Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebook  fb-f-logo__blue_29       |       English  gb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Kvinden i medicinhjulet

Bliv guidet med shamanisme og kreativitet til din inderste essens!

​På dette retreat kombinerer vi shamanistiske værktøjer og oplevelser i naturen med tid foran et lærred. Vi tilbyder et samspil mellem naturspiritualitet og kreativitet - og inviterer dig på en dyb transformerende indre og ydre rejse.

De hellige elementer: jord og luft, ild og vand, vil understøtte skabelsen og genskabelsen af dit unikke selvportræt af Kvinden i Medicinhjulet.

Hver især vil I komme hjem med et personligt maleri: et symbol på din skaberkraft og din forbundethed til naturen. Det vil også være en fysisk påmindelse om dine unikke kvaliteter, din skønhed, kraft og autencitet.

Vi vil arbejde med medicinhjulet som et shamanistisk landkort og indre kompas. Guide jer i en indre og ydre kreativ proces i en cirkel af søsterskab og kraft.

Vi vil dagligt bruge tid i naturen og væve naturens visdom ind i maleprocessen og ind i vores bevidsthed. En velbalanceret dans imellem det at give og at modtage. Dagligt vil vi arbejde med intentions sætning. Det vil skabe en tryg ramme, så vi kan komme i dybere kontakt med vores feminine, modtagelige og kreative essens.

Undervisere

​​Jullie Qvist:

Kunstner og bruger kreativitet som en spirituel praksis. Hun er 52 år og startede sin bevidste udviklingsrejse tilbage i 1997. Hun har opbygget en palette fyldt af redskaber og uddannelser. Af uddannelser kan nævnes regressionsterapi, reiki healing 1,2 og 3, NLP, clairvoyance og coaching. Jullie er tilmed en ‘Intentional Creativity Coach and Teacher’ samt en ‘Art of Allowing’ facilitator.

​Jullie er fascineret af både de indre og ydre rejser. Af ydre rejser har Peru en særlig plads i hendes hjerte. Hun har været på mange rejser til Peru og elsker den særlige energi som er tilstede i bjergene og junglen. Jullie har deltaget i utallige ceremonier, primært hos Shipibo indianerne i Amazonas.

​Hun afholder jævnligt workshops og faciliterer kvinder i maleprocesser og selvudvikling.

Hendes største passion er at hjælpe kvinder med at bringe deres lys og gaver til verden. Kreativitet er, for hende, en måde hvor sjælen kan komme til udtryk.

Hvert enkelt maleri afspejler hvor du er på din udviklingsrejse. Og ved bevidst at arbejde med intention og skabelsesprocessen af billedet kan Jullie hjælpe dig med at genskabe kontakten til din essens. Både i skabelsesprocessen og efterfølgende er maleriet et kraftfuldt healingsbillede.

Læs mere om Jullie her.

Aiyana Maria:

​Aiyana Maria er en kvinde på 37 år som har læst en kandidat i Læring og Forandringsprocesser. Det er dog i højere grad hendes rejser rundt i verden som har givet hende et solidt fundament og styrken til at turde gå sin egen vej. I mere end 5 år har Aiyana boet og været på opdagelse i primært Syd- og Centralamerika. Disse kulturmøder har åbnet hendes bevidsthed til en anden måde at være i verden på. De han inspireret og støttet hende i at mærke essensen af hvad der er meningsfuldt og vigtigt.

​I en årrække har Aiyana Maria været i shamanistisk oplæring i Danmark og i Sverige hvor hun har lært om nordisk shamanisme og den keltiske svedhytte tradition. Hun har arbejdet med internationale kvindecirkler i mere en 4 år og har assisteret på kurser og retreats i følelsesmæssig forløsning, mental afvikling og spirituel fordybelse i Costa Rica og Sverige. Hun studerer nu en tradition som har rødder i den gamle visdom fra nord, syd og central-Amerika og er på vej i lære hos planterne.

​Hendes udgangspunkt er en sammensmeltning af det hun har lært fra sine læremestre, fra naturen, planterne, sine egne indsigter og fra de åndelige vejledere. Hendes erfaringer har givet hende et bredt spektrum af værktøjer til at forstå og arbejde holistisk med mennesker ud fra en naturspirituel tilgang.

​​Lørdag d. 1. august klokken 16. til fredag d. 7. august klokken 16

Pris for kurset:

Kr. 4935/4410 i dobbeltværelse (tilmelding og betaling af hele beløbet inden 29. februar 2020)

Kr. 5180/4665 i dobbeltværelse (tilmelding og betaling efter 29. februar 2020)

Den lavere pris er for arbejdsløse, studerende og pensionister.

Tillæg for enkeltværelse kr. 900.

Tilmelding til Kvinden i medicinhjulet

​​​Aiyana Maria underviser også på kurset Naturens Visdom på højskolen. Du kan læse mere om Naturens Visdom her.

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram