Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Om Den Holistiske Højskole

Højskolen startede med sommerkurser på Stensbæk i sommeren 2010.

​Kurser og personlig udvikling

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling af den spirituelle bevidsthed. Der bliver sat gang i en udvikling, hvor du bliver i stand til mere og mere at tilsidesætte selvoptagetheden. På kurserne og i samværet fokuserer vi på det hele menneske og på helheden i alt, hvad vi gør.

Højskolen har fokus på dannelse i al almindelighed, og vi tror på, at mennesket ved at blive klogere og mere afklaret, er med til at skabe en klogere og mere afklaret verden. Vi mener det er vigtigt, at vi hver især får mulighed for at udfolde vores fulde potentiale og vores unikke ressourcer, så de kan komme familien, samfundet og verden til gavn og glæde.

På højskolekurserne vil vi således inspirere dig til at springe ud i livet med din indre kraft og alle dine evner til glæde og gavn for dig selv og helheden. Vi har hovedsagelig ugekurser, men du finde længere kurser.

Du kan også læse om Stensbæks og højskolens historie.

Retreat på Stensbæk

Ud over korte kurser, har højskolen også plads til dig der ønsker at tage på retreat. Afdelingen med retreat gæster har plads til frihed, fred og ro. Her kan du komme og få ro og fordybelse til lige det du har behov for. Du kan vælge blot at slappe af og gå ture i vores pragtfulde natur, du har måske planer om at skrive en bog, eller du kan fordybe dig med din kunst eller andet. Du kan læse mere om vores retreat her.

​Solstråle for Den Holistiske Højskole

Den Holistiske Højskole har en kreds af støttepersoner, som vi kalder solstråler. Du kan læse mere om støttekredsmedlem her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram