Bestyrelsen​​

​Eva Birk - forkvinde

En pludselig indskydelse fik mig til at melde mig som suppleant til bestyrelsen... Når det er sagt, vil jeg selvfølgelig gerne bidrage med min energi og være med til at gøre stedet til et, man kommer tilbage til. Jeg er bosiddende i Fole sammen med Alex i vores eget holistiske univers. Jeg har ”Sjælefred”, hvor jeg tilbyder healing og klarsyn med krystaller, meditation og massage.​

Jack Haahr Andersen - næstformand

​Jeg er 30 år og bosat i Odense. På nuværende tidspunkt er jeg ansat som daglig leder på en restaurant og bar i Odense.

I foråret 2020 færdiggjorde jeg en Master of Science i Sports Business Management fra et privat universitet i Monaco. Under studiet var jeg i praktik i Danmarks Idrætsforbund, i deres Innovations Lab, hvor jeg var med til at starte et nationalt erhvervsnetværk op, SportsTech Denmark, i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Design Center og Innovations Fonden.

Som person er jeg meget passioneret omkring de ting, jeg arbejder med og sætter mig for, og med en stærk forankring i hvad markedet efterspørger samt hvad der har gang på jord.

Jeg har tidligere erfaring med bestyrelsesarbejde, indenfor den politiske verden. Jeg besad min første bestyrelsespost som 21-årig i Århus, blev næstformand for en lokalforening i Silkeborg da jeg var 23 år og sad i yderligere 4-5 bestyrelser i samme periode. Har derudover også erfaring inden for udvalg, hvor jeg i en årrække var medlem af International Udvalg i samme politiske forening på landsplan. 

Pernille Nissen - bestyrelsesmedlem

​Jeg er 48 år og arbejder til dagligt som pædagog i en daginstitution. Jeg har arbejdet i samme institution i 18 år, og er vant til at samarbejde med en stor personalegruppe og forældre. På mit arbejde har jeg arbejdet en del med fodbad/fodmassage, afslapningsøvelser og yoga. Privat bor jeg i Odense og har to sønner på 18 og 22. Jeg bor sammen med Adam på 18 og vores kat.


Bestyrelsen på Stensbæk Højskole har mange nye visioner og ideer, som jeg gerne vil bidrage til med mine idéer og min gode energi. Jeg har de senere år arbejdet meget med min egen personlige udvikling og Stensbæk Højskoles værdier og grundlag stemmer overens med mine egne værdier.

I min fritid bruger jeg meget tid i naturen, går lange vandreture og dyrker yoga. Jeg bruger også meget tid i min have, samt på indretning og blomsterdekorationer. Jeg går op i at lave sund og smuk mad. Derudover bruger jeg tid på at finde ro og tid til refleksion i mit eget liv.

​Jørn Blander

​Jeg er 62 år og er selvstændig handymand på 9. år. Jeg kom på Den Holistiske Højskole første gang på et kursus i 2012 og var over flere år frivillig med vedligeholdelse af bygninger. Meget er sket i mit liv på de ydre og indre planer siden da. Sidste år havde jeg brug for et skifte i mit liv og valgte at spørge om jeg kan bo på højskolen. Jeg blev taget godt imod og jeg bor nu i et af træhusene.

Jeg vil gerne bidrage til bestyrelsesarbejdet, da det er vigtig for højskolen at have en god bestyrelse med forskellige kompetencer. Jeg har kompetencer inden for vedligeholdelse af bygninger, økologisk havedyrkning og økonomistyring. Jeg har siddet i en del bestyrelser fra det lokale forsamlingshus og til en landsdækkende forening. Jeg har oftest i disse sammenhænge varetage opgaver af økonomisk karakter.

​Jeg vil gerne arbejde dialogbaseret og være med til at skabe rammerne for det gode og konstruktive samarbejde mellem alle aktive kræfter omkring højskolen. For mig er ord som åbenhed, tydelighed ærlighed og aktiv deltagelse vigtige. Jeg ser støttekredsen og de frivillige som vigtige for højskolens eksistens. Jeg ser at der er en stor potentiale for udvikling af Den Holistiske Højskole i Stensbæk. Det kræver blot, at vi er mange som finder fælles fodslag i at ville højskolen og hinanden.​

​Alex Birk - bestyrelsesmedlem

​Jeg er selvstændig bygningsmaler og driver egen virksomhed siden 2010, da jeg startede som maler i Skotland. Jeg stiller skarpt på udviklingen af det demokratiske samfund samt en reflekteret bæredygtig verden. For mig er værdighed og lighed et centralt element, der betyder, at alle får mulighed for at udnytte deres potentiale og færdigheder, inspireres til at indgå i konstruktive sammenhænge og skabe fællesskaber, der kan gøre en forskel. 

Rikke Agergaard

​Jeg er 33 år og bor i Aarhus. Jeg er kommunikationsuddannet fra Aarhus Universitet og har arbejdet som HR-medarbejder. Jeg har desuden erfaring med frivilligt patientstøttearbejde i Kræftens Bekæmpelse.

Som person er jeg nysgerrig på relationer, psykologi og personlig udvikling. Min helt store gnist og drive er holistisk sundhed og spirituel bevidsthed, og jeg har de sidste 10 år af mit liv været på en spændende rejse, hvor jeg nysgerrigt udforsker alt, hvad der fanger mig inden for disse områder. Særligt er jeg optaget af ayurveda, meditation og healing. Til foråret starter jeg på en deltidsuddannelse som mindfulnessinstruktør & åndedrætsterapeut.

Det var også i den forbindelse med min spirituelle interesse, at jeg sidste år stiftede bekendtskab med Den Holistiske Højskole. Først som kursist og siden som frivillig. I sommeren 2020 hjalp jeg på højskolen med alt lige fra værtsrollen med at byde kursister velkommen til at guide morgenmeditationer, stå for fællessang, gøre rent og lave mad. Nu ser jeg frem til at starte en virksomhedspraktik på Den Holistiske Højskole med fokus på skolens kommunikation og administration. Jeg finder højskolens formål dybt meningsfuldt og ser et stort behov i vores samfund for et sted som Stensbæk. Jeg ser et stort potentiale i højskolen, og det vil glæde mig, hvis jeg kan bidrage positivt til skolens fremtid.

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.