos Sissel:

”Første gang jeg deltog i en af Sissels grupper var for 15 år siden, og da fik jeg nogle indsigter og åbenbaringer jeg ikke kunne have tænkt eller læst mig til.

Dengang havde jeg brug for hjælp til at rumme noget angst, i dag handler det rigtig meget om min egen selvudvikling. Metoderne hun bruger hjælper mig i min udvikling og Sissels personlighed gør at jeg er absolut tryg. Jeg bliver ikke presset, men udfordret på en varm og kærlig måde, og vi går aldrig længere end mit system kan klare. Jeg har deltaget i rigtig mange kurser, og jeg oplever hver gang at hun er i stand til at rumme alle i gruppen, med vores forskellige historier.

Jeg kan varmt anbefale kurserne, både hvis du er i krise, men i lige så høj grad til selvudvikling. At blive klogere på dig selv og livet.”

Karen, Yogalærer

​​

«At deltage i Sissels kurser og undervisnings forløb er processer hvor både krop og psyke bliver varmet grundigt op. Det er sjovt, det er rørende, og udfordrende, men du er fuldstændig tryg, for Sissel er eminent til at skabe et trygt og modigt rum at være i.

Kurserne fokuserer også på at styrke vores evne til tilstedeværelse, så hele vores kapacitet som mennesker bliver omdrejningspunktet. Sanser, tanker og følelser kommer i samspil, og man handler ud fra sin sammenhængskraft og styrke.

Ved at være aktivt deltagende i andres liv og udviklingsprocesser, får man en meget stærk følelse af at være forbundet på et dybere plan, og man får megen indsigt forærende. Sissel er en stor menneskekender, og er god til at føre os derhen vi har brug for, så vi kan tage nogle spadestik dybere i processen.

På kurserne har jeg fået hjælp til at se på mig selv og mit liv fra nye perspektiver, og det har ført til positive forandringer i mit liv.»

Mette, Kunstterapistuderende

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram