Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebook  fb-f-logo__blue_29       |       English  gb

Bestyrelsen​​

Bente Sønnichsen  - Formand

​Jeg er 60 år og bor i Rønshoved ved Flensborg Fjord sammen med min mand Flemming.

Min tilknytning til Stensbæk Den Holistiske Højskole er, at jeg siden 2014 hver sommer har undervist på sommerkurset ”Glæden ved at være særlig sensitiv”. Jeg er selv et særlig sensitiv og sansende menneske. At udbrede viden om det særligt sensitive personlighedstræk og støtte sensitive mennesker i at stå stærkt i verden har siden 2013 været mit livsformål og min levevej. Jeg arbejder også for sensitive mennesker i bestyrelsen i foreningen for og om særligt sensitive.

Når jeg underviser på Den Holistiske Højskole nyder jeg den kærlige, nærværende energi og stemning, der er på stedet og i den omgivende natur. Oplever igen og igen at der på stedet er så megen støtte til mennesker og deres udviklingsprocesser. Ofte føles det magisk.

I efteråret 2018 følte jeg mig kaldet til at yde en frivillig indsats på Stensbæk og en lyst til at være en del af fællesskabet på stedet. Jeg samarbejder ad hoc med Maria om forskellige opgaver. Min mand og jeg har en drøm om at flytte ud på højskolen.

For mig føltes det naturligt, at næste skridt i mit frivillige arbejde var at stille op til bestyrelsen. Det en hjertesag for mig sammen med den øvrige bestyrelse af arbejde for at videre udvikle Den Holistiske Højskole. Et sted, hvor mennesker mødes, udveksler, støttes og løftes. Et sted hvor mennesker udvikler autenticitet, egenkærlighed og mening i livet.

Bjarne Boesen - Kasserer

Han hedder Bjarne Boesen og har sammen med Elsebeth Junker, Hellevad Vandmølle som er et økologisk landbrug med bondgårdsferie, kursusaktiviteter og events. De går meget op i at lave mad af gårdens egne økologiske produkter, skabe en god atmosfære for deres gæster samt give dem en aktiv oplevelse.

Bjarne er også interesseret i det Den Holistiske Højskole tilbyder og håber derfor med sin erfaring indenfor iværksætteri, driftsledelse og økonomi at kunne give et aktivt input til driften af højskolen.

Niels Charles  - Bestyrelsesmedlem

Tekst er på vej.

Bodil Krenzen - Bestyrelsesmedlem.

Bodil bor på et nedlagt landbrug lidt nord for Esbjerg 300 m fra Vadehavet. Huset er gammelt og giver sig ind i mellem. Det har meget sjæl. Haven er stor og ”vild” med plads til de levende væsner som har lyst til at opholde sig der. Der bruges hverken kunstgødning eller sprøjtegifte og Bodil og hendes mand luger med nænsomhed; de har nemlig bier. Ukrudt er ikke længere ukrudt, men nyttige planter der giver næring til bierne. Hun holder meget af at iagttage bierne. Det giver ro i sjælen…

Sådan er det også, når Bodil kommer på Den Holistiske Højskole. Her er der plads, rummelighed og højt til himmels i mere end én forstand. Naturen inviterer til stilhed og fordybelse, til at sanse og mærke, vokse og blomstre og at være. Bare det – og meget mere.

Bodil er med i højskolens bestyrelse, fordi højskolen har en vigtig funktion. Den arbejder ud fra et holistisk menneskesyn. Det er et menneskesyn, hun synes er vigtigt at arbejde med. Højskolen har de perfekte rammer til at vise hvordan det kan ”leves” i praksis.

Niels Toftgaard Lind - Bestyrelsesmedlem

​Bondesøn, født i Fæsted på Klostergården, hvor hun også bor idag sammen med sin kone Eva. De holder islandske heste, laver bondegårdsferie, driver en hundepension, holder bier og høns og lever i det hele taget et sundt senior-liv med børnebørn og levende liv omkring engagerede venner og naboer.

​Musik er et gennemgående tema i Niels' liv. Har tidligere spillet rock´n roll til de lyse timer, men er idag mest til folkgenren og hjemmelavede viser med kant.

​Niels er udlært møbelsnedker og blev senere lærer. Har herefter arbejdet på friskole og efterskole indtil 2014.

​Han håber at kunne bidrage til Den Holistiske Højskoles liv og virke, ved bl.a. at engagere sig i bestyrelsesarbejdet og udnytte sin erfaring fra "sit eget holistiske liv".

Alex Birk - Suppleant ​

Tekst er på vej.

Eva Birk - Suppleant

En pludselig indskydelse, fik Eva til at melde mig som suppleant til bestyrelsen.... :). Når det er sagt, vil hun selvfølgelig gerne bidrage med min energi, og være med til at gøre stedet et man kommer tilbage til. Eva er bosiddende i Fole sammen med Alex. I deres eget holistiske univers. Eva har ”Sjælefred” hvor hun tilbyder healing og klarsyn med krystaller, meditation og massage.

Billede er på vej