​Det vilde vesten

Familie kursus

Velkommen til Det vilde vesten! Her kan børn og voksne boltre sig med heste, lasso, økser, bue og pil og være ægte cowboys eller indianere for en uge.

Vi har allieret os med nogle af højskolens venner, der har heste, hestevogne og udstyr til cowboy livet, ja, faktisk er det noget af det tætteste man kan komme på cowboys i Danmark.

Vi laver vores smukt beliggende græsplæne om til en by i det vilde vesten, der ligger midt ”Stone river skoven”.

Her skal vi leve cowboy- og indianerlivet:

Bygge en hel cowboyby med saloon, kirke og det hele

Kaste med lasso

Lave cowboygryde over bål og synge cowboysange

Lave smykker og indianertøj

Male krigsmaling

Ride på heste og lege med kaniner

Skyde med bue og pil og luftgevær

Kaste med økser

I vores prærievogn tager vi på ture i de nærliggende skove.

Ideen med Det vilde vesten er, at voksne og børn er sammen om oplevelserne. Vi vægter tid til fordybelse og tid til at slappe af - både sammen og alene.

Om aftenen er der mulighed for lidt adskillelse, hvor de voksne kan deltage i foredrag og koncertaftener.

Aftenarrangementer

• Højskolens historie v- Linnea Beek

• Højskolesangbogen - sange m.m. ved Torben Egeris

• Det vilde vesten - foredrag af J.P. Jessen

• Koncert med cowboy bandet Shitkiks

Kursusansvarlig:

Torben Egeris, Højskolelærer

Dan Ib Carlsen, Cowboy

Lørdag d. 27. juli kl. 16.00 til fredag d. 2. august kl. 10.00

Pris for kurset i eget familierum:

Voksen: 4.200,00 / 3.800,00 (ved tilmelding og betaling af hele kurset senest 28. februar 2019)

Voksen: 4.410,00 / 3.990,00 (ved tilmelding og betaling efter 1. marts 2019)

Den lave pris er for studerende, arbejdsløse og pensionister

Barn: 1.900,00 (ved tilmelding og betaling af hele kurset senest 28. februar 2019)

Barn: 1.995,00 (ved tilmelding og betaling efter 1. marts 2019)

Der er mulighed for tilkøb af kød 100,00 DKK pr. person for hele ugen. Skriv i kommentarfeltet hvis I ønsker kød.

Tilmelding til "Det vilde vesten"

Kurset er tilrettelagt, så børn fra 5 år kan få mest ud af det. Det er dog muligt at medbringe yngre børn og vi vil prøve at tilrettelægge noget specielt for denne gruppe. Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding Hvor mange voksne og børn I kommer, samt alder på børnene.