Naturens visdom

- Plant dit frø til dit liv

Medicinhjulet er et shamanistisk kompas som bliver brugt i mange forskellige kulturer og traditioner verden over. Vi vil arbejde med medicinhjulet som et landkort og via det, forbinde os til de 4 verdenshjørner, de fire elementer: vand, luft, jord og ild, samt de fire menneskelige aspekter: følelser, tanker, krop og sjæl. Målet er forbundethed, balance og harmoni i den indre samt ydre verden.

Dykker vi ned i årshjulets cyklus - forår, sommer, efterår og vinter - er tiden omkring 1. maj fejringen af Valborgaften - Beltane i den keltiske tradition.

Her æres frugtbarheden og det hellige bryllup mellem Gudinden og Guden.

Vi vil dykke ned i årshjulets cyklus og udforske forårets potentiale, kraft og visdom.

Hvor ønsker du frugtbarhed i dit liv? Hvilke frø skal du plante og give næring henover sommeren?

Kurset har fokus på grundlæggende shamanistisk vidensdeling. Dette understøttes med simple øvelser, naturoplevelser, en trommerejse, skriveøvelser, stilhed, en-en delinger og deling i cirklen. Ved at bruge en talestav som et shamanistisk redskab, vil vi træne det at lytte og det at dele, fra et dybere sted.

Min intention med weekenden er at dele mine erfaringer og holde et helligt rum, så du kan få erfaringsbaserede oplevelser og indsigter. At du må være stærkere forbundet til din egen kraft og til naturen. Vær' velkommen.

Underviser

Aiyana Maria:

​Kvinde på 37 år som har læst en kandidat i Læring og Forandringsprocesser. Det er dog i højere grad hendes rejser rundt i verden som har givet hende et solidt fundament og styrken til at turde gå sin egen vej. I mere end 5 år har Aiyana boet og været på opdagelse i primært Syd- og Centralamerika. Disse kulturmøder har åbnet hendes bevidsthed til en anden måde at være i verden på. De har inspireret og støttet Aiyana i at mærke essensen af hvad der er meningsfuldt og vigtigt for hende.

​I en årrække har Aiyana Maria været i shamanistisk oplæring i Danmark og i Sverige hvor hun har lært om nordisk shamanisme og den keltiske svedhytte tradition. Hun har arbejdet med internationale kvindecirkler i mere en 4 år og har assisteret på kurser og retreats i Costa Rica og Sverige i følelsesmæssig forløsning, mental afvikling og spirituel fordybelse. Hun studerer nu en tradition som har rødder i den gamle visdom fra nord, syd og central-Amerika og er nu på vej i lære hos planterne.

​Hendes udgangspunkt er en sammensmeltning af det hun har lært fra sine læremestre, fra naturen, planterne, sine egne indsigter og fra de åndelige vejledere. Hendes erfaringer har givet hende et bredt spektrum af værktøjer til at forstå og arbejde holistisk med mennesker ud fra en naturspirituel tilgang.

Læs evt. mere om Aiyana på hendes Facebook-profil

​Fredag d. 1. maj klokken 16 til søndag d. 3. maj klokken 16

Pris for kurset:

​Kr. 3100/2835 i dobbeltværelse (tilmelding og betaling af hele beløbet inden 29. februar 2020)

Kr. 3255/2930 i dobbeltværelse (tilmelding og betaling efter 29. februar 2020)

Den lavere pris er for arbejdsløse, pensionister og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450

Tilmelding til kurset her

Aiyana Maria underviser også på kurset Kvinden i Medicinhjulet med Jullie Qvist​. Du kan læse mere om Kvinden i Medicinhjulet her.

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram