Naturens Visdom

Hvad ønsker du skal blomstre i dit liv?

Medicinhjulet er et naturspirituelt kompas som bliver brugt i mange kulturer rundt omkring i verden. Vi vil integrere medicinhjulet som et landkort og et indre kompas til at forbinde os med de 4 verdenshjørner, de 4 elementer; vand, luft, jord og ild samt de 4 menneskelige aspekter; følelser, tanker, krop og sjæl. 

Målet er forbundethed, balance og harmoni i den indre verden - og i forlængelse heraf i vores samspil med den ydre verden; vores relationer, vores drømme, vores materielle verden.

Årshjulets cyklus og dens potentiale og kraft omkring 1. maj inviterer til kærlighed, frugtbarhed, den indre ild, drømme og længsler. 

Hvad er dit aktuelle tema lige nu?

Hvilke frø vil du give næring henover forår og sommer?

Hvor ønsker du at give/modtage mere kærlighed?

Kurset har fokus på erfaringsbaseret læring, kropsbevidsthed, stilhed, refleksion og grundlæggende naturspirituel vidensdeling. Dette understøttes med forskellige øvelser; guidede meditationer, ceremonier i naturen, naturvandringer, skriveøvelser, en trommerejse mm. Min intention med weekenden er at dele mine erfaringer og holde et trygt og helligt rum, så du kan få dine egne erfaringsbaserede indsigter og oplevelser i naturen, med plantefæller, åndefæller og/eller i direkte kontakt til naturens elementer.

Må du gå fra kurset og være stærkere forbundet til din egen kraft og til naturen. Må du komme hjem med konkrete værktøjer du kan benytte dagligt til at skabe en hverdag og et liv i harmoni og balance.

Det er min hensigt. Vær' velkommen.

I kærlighed, Aiyana Maria

Underviser:

​Aiyana Maria, 37 år, fandt sit kald da hun, som en del af sin akademiske kandidat uddannelse i Læring og Forandringsprocesser, rejste til Costa Rica for at skrive en opgave om et spirituelt bofællesskab og retreat-center. Dette kulturmøde åbnede hendes bevidsthed til en anden måde at være i verden på. Hun endte med at bo et år i regnskoven, hvor hun tog en yoga uddannelse og en dyb indre rejse mod følelsesmæssig forløsning, mental afvikling og spirituel fordybelse.

​Sidenhen har Aiyana assisteret på kurser og retreats i Danmark, Sverige og Costa Rica. I en årrække har hun arbejdet med internationale kvindecirkler. Hun har rejst rundt i verden og studeret den gamle visdom fra nord, syd og central-Amerika og hun har været i shamanistisk oplæring i nordisk shamanisme og den keltiske svedhytte tradition.

Hendes kursus er en sammensmeltning af essensen af det hun lært. Hun anvender medicinhjulet som det primære værktøj - og som et anker i undervisningen, til at forklare komplekse elementer på en simple måde.

Læs evt. mere om Aiyana på hendes Facebook-profil.

​Fredag d. 1. maj kl. 16 til søndag d. 3. maj kl. 16

Pris for kurset:

​3255,- / 2930,- i dobbeltværelse 

Den lavere pris er for arbejdsløse, pensionister og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

Tilmelding til kurset her

Aiyana Maria underviser også på kurset Kvinden i Medicinhjulet med Jullie Qvist​. Du kan læse mere om Kvinden i Medicinhjulet her.

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.