Yin Yoga og meditation

Styrk kroppens selvhelbredende kræfter​ med Yin Yoga, åndedræt og meditation

​​​

Denne weekend vil netop handle om, hvordan vi selv kan hjælpe kroppen til, at helbrede ubalancer og forblive sunde.

Vi skal gennem Yin yoga - åndedræts øvelser og meditation arbejde med:

Yoga, åndedræt og meridianbanerne:

Vi skal gennem åndedrættet og yoga øvelser stimulere et sundt flow af chi i vores organer og dykke ned i, hvordan du selv videre kan arbejde i dybden med netop dine kropslige/ psykiske ubalancer.

Meridianbaner er energibaner hvor livsenergien chi skal kunne flyde frit og uhæmmet.

Der arbejdes også med meridianbanerne i den traditionelle kinesiske medicin, zoneterapi og akupunktur. Yin Yoga kaldes derfor også for yogaens akupunktur, da yogaen tager sit udgangspunkt i den traditionelle kinesiske medicin.

Her er fokus at livsenergien - chi - skal flyde frit og ubesværet gennem kroppens meridianbaner. Meridianbanerne har forbindelse til vores indre organer.

Der findes 12 hoved meridianbaner i kroppen som hver har forbindelse til et organ.

Stress - svære og negative følelser og usund levevis kan blokere eller sænke flowet af chi igennem vores organer. Et blokeret energiflow i kroppen giver både fysiske og psykiske ubalancer og kan manifestere sig til sygdom - når flowet ikke genoprettes. Følelser som vrede, angst, ubeslutsomhed, udmattethed eller indre uro er ofte indikation for et utilstrækkeligt flow af chi i vores organer.

Endvidere manifestere det sig som fysiske ubalancer i form af smerter i krop og led - besværet fordøjelse - for højt eller for lavt blodtryk - svingende blodsukker - tilbagevendende urinvejsinfektioner - og mange former for udslet mm.

Yin Yogaen er ideel for at arbejde med at balancere et sundt flow af chi i meridianbanerne (organerne) - og du vil derfor efter dette kursus have mulighed for at fortsætte det gode arbejde hjemme ud fra netop dit behov for sundhed.

​​

Meditation:

Gennem meditation skal vi arbejde med at vende opmærksomheden indad og derved lærer at lytte mere opmærksomt til vores reelle behov for balance og sundhed. Du vil efter dette forløb have redskaber til, at fortsætte dette gode arbejde og danne gode vaner for kroppen og sindet.

Meditation er et rigtig godt redskab for at blive opmærksom på selvomsorg og er helt essentielt i det personlige arbejde der ligger i at slippe negative energirøvere som stress, angst og unødig bekymring.

Mit navn er Christine Lake. Ønsker du at vide mere om mig - min undervisning og min baggrund for at undervise, er du meget velkommen til at kigge nærmere på min hjemmeside:

www.mindful-movement.dk

​Fredag d. 14. august kl. 16 - søndag d. 16. august kl. 16

​​

Pris for kurset:

Kr. 3255,- / 2930,- i dobbeltværelse

Den lave pris er for pensionister, arbejdsløse og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

Tilmelding til Yin Yoga og meditation

HÅNDTERING AF KURSER IFT COVID-19

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.