Spirituel Englemale Workshop

​Lær at male dine egne engle

​Kom og deltag aktivt i denne inspirerende, holdningsændrende, horisontudvidende og underholdende workshop med Helle Brisson og Grethe Gadegaard om bl.a. intuition og kommunikation med dig selv, englene dine personlige guider, maling af din egen engel.    

Du vil lære, hvor nemt og sjovt det er, at modtage beskeder fra englene og dine guider samt, hvordan du nemt kan forstå og bruge dem og din intuition kreativt i hverdagen. Dette vil hjælpe dig mod større kærlighed for dig selv og visioner for dine fremtidige planer.

Und dig selv en dejlig oplevelse i selskab med ligesindede spirituelt nysgerrige sjæle.

​I den ene del af dagen vil Helle guide os gennem kanaliserings- og skriveøvelser ledsaget af meditation, hvor du lærer, hvordan du modtager beskederne, og hvordan du bedst udtrykker dem.

​Hun afmystificerer via personlige anekdoter fra hendes liv og bog: “Engletræf og Vingestrejf" - krydret med god humor, det at bruge hjælpen fra oven og din egen stærke intuition.

​De populære 'Ildengle Meditationskort', der er illustreret af Grethe og forfattet af Helle vil blive brugt i readings-demonstrationer i løbet af hele weekenden. Du vil lære at bruge dem som et yderst brugbart redskab i hverdagen, hvad enten det drejer sig som åbning i samtale med klienter; ved life coaching sessioner eller til din egen personlige daglige inspiration.

Har du allerede Ildengle Meditationskortene, så husk at tage dem med!

Den anden del af dagen vil du komme til at male din egen engel. Før vi maler, starter vi med guidet meditation med en 'Soul Body Fusion'-healing, så du er afslappet og godt tilpas og gør dig klar til at male engle.

Grethe vil heale dig og dit maleri, så du forenes med maleriet, til glæde og gavn, for dig.

Underviserne:

Helle Brisson er bl.a. Forfatter og Engleterapeut v/ successforfatteren Doreen Virtue; er også life coach, MA i spirituel psykologi samt reiki master teacher. Helle har de sidste 14 år bl.a. afholdt Engleworkshops/International Engledag samt forfatterworkshops i Europa samt USA. Helle bor fast i Californien, men har sommerhus på Fanø. 


Grethe Gadegaard Hansen er kunstner og illustrator af bla. Ildengle-kortene. Grethe maler personligt kanaliseret englemalerier med beskeder. Hun er uddannet Soul Body Healer og er punktbehandler.

​Se mere om Grethe på Englenes magiske univers facebook og på Grethes hjemmeside: www.gallerigadegaard.dk

Denne workshop er for alle. Du behøver ikke at kunne male - jeg lærer dig at male engle.

Fredag d. 4. juni kl. 16 til søndag d. 6. juni kl. 16

Pris for kurset:

Kr. 3.100,- / 2.835,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig kurset SENEST 28. februar 2021)

Kr. 3.250,- / 2.950,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig EFTER 28. februar 2021)

Den lavere pris er for arbejdsløse, pensionister og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

​Merudgift til materialer: kr. ca. 250

Max. 20 elever

Tilmelding til kurset

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.