Kvinden i medicinhjulet

Bliv guidet med shamanisme og kreativitet til din inderste essens!

​På dette retreat kombinerer vi shamanistiske værktøjer og oplevelser i naturen med tid foran et lærred. Vi tilbyder et samspil mellem naturspiritualitet og kreativitet - og inviterer dig på en dyb transformerende indre og ydre rejse.

De hellige elementer: jord og luft, ild og vand, vil understøtte skabelsen og genskabelsen af dit unikke selvportræt af Kvinden i Medicinhjulet.

Hver især vil I komme hjem med et personligt maleri: et symbol på din skaberkraft og din forbundethed til naturen. Det vil også være en fysisk påmindelse om dine unikke kvaliteter, din skønhed, kraft og autencitet.

Vi vil arbejde med medicinhjulet som et shamanistisk landkort og indre kompas. Guide jer i en indre og ydre kreativ proces i en cirkel af søsterskab og kraft.

Vi vil dagligt bruge tid i naturen og væve naturens visdom ind i maleprocessen og ind i vores bevidsthed. En velbalanceret dans imellem det at give og at modtage. Dagligt vil vi arbejde med intentions sætning. Det vil skabe en tryg ramme, så vi kan komme i dybere kontakt med vores feminine, modtagelige og kreative essens.

Nøgleord for maleprocessen er:

Intention for din maleprocess

Guidet visalisering

En blanding af det intuitive og af os givne teknikker

Selvbillede

Skriveprocess

Indre visdom

I maleprocessen vil du blive guidet igennem 13 trin, som bla, vil indeholde en visualisering, hvor du vil møde dig selv i hovedrollen som Kvinden i medicinhjulet. Dagene vil afspejle en rejse rundt i livets cyklus, og komme til udtryk i maleriets skabelsesprocess.

Denne indre rejse vil resultere i dit helt unikke maleri/selvbillede.

Det kræver ingen forkundskaber for at male, kun en villighed til at tage denne indre rejse, og får mulighed for at komme i dybere kontakt med din indre visdom, og lade den udfolde sig i farver og symboler på dit lærred.

Undervisere:

​​Jullie Qvist er kunstner og bruger kreativitet som en spirituel praksis. Hun er 52 år og startede sin bevidste udviklingsrejse tilbage i 1997. Hun afholder jævnligt workshops og faciliterer kvinder i maleprocesser og selvudvikling. Hendes største passion er at hjælpe kvinder med at bringe deres lys og gaver til verden. Kreativitet er, for hende, en måde hvor sjælen kan komme til udtryk.

Læs mere om Jullie her.

Aiyana Maria er en kvinde på 37 år som har læst en kandidat i Læring og Forandringsprocesser. Det er dog i højere grad hendes rejser rundt i verden som har givet hende et solidt fundament og styrken til at turde gå sin egen vej. I en årrække har hun været i shamanistisk oplæring i Danmark og Sverige hvor hun har lært om nordisk shamanisme, den keltiske svedhytte tradition, samt en tradition fra Sydamerika. Hun har arbejdet med internationale kvindecirkler i mere en 4 år og har assisteret på kurser og retreats i følelsesmæssig forløsning, mental afvikling og spirituel fordybelse i Costa Rica og Sverige.

​​Lørdag d. 1. august kl. 16 til fredag d. 7. august kl. 10

Pris for kurset:

Kr. 5180,- / 4665,-  i dobbeltværelse

Den lavere pris er for arbejdsløse, studerende og pensionister.

Tillæg for enkeltværelse kr. 900,-

Tilmelding til ugekurset Kvinden i medicinhjulet

HÅNDTERING AF KURSER IFT COVID-19

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.