Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Mindfulness, Klangmeditation og klangbad

​Et ugekursus for dig, der vil tilegne dig redskaber til ro og fordybelse.

​Når vi stilner tankemylderet, bliver vi bedre i stand til at lytte til sjælens budskaber. Når tankerne ikke længere er det dominerende, der styrer vores liv, får vi fokus på os selv. Vi lærer at værdsætte det enkle, det nære og nuets øjeblik. Vi lander i kroppen og bliver nærværende.

Mindfulness giver dig teknikker indenfor nærværsøvelser, fokus på åndedrættet og på din indre kerne, din essens.​

Kombinationen Mindful Klangmeditation med klangbad bygger dig op indefra.

Mange mennesker har let ved at nedbryde sig selv med selvkritik og kontrol.

Tanke - og følelsesmæssigt giver vi det ubehagelige eller det vi frygter allermest opmærksomhed.

Når vi gør det, er det, som om vi er fanget i trædemøllen af frygt, uro og mindreværd. Hvorfor ikke vende tankespiralen og nulstille os selv, så vi kan begynde fra en frisk?

Men hvordan? spørger du sikkert. 

Med mindfulness - nærværs øvelser, klang meditation og klangbad hvor vi renser sindet. 

Vi mediterer i stilhed - både siddende, liggende og på gåture i det grønne.

I takt med at du oplever klangenes meditationer, styrker du nærværets ro.​

Når kroppen bliver rolig og afspændt bliver det muligt at regenererer hver eneste celle i din krop. Ikke på een dag, men i løbet af flere sammenhængende dage.

Dagene er bygget op således, at vi bruger formiddagen på mindfulness og Klangmeditation og eftermiddagene på klangbad med mulighed for Klangmassage.

Der kræves ingenting for at kunne deltage, kom som du er og nyd højskolens trygge rammer med sund kost, god logi og grønne naturlige omgivelser.

Om underviser Anne Viese:

Anne Viese er født i 1976 i Odense. Som lille pige fortæller hun sin mormor om farverne og energierne rundt om menneskene. Hendes mormor fortæller hende, at det er en anderledes “gave” hun har, som hun må passe godt på. ​

Da hun som 17-årig møder en auralæser og Reiki mester, genoptager hun sin interesse for farvernes energi og kroppens fysiske og psykiske velbefindende. Hun uddanner sig indenfor kinesiologi, dernæst Reiki healer, kunstterapeut og billedkunstner.

​I begyndelsen af 2013 finder hun sin første Klangskål, en messing skål, der lydmæssigt taler til hendes hjerte -og hals chakra. Klangskålenes frekvenser hjælper hende med at nedtone den stress, hun føler sig fanget i.  Midt i sit stressfyldte liv fører klangskålene hende til erhvervelsen af flere klangskåle. På egen krop fornemmer hun hvilke klangskåle, der heler og genopbygger kroppens energi system. Og hvilke der ikke gør. I takt med at roen vokser i hendes indre, opstår nærværet. Og når nærværet vokser, aftager stressen. ​

Anne er udover sit virke som klangmassør og kursusansvarlig på Klangaktøruddannelsen også uddannet Stresscoach og mindfulness instruktør.

Få mere info ved at skrive til Anne på mail: Annes@klang-oplevelser.dk eller ring: 60661631​

Kursusstart lørdag d. 13. juli kl. 16.00 til fredag d. 19. juli kl. 10.00

Pris for kurset:

4.935,00 / 4.410,00 i dobbeltværelse

Den lavere pris er for pensionister, studerende og arbejdsløse.

​Tillæg 600,- kr. for enkeltværelse.

Tilmelding til Mindfulness, Klangmeditation og Klangbad.

Mere om Mindfulnes, Klangbad og klangmeditation

Mindfulness hjælper sindet, vores hjernebølger ned i et roligere gear. Mindfulness detoxer tankerne, hvormed vi får et frikvarter med ro og nærvær.

Klangbad er et bad af klange fra syngeskåle, klangskåle og gonger. Eftermiddagstimerne lærer dig teknikker til at bygge et klangbad op fra bunden, således at du får indblik i hvordan du bruger Klangbadet som en lydterapeutisk behandlingsform. Kort sagt: en klangoplevelse, der får afspændt krop og sind, stilner tankerne og skaber ro og nærvær.​

​En ideel måde at geare ned, stresse af og lande i kroppen. Her får du fokus på at være tilstede i nuet, hverken i fortiden eller i fremtiden men i nuets øjeblik. Man kan sige at Klangbadet får os ned i kroppen, så vi lander og får følelsen af at komme “hjem”. 

​​

Klangmeditation er guidede meditationer med klange fra syngeskåle og klangskåle, klokker og andre meditative klanginstrumenter. Klangenes dybe frekvenser hjælper dig med at holde fokus på nærværet. Således stilnes tanker, stress og bekymringer og du får mulighed for at lade roen brede sig som ringe i vandet fra hoved til krop og fra krop til følelser.​​

Følelsernes vande åbner porten til sjælens stemme og således finder du “hjem” i dig selv, mærker dig selv og dit livs formål.​

Når du har mærket og sanset klangskålenes og gongens nærværskabende frekvenser og klange på egen krop, kan du starte et liv med glæde, ro og nærvær. Du kan lægge din indre kritiker på hylden og rense krop og sind for uro, frygt og kontrol.

​​

Som sidegevinst vil klangmeditationerne og Klangbadets frekvenser løsne og frigøre mulige energi blokeringer og/eller spændinger i din krop - herved får du lettere ved at slappe af, sove og dermed glædes over dit liv i ren velvære.

​​

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram