Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Bestyrelsen​​

Frank van Beek - Formand

Født 1968 på et hollandsk tulipan gartneri. Jeg er gift med Linnea, har en søn, Theis og en bonussøn Peer. Bor i Enderupskov, kun en stenkast væk fra højskolen og dens pragtfulde skov. Jeg er med i højskole projektet fordi jeg elsker at kunne gøre en forskel. Det oplever jeg i høj grad jeg kan gøre ved være med til at få højskolen i Stensbæk til at blomstre.
Haven er der hvor jeg er at finde når jeg vil slappe af, og det er super skønt at vi i vores kæmpe grønsags have kan dyrke mange af de grønsager vi spiser på skolen. Der findes efter min mening næppe noget mere livsbekræftede, end at hente friske hjemmedyrkede grønsager fra haven og lave med mad dem, til alle på skolen. Jeg er overbevist om at der findes mere mellem himmel og jorden omend jeg sætter stor pris på at bevare jordforbindelsen. Det er jo trods alt her vi er lige nu :0))

Gitte Paulsen - Bestyrelsesmedlem

Jeg har fulgt højskolen og været en del af det frivillige team siden 2010. Jeg kom med i bestyrelsen i 2012. Min motivation for bestyrelsesarbejdet er at støtte og have medindflydelse på højskolens overordnede retning og mål. At arbejde med visionen for højskolen via det samarbejde og fællesskab, som skabes i bestyrelsen, er berigende.
Jeg vil gerne bidrage til, at højskolen er et venligt sted, hvor mennesker udvikles og trives.
Jeg er født i 1964 og bor i Aabenraa. Jeg er gift med Mats og sammen har vi 3 børn, hvoraf den sidste stadig bor hjemme og går på gymnasiet. Jeg er uddannet fysioterapeut og psykoterapeut.

Bjarne Boesen - Kasserer

“Jeg hedder Bjarne Boesen og har sammen med Elsebeth Junker, Hellevad Vandmølle som er et økologisk landbrug med bondgårdsferie, kursusaktiviteter og events. Vi går meget op i at lave mad af gårdens egne økologiske produkter, skabe en god atmosfære for vores gæster samt give dem en aktiv oplevelse.

Jeg er også interesseret i det den holistiske højskole tilbyder og håber derfor med min erfaring indenfor iværksætteri, driftsledelse og økonomi at kunne give et aktivt input til driften af den Holistiske højskole.”

Niels Charles  - Bestyrelsesmedlem

Bodil Krenzen - Bestyrelsesmedlem.

Jeg bor på et nedlagt landbrug lidt nord for Esbjerg 300 m fra Vadehavet. Huset er gammelt og giver sig ind i mellem. Det har meget sjæl. Haven er stor og ”vild” med plads til de levende væsner som har lyst til at opholde sig der. Der bruges hverken kunstgødning eller sprøjtegifte og vi luger med nænsomhed, vi har nemlig bier. Ukrudt er ikke længere ukrudt, men nyttige planter der giver næring til bierne. Jeg holder meget af at iagttage bierne. Det giver ro i sjælen…

Sådan er det også, når jeg kommer på Den Holistiske Højskole. Her er der plads, rummelighed og højt til himmels i mere end én forstand. Naturen inviterer til stilhed og fordybelse, til at sanse og mærke, vokse og blomstre og at være. Bare det – og meget mere.

Jeg er med i højskolens bestyrelse fordi højskolen har en vigtig funktion. Den arbejder ud fra et holistisk menneskesyn. Det er et menneskesyn jeg synes er vigtigt at arbejde med. Højskolen har de perfekte rammer til at vise hvordan det kan ”leves” i praksis.

Carsten Ruben Fries Hansen​; bestyrelses medlem

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram