Kunstterapi og maleri.

Kurset er for dig, der ønsker at blive klogere på selvet og på det indre liv; for dig, der ønsker personlig udvikling igennem kreativitet; for dig, der ønsker at komme i kontakt med dit indre barn; for dig, der er ved et vendepunkt i livet; for dig, der kæmper med smerter; for dig, der ønsker mere kontakt til kroppen; for dig, der har svært ved at sætte grænser; eller for dig, for hvem relationer er udfordrende.

Kunstterapi handler om at skabe sig selv udenfor sig selv – hver gang vi lader kreativiteten få frit løb, skaber vi noget indefra os selv. Hvis vi er nysgerrige og går med intuitionen, kan vi gå i dialog med det, vi har skabt, og derved blive klogere på det ubevidste.

Det kan være en god ide, hvis du på forhånd har formuleret en kort og præcis sætning, der fortæller, hvad du ønsker at arbejde med på kurset – fx ”Jeg ønsker at give slip på tanker om andres forventninger” eller ”Jeg ønsker at blive bedre til at sig fra”.

På kurset vil du opleve mange forskellige kreative øvelser, der åbner op for dialog. Det kan være tegning, psykodrama, et dyk i dyrekassen, bevægelse, maleri, skriveri eller skulptur.

Dagene starter med en meditation eller en afspændingsøvelse, hvorefter vi kaster os ud i de kunstterapeutiske øvelser indtil middag. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at arbejde mere i dybden med maleri over dit eget personlige tema.

Undervejs vil der være plads til at vi deler vores oplevelser med hinanden.

Dagene afrundes med et lille ritual.

Det kræver ingen kvalifikationer at deltage på kurset – kun åbenhed, mod og lyst til at give slip og lege med.

Underviser Pia Voetmann

Er født i 1974 midt på den jyske hede. Som barn havde hun allermest lyst til at forsvinde ind i sin egen verden af skøre kreative indslag. Hun løb ofte panden imod en mur af voksne, der ikke forstod hendes indre liv. Som voksen føler hun sig også tit anderledes – og hvis du har lyst til at komme med på kurset, så har du det måske ligesådan?!

Pia er uddannet Designer, Billedkunstlærer og Kunstterapeut og har mange års erfaring indenfor undervisning på efterskoler og højskoler. Hun mener at "det er som om, den indre verden godt kan bruges til noget!"

Kursusstart lørdag d. 22. juni kl.16.00

Kurset slutter fredag d. 28. juni kl. 10.00​

Pris for kurset: 4700,- / 4200,- i dobbeltværelse. Pris for enkeltværelse 600,-

Den lave pris er for studerende, arbejdsløse og pensionister.

Medbring: lærreder, maling, blyanter, farvekridt, tusch og hvad du ellers ønsker at bruge.

Merudgift for materialer max 150,-

Tilmelding til "Kunstterapi og maleri"