Bevægelse og dans

​Weekendkursus med bevægelse, krop og fysiske udtryk i fokus!

Du arbejder med din fysiske væren og dit fysiske udtryk i en god vekselvirkning mellem tempo og langsomhed, det indadvendte og det udadvendte, i en sal og ude i naturen, med og uden musik, på egen hånd og i samspil med andre.

Du inviteres til at mærke, sanse og registrere sammenhænge mellem det, der foregår i det fysiske, og det der sker i dit indre - herunder hvordan energien påvirkes i overensstemmelse med den givne aktivitet. 

Målet er bevidstgørelse af kroppens sanselighed, med henblik på at identificere ressourcer både i det fysiske og på det indre plan samt veje til at mobilisere ressourcer. 

Tanken er, at finde vej ind i det der føles godt, således at denne weekend bliver en opløftende energiindsprøjtning, med ”selv-næring” gennem de naturskønne omgivelser, den gode veltillavede mad og fuld fokus på dig selv, din krop og dette program.

Der vil i programmet indgå både bundne, instruerede øvelser/bevægelsessessioner samt fri bevægelse og dans. Indholdet vil tage afsæt i temaer som flow, balance og centrering, og rumme opmærksomhed på at disse kvaliteter gør sig gældende som ressourcer både på det fysiske og det indre plan. Derudover vil der indgå guidede afspændinger, som afrunding på og forankring af det fysiske arbejde. ​

Undervisningen tager afsæt i psykomotorisk terapi (afspændingspædagogik) kombineret med spiritualitet.

Om underviser Vibeke Bækstrøm:

Vibeke er uddannet psykomotorisk terapeut og jordemoder. Vibeke har sit eget firma, hvor hun dels tilbyder lindrende behandlinger til kritisk syge og døende mennesker, dels underviser i ikke-medicinsk lindring til døende samt selvudviklingskurser.

​Den spirituelle interesse har fulgt Vibeke fra barns ben, og hendes spiritualitet har fundet genklang ved forskellige læremestre bl.a. Eckhardt Tolle, Byron Katie, Et Kursus i Mirakler samt The Teachings of Abraham – The Law og Attraction.

Fredag d. 24. juni kl. 16 til søndag d. 26. juni kl. 16

Pris for kurset:

Kr. 3.100,00 / 2.835,00 i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig kurset SENEST 28. februar 2021)

Kr. 3.250,- / 2.950,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig EFTER 28. februar 2021)

Den lavere pris er for arbejdsløse, pensionister og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

Tilmelding til kurset

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.