De 9 indsigter

​Livsbekræftende kursus der udbygger dit spirituelle fundament!

Du kender muligvis allerede bogen 'Den 9. Indsigt' af Jamen Redfield - en stærk og livsforandrende bog, der hver gang den læses, åbner for nye indsigter ind i dit eget liv!

En indsigt er noget du oplever når du er i flow! Disse indsigter og sammentræf kan til tider komme som perler på en snor! 

Vi kan lære at være i en længerevarende tilstand af opmærksomhed på disse sammentræf, som vil guide os igennem livet fra vores sjæls højere selv.


I løbet af dette kursus vil vi sammen bevidstgøre 'De 9 Indsigter' fra bogen endnu mere samt styrke dem, så vi kan bruge den fantastiske energi, der er til rådighed for at fuldføre vores spirituelle mission.

Vi vil have ét modul med hver af disse 9 indsigter:

1 Det kritiske Punkt, hvor vi er tilstrækkelige mange, der oplever vores liv, som en rejse, hvor vi bliver guidet ved hjælp af meningsfulde sammentræf, der fører os tættere på det, vi vil og skal i vores liv.

2 Det forlængede NU, som handler os menneskers egentlige formål med at være her på jorden. Tættere på universets virkelige natur.

3 Et spørgsmål om energi, hvor alt udgør et felt af energi, som vi kan sanse og fornemme via vores intuition. Vi fokuserer på det vi ønsker, fordi det vi giver opmærksomhed, får vores energi.

4 Kampen om energien handler om den kamp vi mennesker er i, når vi forsøger at få energi fra andre i stedet for fra kilden. Knaphed i stedet for overflod.

5 Mystikernes budskab fra alle traditioner var, at det er muligt at forbinde os med den guddommelige energi i vores indre. En fornemmelse, der føles som kærlighed, lethed, livsmod – så vi kan ganske enkelt tjekke, om disse følelser er til stede, så er vi i kontakt med det guddommelige.

6 Afklaring af fortiden handler om at blive bevidst om, hvornår vi manipulerer og stjæler energi fra andre; og når det er bevidstgjort, kan vi finde vore personlige spirituelle vej her i livet, så vi kan bidrage til denne verden.

7 At følge strømmen via kendskabet til vores personlige mission. Vi vil have spørgsmål; og vi vil få svar på de mest mystiske måder – i en smuk synkronisitet.

8 Den mellemmenneskelige etik øges ved at støtte hvert menneske, der kommer ind i dit liv – se skønheden i deres ansigt. Vi styrker hinanden i fællesskaber; og sørger for ikke at miste vores energi, når vi bliver forelskede.

9 Den frembrydende kultur handler om, at vi udvikler os mere og mere hen mod opfyldelsen af vores spirituelle mission. Denne vækst vil føre os til højere og højere energitilstande for til sidst at afslutte den eksisterende cyklus af fødsel og død.

Kurset vil have fokus på at integrere de 9 indsigter, så de kan hjælpe dig med at leve det liv, der giver mening for dig; og dermed skabe flow og glæde i dit liv!

Kurset ledes af:

Linda Rassing - læs mere om Linda her


Lørdag den 31. juli kl. 16 til fredag den 6. august kl. 10

​​Pris for kurset:

Kr. 4.950,- / 4.400,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig kurset SENEST 28. februar 2021)

Kr. 5.150,- / 4.600,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig EFTER 28. februar 2021)

Den lavere pris er for arbejdsløse, pensionister og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 900,-

Tilmelding til kurset

​​

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.