Feminin/maskulin kærlighed, sex og urkraft

Få balance i dit indre feminine og maskuline regnskab og elsk med dit liv!

Dit hjerte holder visdommen og din seksualitet er til for at manifestere

denne visdom på jorden.

​I en tid hvor mænd og kvinder kæmper om grænser, rettigheder og forståelse, inviterer vi her til en uges fordybelse med fokus på, at feminin og maskulin er to enestående og udadskillelige poler af det at være menneske - og derfor ikke behøver at skulle kæmpe mod hinanden, men derimod rummer nøglen til at vokse sammen.

De første skridt på rejsen kan ske på Den Holistiske Højskole denne sommer, hvor vi gennem en intens og legende uges arbejde med krop, sind og ånd, maskulint og feminint vil åbne rummet for en dybere selvindsigt og masser af livskraft.

Alt hvad vi indser som mennesker skal have jordforbindelse for at blive til virkelighed. Denne jordforbindelse hænger direkte sammen med vores seksualitet og livskraft.

​Derfor skal vi arbejde med vores seksualitet/livskraft og forstå hvad det vil sige at elske med livet. At ære sit kraftfulde sårbare hjerte og stå op for sig selv.

At være den voksne der bære sin barnlige uskyld gennem livet i alvor og leg.

Tænk hvordan vi ville gå gennem livet, hvis vi ærede os selv:

* I det feminine, der holder intuitionens kraft og visdom af liv og død i sit skød, men altid er klar til at lade sig føre. Hende der samler alle under sine vinger og giver slip når tid er ret. Hende der ærer sin lyst uden dom og tør råbe sin kraft til verden.

* I det maskuline, som står urokkeligt fast, men altid er klar til, at danse med livet. Ham der healer verden med kraften fra sit skridt. Ham der ved at han med sin styrke kan beskytte alt levende, så det kan folde sig fuldt ud og ham der tør at lade sit hjerte bløde.

På dette ophold arbejder vi med, at få bedre fodfæste i livet, samt med den urkraft der ligger i os som mænd og kvinder.

Formålet er, at vi mere bevidst og mere elegant kan danse gennem livet, med begge vores poler og vælge den vej, der allerede ligger i vores hjerter, men også for at tage fat i styrken og modet der kan forvandle vores sår til indsigt, så vi kan bære vores ar som smykker.

Vi - Camille og Robert - arbejder sammen som par, da vi efter flere års erfaring tydeligt kan se, at samspillet mellem maskulin og feminin styrker enhver proces.

Vi har i flere år arbejdet med “Det bevidste Parforhold” og vil gerne bringe denne viden ud. Både for jer der har en partner og jer, der ikke har og uanset om I er homoseksuelle, heteroseksuelle, unge eller gamle……

Vi arbejder ud af fra en forståelse af, at alle de udfordringer vi har i livet, som syntes at spæde ben for vores drømme, er spejlinger af vores inderste…og så elsker vi at arbejde med samspillet mellem det kvindelige og mandlige i livets aspekter.

Vi er:

Camille Rishøj Nielsen, ID Psykoterapeut, parterapeut og kunstner

Robert Lubarski, sexolog, parterapeut, foredragsholder, underviser og kærlighedsshaman.

Hver for sig har vi klienter og sammen tilbyder vi parterapi og forsker i, underviser og holder foredrag om kærlighedens dybder, seksualitet og” Det bevidste Parforhold”. Vi har været par gennem 9 år, er gift og har 5 fantastiske sammenbragte børn.

​Sammen tilbyder vi parterapi og forsker i og holder foredrag om kærlighedens dybder, seksualitet og det bevidste parforhold.

​Lørdag den 7. august kl. 16 til fredag den 13. august kl. 10

Pris for kurset:

Kr. 4.935,- / 4.410,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig kurset SENEST 28. februar 2021)

Kr. 5.150,- / 4.600,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig EFTER 28. februar 2021)

Den lavere pris er for arbejdsløse, pensionister og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 900,-

​Tilmelding til kurset

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her