Drømmebilleder​

Mal din drøm og få indre ro

“Jeg står på en skovvej. Helt alene. Store graner på hver side af vejen vejrer i vinden. Pludselig sker der noget længere fremme. En stor vogn kommer ud fra skoven og står nu på tværs af vejen. Den er læsset med noget, der ligner en kæmpe torpedo. Jeg ved, det er en atombombe, og jeg ved, at det kun er mig, der kan redde verden. Jeg ved, jeg skal cykle til Spanien...”

I drømme kan alt ske. I drømme er det ikke mærkeligt at elefanter kan flyve, eller at der er atombomber i skoven.

På dette kursus skal vi arbejde med drømme - vi skal ikke som sådan forsøge at tolke drømmene, men der imod lade os inspirere af drømmenes univers og skabe billeder med en anderledes virkelighed . Måske er vi heldige, at der dukker et budskab frem fra det ubevidste.

Skriv en eller flere drømme ned og tag dem på kurset. Det kan være nye drømme eller gamle drømme, korte drømme eller lange drømme - eller blot en enkelt scene. Det vigtigste er, at det er drømme, der har fanget din interesse.

Vi kommer til at tegne, lave kollage og male på kurset. Medbring gerne egne materialer i form af acrylmaling, lærreder, kridt, pasteller eller hvad du har lyst til.

Det kræver ingen forudsætninger at være med på kurset.

Underviser Pia Voetmann:

Jeg er født i 1974 midt på den jyske hede. Som barn havde jeg allermest lyst til at forsvinde ind i min egen verden af skøre kreative indslag. Jeg løb ofte panden imod en mur af voksne, der ikke forstod mit indre liv. Som voksen føler jeg mig også tit anderledes – og hvis du har lyst til at komme med på kurset, så har du det måske ligesådan?!

​Jeg er uddannet Designer, Billedkunstlærer og Kunstterapeut og har mange års erfaring indenfor undervisning på efterskoler og højskoler. Det er som om, den indre verden godt kan bruges til noget!​

Fredag d. 14. august 16 til søndag d. 16. august kl. 16

Pris for kurset:

Kr. 3255,- / 2930,- i dobbeltværelse

Den lavere pris er for pensionister, arbejdsløse og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

Tilmelding til weekendkurset Drømmebilleder

HÅNDTERING AF KURSER IFT COVID-19

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.