Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebook  fb-f-logo__blue_29       |       English  gb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Tai Chi 18 Qigong

​Få mere energi, fleksibilitet, indre ro, jordforbindelse, styrk kroppen mental og fysisk, er bare nogle af de fordele du kan opleve ved at lave Qigong.

Qigong betyder energi træning eller at arbejde med energi og har eksisteret i østen i mange hundrede år.

På dette weekendkursus vil vi have fokus på en serie, Tai Chi 18 Qigong (shi ba shi) som er 18 effektive helseøvelser, hvor du kommer hele kroppen igennem. Øvelserne kan laves af de fleste og kræver ingen forudsætninger eller udstyr og de kan laves hvor som helst.

Tai Chi 18 Qigong er for begyndere og Tai Chi & Qigong mester Torben Rif gennemgår alle øvelserne hver for sig i detaljer, så du let kan følge med.

Qigong kan have en god effekt på: for højt blodtryk, led og muskelsmerter, stress, svag ryg, astma m.m.

Du vil få en indsigt i denne kinesiske bevægelseskunst både praktisk og teoretisk, du vil ikke kun lære at udføre dem selv, men også forstå hvorfor vi gør som vi gør og hvad de enkelte øvelser er godt for. Efter dette weekendkursus vil du være godt inde i denne serie og du vil ret hurtigt mærke på egen krop, hvad det er Qigong kan gøre for dig.

Om Torben Rif:

Torben Rif Har studeret, trænet og indervist i kinesisk bevægelseskunst i mere end 30 år og er en international anerkendt instruktør. 

Torben's primære fokus i dag er uddannelse af instruktører, indenfor Tai Chi og Qigong, så at vi kan tilbyde dette kursus er ekstraordinært. Torben har udgivet flere undervisningsbøger om Tai Chi & Qigong, samt personlig udvikling, med den Taoistiske filosofi som fundament.

Kurset starter fredag d. 23. august kl. 16.00 og slutter søndag den 25. august kl. 15.00.

Pris for kurset:

3.100,00 / 2.835,00 i dobbeltværelse

Den lavere pris er for studerende, arbejdsløse og pensionister. 

Tillæg for enkeltværelse 300,-


Tilmelding til Tai Chi 18 Qigong

Tai Chi Qigong

Tai Chi Qigong aktiverer menneskets selvhelbredende kræfter. Forskning har vist, at fx immunforsvaret styrkes betydeligt. De enkelte bevægelser er designet, så de indre organer styrkes. Du tager således aktivt del i din egen healings proces, mens fx akupunktur er passiv modtagelse af healing. Derfor kommer du ikke alene i balance med Tai Chi, du udvikler også tillid til din egen evne til at heale og forblive sund og rask. Igen, dette kræver integration af krop, sind og ånd - essensen af Tai Chi Qigong.

Træning af Tai Chi Qigong betyder således aktiv deltagelse i at genskabe balance i dig selv og i at udvikle et sundt forhold til dine omgivelser. Tai Chi Qigong er enkelt og dybsindigt. Med ihærdig træning bliver dit helbred styrket, din sindstilstand forbedret og din ånd vil skinne i dine øjne.

​​

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram