Dans dit indre kunstværk.

Oplev din body frequency.

Dans dig!

En DANSE-weekend hvor du vil møde nye dybder og vidder i din krop, og finde gemte og glemte historier. Du vil modtage undervisning med elementer fra forskellige danseformer og kropsteknikker.

Vi vil danse hen over gulvet, i cirkler, og i naturen, som vi vil lade påvirke os i dansen. Vi vil påvirke hinanden og helheden med vores dans og body frequency, - ligesom ringe i vandet.

Du bliver glad, fri og strålende af at danse - du bliver oplyst i kroppen. Kom og dans dit indre, og dine historier - også de mørke og gemte – og du vil frisætte mere kraftfuld energi til dit liv. Dans din bevægede stilhed som supplement eller i stedet for meditativ praksis. Oplev det kunstværk du er gennem dansen.

Kroppen og bevidstheden rummer en masse, som du kan danse. Dans kommer ud af stilheden, og ud af det rod der kan være i kroppen og sindet! Dans er bevæget stilhed og organiseret kaos, og det imellem. Når du danser er du på en flerdimensionel oplevelse. Du er på en gang penslen, farverne, lærredet, maleriet og maleren.

Dansen påvirker helheden og gør en forskel, - I og omkring dig, med din body frequency, og dine vibrationer i bevægelse.

Vi vil bruge elementer fra:

* Butoh dans: Denne danseform undersøger hvordan man er opmærksom i nuet og kan være instrument for mere. Man danser ved at afsøge og rykke grænser.

* Rituel dans: Er historie fortælling. Man skaber dansen mens man danser, ved at kontakte sine rødder og den skabende kraft.

* Kropsholdning: Her arbejder vi med balance og centrering samt ”ophævelse” af kroppens tyngdekraft

Alle er velkomne. Jeg glæder mig til at danse med dig.

Underviser Rosa Alba Hammer:

Min passion er dans – og virkelig at se mennesker, hvilket er muligt i dansen. Min anden passion er at hjælpe med at give plads til næste skridt i livet.

Gennem hele mit liv har jeg været i en personlig og spirituel undersøgelse af hvem jeg er, inspireret af alt hvad jeg har oplevet.

Jeg er autodidakt danser og har modtaget undervisning i bla. Japan og Frankrig. Derudover var jeg medlem af gruppen Dancelab som danser og koreograf assistent 1989 til 1999 samt underviser i dans. Jeg har lavet mine egne danse/performance- og eventproduktioner samt undervist i dans fra 2000 til 2005. Er uddannet Rituel Danser hos Britta Haugen på Vest Jyllands højskole. Så er jeg uddannet Mensendiecklærer 1996-1998 med undervisningserfaring. Uddannet Spirituel vejleder 2006-2008 (Evolutionary & Visionary Coach) og siden gjort klienter glade og hjulpet dem videre i livet. Jeg er altid fortsat med at danse selv, og senest har jeg tilføjet tango, De 5 rytmer, Haka dans og Gaga dans, som har inspireret mig yderligere til den undervisning jeg tilbyder i dag.

​​Fredag d. 5. juni kl. 16 til søndag d. 7. juni 16

Pris for kurset:

Kr. 3255,- / 2930,- i dobbeltværelse

Den lave pris er for pensionister, arbejdsløse og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

Tilmelding til Dans dit indre kunstværk

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.