Et liv i bevægelse

Bevæg dig til flow, visdom og glæde

Kurset er for dig, der ønsker at lære dig selv og din krop bedre at kende.

Du går på opdagelse i kroppen gennem forskellige bevægelsesformer. Du vil komme til at arbejde med dit nærvær og din accept af det, der opstår i dit sind og i din krop – i dit helt eget tempo.

Bevægelseskurset indeholder:

Fri dans & bevægelse

Vi guider dig til at udforske dig selv og dine udtryk i bevægelse til inspirerende musik. Musikkens rytmer, stemning og intensitet, hjælper dig til at opleve og opdage kroppen.​

Bioenergetisk træning

Ved hjælp af stræk, vibration, åndedræt og stemme frigør du blokeret energi i kroppen i forskellige bioenergetiske stillinger.​

Qigong

Gennem denne kinesisk bevægelseskunst, arbejder du med energierne og deres frie flow i kroppen. Roligt og blidt bevæges kroppen igennem med gentagelser, hvor du har fokus på åndedrættet, bevægelsen og kroppen som helhed.​

Meditation i ro og bevægelse

Både i dit eget selskab og med andre skabes mulighed for indre ro, fred og egen-refleksion. Der vil både være guidede og frie meditationer. Vi vil meditere inde, og vi vil meditere ude i højskolens stemningsfulde have.​

Bevægelse i naturen

Du kommer til at bruge naturens elementer til forskellige former for bevægelse og sansetræning i den smukke natur ved højskolen.

​​

Som kursist kan du opnå visdom og indsigt i, hvad din bevægelse fortæller dig og hvad du fortæller din bevægelse, da du er en helhed mentalt, fysisk og følelsesmæssigt. Her får du mulighed for at slippe det tilbageholdte og samtidig opleve glæden ved at bevæge hele dig.​

Undervisere på kurset:

Ane Mette Dam og Dennis Næsby fra Mind&Movement

Ane Mette er uddannet fysioterapeut, kognitiv terapeut, mindfulness instruktør, 5-PATH hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose instruktør.

Udover samarbejdet med Dennis i Mind&Movement, har hun sit eget helhedsorienterede firma AneMetteDam.dk hvor hun primært arbejder med samtaleterapi, hypnose samt kropsbevidsthedstræning på hold som Mindful Pilates og Qigong.

Ane Mettes formål med livet er at hjælpe mennesker med at finde kærligheden til dem selv, så mennesket kan finde kærligheden til deres omgivelser og naturen.

Dennis er uddannet fysioterapeut, Body Movement Terapeut, kognitiv terapeut og mindfulness instruktør. Udover samarbejdet med Ane Mette har han sin egen virksomhed BMbodied, hvor han arbejder med bevægelses- og kropsterapi, foruden fri dans/bevægelse og alternativ træning for mænd.

Dennis brænder for at hjælpe mennesker med at fremelske bevægelse og leg i dem selv, som en vigtig del af at orientere sig mod egen helhed og styrke relationen til andre og til naturen.​

Lørdag d. 4. juli kl. 16 til fredag d. 10. juli​ kl.10

Pris for kurset:

Kr. 5180,- / 4665,- i dobbeltværelse

Den lavere pris er for arbejdsløse, studerende og pensionister.

Tillæg for enkeltværelse kr. 900,-

KURSUS-PROGRAM (essens):

Lørdag: Ankomst, indkartering og introduktion til kurset.

Søndag: Vi ”vækker” kroppen og møder den med nysgerrighed og interesse. Bl.a. gennem meditation i ro og bevægelse, Qigong. Basal kropsbevidsthed.

Mandag: Vi går på opdagelser gennem bevægeglæde og kroppens muligheder. Bl.a. ved fri dans & bevægelse og samspil med naturen.

Tirsdag: Vi bevæger os tættere på værdien af accept i forhold til flow og forløsning. Bl.a. gennem meditation i ro og bevægelse samt bioenergetisk træning.

Onsdag: Vi bliver bevidste om ’væren’ og øger vores visdom og bevidstgørelse. Bl.a. gennem meditation, refleksion og stilhed.

Torsdag: Bevidst nærvær på dig i bevægelse og i samspil med andre og naturen. Bl.a. gennem forskellige bevægelsesformer i naturen.

Fredag: Afslutning og evaluering.

​​​

Tilmelding til sommerkurset "Et liv i bevægelse"

Ane Mette underviser også på kurserne Qigong og 7th Path SelvHypnose®

Dennis underviser også på kurset Begejstring for livet gennem dans

HÅNDTERING AF KURSER IFT COVID-19

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.