Mindfulness, Klangmeditation og klangbad​

​​Et ugekursus for dig der vil tilegne dig redskaber til ro og fordybelse.

Mindfulness, meditation og klangbad er for kursisten der gerne vil stilne tankerne og lære nogle konkrete teknikker med klangskåle som udbydes i gruppe sammenhæng. 

​Når vi stilner tankemylderet, bliver vi bedre i stand til at lytte til sjælens budskaber. Når tankerne ikke længere er det dominerende, der styrer vores liv, får vi fokus på os selv. Vi lærer at værdsætte det enkle, det nære og nuets øjeblik. Vi lander i kroppen og bliver nærværende.

​​

Mindfulness giver dig teknikker indenfor nærværsøvelser, fokus på åndedrættet og på din indre kerne, din essens.

​Kombinationen Mindful Klangmeditation med klangbad bygger dig op indefra.

​Når du oplever mindful væren bliver du i stand til at bygge dig selv op. Inderst til yderst.

​​

Vi har let ved at nedbryde os selv med selvkritik og kontrol. Med fordømmelse og mindreværd. Tanke - og følelsesmæssigt giver vi det ubehagelige eller det vi frygter allermest opmærksomhed. Og når vi gør det, er det som om vi er fanget i trædemøllen af frygt, uro og mindreværd. Hvorfor ikke vende tankespiralen og nulstille os selv, så vi kan begynde fra en frisk?

​​Men hvordan? spørger du sikkert. Med mindfulness - nærværs øvelser, hvor vi renser sindet. Gør sindet tomt og mediterer i stilhed - både siddende, liggende og på gåture i det grønne.

​​

I takt med at du oplever klangenes meditationer, styrker du nærværets ro. ​Når kroppen bliver rolig og afspændt bliver det muligt at regenererer hver eneste celle i din krop. Ikke på een dag, men i løbet af flere sammenhængende dage.

Ugens program:

Dagene er bygget op således, at vi bruger formiddagen på mindfulness og klangmeditation og eftermiddagene på klangbad med mulighed for klangmassage.

Glæd dig til en uge i klangenes og frekvensernes stilhedsskabende nærvær i samklange med mindfulness og meditationens kunst.

​Forudsætninger:

Der kræves ingenting for at kunne deltage, kom som du er og nyd højskolens trygge rammer med sund kost, god logi og grønne naturlige omgivelser.

Ugekurset kan være startskuddet til at komme igang som Klangaktør.

Underviser Anne Viese:

​Anne Viese er født i 1976 i Odense. Som lille pige fortæller hun sin mormor om farverne og energierne rundt om menneskene. Da hun kommer i skolealderen ser hun sine læreres kroppe lyse op i alskens farver og energi. Imidlertid fortæller mormoren hende, at det er en anderledes “gave” hun har, som hun må passe godt på.

​Da hun som 17-årig møder en auralæser og Reiki mester, genoptager hun sin interesse for farvernes energi og kroppens fysiske og psykiske velbefindende. Hun uddanner sig indenfor kinesiologi, dernæst Reiki healer, kunstterapeut og billedkunstner.

​I begyndelsen af 2013 finder hun sin første Klangskål, en messing skål, der lydmæssigt taler til hendes hjerte -og hals chakra. Klangskålenes frekvenser hjælper hende med at nedtone den stress, hun føler sig fanget i. Da hun bruger skålens klange i meditation, mærker hun roen, der breder sig som ringe i vandet. Midt i sit stressfyldte liv fører klangskålene hende til erhvervelsen af flere klangskåle. På egen krop fornemmer hun hvilke klangskåle, der heler og genopbygger kroppens energi system. Og hvilke der ikke gør. I takt med at roen vokser i hendes indre, opstår nærværet. Og når nærværet vokser, aftager stressen. Udviklingen af Klangbads behandlings teknikkerne har taget afsæt i hendes egne og sine klienters udfordringer og problematikker og har banet vejen for den opskrift klangbehandler bog, som klangaktøren kan læne sig op af, når hun selv udøver behandlinger på sig selv og sine medmennesker.

​Anne Viese har oplevet hvor invaliderende stress kan være, men véd også, hvad der på naturlig og styrkende vis genopretter og styrker kroppens vitalitet, så du igen kan leve i stedet for uafbrudt at overleve!

​Anne er udover sit virke som klangmassør og kursusansvarlig på Klangaktøruddannelsen også uddannet Stresscoach og mindfulness instruktør.

​Mere info fås på mail: Annes@klang-oplevelser.dk mobil: 60661631 web: www.anne-viese.dk

​​

​Lørdag d. 27. juni kl. 16 til fredag d. 3. juli kl. 16

Pris for kurset:

Kr. 5180,- / 4665,- i dobbeltværelse

Den lavere pris er for arbejdsløse, studerende og pensionister.

Tillæg for enkeltværelse kr. 900,-

Tilmelding til kurset Mindfullness, Klangmeditation og klangbad​

Du kan også opleve Anne Viese på følgende kurser og i koncert på højskolen:

29. – 31. maj: Klang og stilhed

18. – 24. juli: Klang og kropsbevidsthed

Søndag 31. maj: ​Soveklangkoncert med Anne Viese

HÅNDTERING AF KURSER IFT COVID-19

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.