​Kunstterapi og maleri

Kurset er fuldt - vi modtager tilmelding til venteliste!

Kurset er for dig, der ønsker at blive klogere på selvet og på det indre liv

Vi tager udgangspunkt i livet, som det er lige nu for dig. Kunstterapi er personlig udvikling igennem kreativitet, og du vil på kurset komme til at arbejde med dit personlige livstema igennem mange forskellige kreative processer lige fra tegning, maleri og skrift til dans og bevægelse.

​Kunstterapi handler om at skabe sig selv udenfor sig selv – hver gang vi lader kreativiteten få frit løb, skaber vi noget indefra os selv. Hvis vi er nysgerrige og går med intuitionen, kan vi gå i dialog med det, vi har skabt, og derved blive klogere på det ubevidste.

Det kan være en god ide, hvis du på forhånd har formuleret en kort og præcis sætning, der fortæller, hvad du ønsker at arbejde med på kurset – fx ”Jeg ønsker at give slip på tanker om andres forventninger” eller ”Jeg ønsker at blive bedre til at sig fra”.

På kurset vil du opleve mange forskellige kreative øvelser, der åbner op for dialog. Det kan være tegning, psykodrama, et dyk i dyrekassen, bevægelse, maleri, skriveri eller skulptur.

Dagene starter med en meditation eller en afspændingsøvelse, hvorefter vi kaster os ud i de kunstterapeutiske øvelser indtil middag. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at arbejde mere i dybden med maleri over dit eget personlige tema.

Undervejs vil der være plads til at vi deler vores oplevelser med hinanden.

Det kræver ingen kvalifikationer at deltage på kurset – kun åbenhed, mod og lyst til at give slip og lege med.

​​

Underviser Pia Voetmann:

Jeg er født i 1974 midt på den jyske hede. Som barn havde jeg allermest lyst til at forsvinde ind i min egen verden af skøre kreative indslag. Jeg løb ofte panden imod en mur af voksne, der ikke forstod mit indre liv. Som voksen føler jeg mig også tit anderledes – og hvis du har lyst til at komme med på kurset, så har du det måske ligesådan?!

​Jeg er uddannet Designer, Billedkunstlærer og Kunstterapeut og har mange års erfaring indenfor undervisning på efterskoler og højskoler. Det er som om, den indre verden godt kan bruges til noget!​

​Lørdag d. 11. juli kl. 16 til fredag d. 17. juli 2020 kl. 10

​Der er plads til max 6 deltagere på holdet.

​Medbring lærreder, maling pensler og tegnesager.

Pris for kurset:

Kr. 5180,- / 4665,- i dobbeltværelse

Den lavere pris er for arbejdsløse, studerende og pensionister.

Tillæg for enkeltværelse kr. 900,-

Tilmelding til kurset her ​

HÅNDTERING AF KURSER IFT COVID-19

​​

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.