At være lyssanger

​Befri din stemme!

I den tid, vi går i møde, vil vi opleve, hvorledes lyd, sang og vibration vil få større og større betydning, og allerede nu ser vi, hvordan lydhealing dukker op overalt i både musik og diverse behandlingsformer.

Igennem evolutionen har vi bevæget os støt og roligt op igennem chakrasystemet. Vi har længe befundet os i en ”hjerteperiode”. Der har været fokus på at ”åbne hjerterne”, og som en forlængelse af hjertecentret har behandlere ofte været tavse udstrømmere af det healende lys gennem hænderne.

I dag opstår hos mange mennesker en trang til at arbejde med halscentret. Hvis der virkelig skal ske et løft af energien på vor jordklode, kræver det modige mennesker, som tør stå frem og ærligt og åbent give udtryk for deres sandhed. Når vi bruger vores stemme, bliver der uvilkårligt lagt mærke til os. Vi bliver synlige (og hørbare) og kan ikke længere skjule os. Mange af os har oplevelser med i bagagen, om at være blevet dysset ned, gjort tavse, nedgjorte og straffet på forskellig vis for at stå frem og give udtryk for vores sandhed. Dette forklarer den store angst, der for mange er forbundet med at bruge stemmens lyd.

I første omgang handler det om at være ærlige overfor os selv, og i denne proces kan mange følelser dukke frem i lyset i form af angst, vrede, sorg mv.

Stemmen bor i kroppen, og derfor vil enhver uhensigtsmæssig spænding eller blokering i energisystement afspejles i stemmen. Stemmearbejde er derfor en unik indfaldsvinkel til at frigøre den bundne energi, så du mere og mere finder ind til dig selv. Bag blokeringerne finder du din sande stemme. Du bliver et levende og vibrerende udtryk for den, du er, inderst inde. Din sjæl får lov at synge.

Kurset henvender sig til DIG som har lyst til:

• Arbejde med frigøring af stemmen ønsker mere frihed i krop, sind og sjæl.

• Har et ønske om at heale sig selv og deres stemme, for derved at blive mere autentiske udstrømmere af lys og hjerteenergi på vor jord.

• Behandlere, plejepersonale o.a. , som gerne vil/eller allerede benytter stemmens lyd i deres arbejde

• Sangere, amatører og professionelle, som ønsker mere autentisk lyd og udtryk i deres stemme

Indhold i kurset:

• Frigøre deres stemme, krop og bruge bl.a. åndedrætsøvelser hertil

• Toning – intuitiv sang, hvor tonerne flyder frit på åndedrættet

• At give slip og ”give over”

• Selvaccept – at tackle sceneskræk og præstationsangst

• At finde din indre stemme og fylde dig med essensen af den, du er

• Meditativ fordybelse

• Bringe os i samklang med naturen og Moder Jord

• Hjertesang

• Bruge kroppen som resonanskasse

• Bruge åndedræt og ånd

• Leg og latter

Derudover er dette et kursus, hvor du får:

• En individuel seance, hvor du kan arbejde med lige præcis det, som er dit tema. Eller følg kroppens flow og se, hvad den fortæller dig. Hele gruppen støtter op om processen i et rummende og opmærksomt nærvær, og kan kaldes ind som aktive deltagere ved behov.

* Healingskoncert: Fredag aften afholdes en meditativ seance med harmoniserende klange fra 432 Hz kvarts krystallyrenb samt velsignelse af deltagerne i sang og kanaliseret sprog. Der er fri entré for kursister

Kursusleder Maia Trayhorn:

Operasanger, healer, psykospirituel krop-, stemme- og åndedrætsterapeut, statspr. sangpædagog og lyssanger. Maia har opstartet LyssangerAkademiet med det formål at udbrede ”Den hellige tone” gennem kurser, koncerter, terapi, ceremonier, healing mv. www.lyssanger.dk.

Fredag d. 7. august kl. 16 til søndag d. 9. august kl. 16

Pris for kurset:

Kr. 3255,- / 2930,- i dobbeltværelse

Den lavere pris er for arbejdsløse, pensionister og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

Tilmelding til At være lyssanger​​

HÅNDTERING AF KURSER IFT COVID-19

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.