Bestyrelsen​​

​Eva Birk  - Forkvinde

En pludselig indskydelse, fik mig til at melde mig som suppleant til bestyrelsen.... :). Når det er sagt, vil jeg selvfølgelig gerne bidrage med min energi, og være med til at gøre stedet et man kommer tilbage til. Jeg er bosiddende i Fole sammen med Alex. I vores eget holistiske univers. Jeg har ”Sjælefred”, hvor jeg tilbyder healing og klarsyn med krystaller, meditation og massage.​

Bodil Krenzen - Næstformand

Bodil bor på et nedlagt landbrug lidt nord for Esbjerg 300 m fra Vadehavet. Huset er gammelt og giver sig ind i mellem. Det har meget sjæl. Haven er stor og ”vild” med plads til de levende væsner som har lyst til at opholde sig der. Der bruges hverken kunstgødning eller sprøjtegifte og Bodil og hendes mand luger med nænsomhed; de har nemlig bier. Ukrudt er ikke længere ukrudt, men nyttige planter der giver næring til bierne. Hun holder meget af at iagttage bierne. Det giver ro i sjælen…

Sådan er det også, når Bodil kommer på Den Holistiske Højskole. Her er der plads, rummelighed og højt til himmels i mere end én forstand. Naturen inviterer til stilhed og fordybelse, til at sanse og mærke, vokse og blomstre og at være. Bare det – og meget mere.

Bodil er med i højskolens bestyrelse, fordi højskolen har en vigtig funktion. Den arbejder ud fra et holistisk menneskesyn. Det er et menneskesyn, hun synes er vigtigt at arbejde med. Højskolen har de perfekte rammer til at vise hvordan det kan ”leves” i praksis.

Bjarne Boesen - Kasserer

Bjarne Boesen har sammen med Elsebeth Junker, Hellevad Vandmølle som er et økologisk landbrug med bondgårdsferie, kursusaktiviteter og events. De går meget op i at lave mad af gårdens egne økologiske produkter, skabe en god atmosfære for deres gæster samt give dem en aktiv oplevelse.

Bjarne er også interesseret i det Den Holistiske Højskole tilbyder og håber derfor med sin erfaring indenfor iværksætteri, driftsledelse og økonomi at kunne give et aktivt input til driften af højskolen.

Niels Toftgaard Lind - Sekretær

​Bondesøn, født i Fæsted på Klostergården, hvor han også bor idag sammen med sin kone Eva. De holder islandske heste, laver bondegårdsferie, driver en hundepension, holder bier og høns og lever i det hele taget et sundt senior-liv med børnebørn og levende liv omkring engagerede venner og naboer.
​Musik er et gennemgående tema i Niels' liv. Har tidligere spillet rock´n roll til de lyse timer, men er idag mest til folkgenren og hjemmelavede viser med kant.
​Niels er udlært møbelsnedker og blev senere lærer. Har herefter arbejdet på friskole og efterskole indtil 2014.
​Han håber at kunne bidrage til Den Holistiske Højskoles liv og virke, ved bl.a. at engagere sig i bestyrelsesarbejdet og udnytte sin erfaring fra "sit eget holistiske liv".​

​Alex Birk - bestyrelsesmedlem

Jeg er bosiddende i Fole sammen med Eva Birk og en dansk luksuskat i vores eget holistiske univers. Til daglig er jeg selvstændig erhvervsdrivende som malermester.

Ole Ingemann - suppleant

Tekst og billede følger!​

Wina Fiona - suppleant​

​Wina bor lige i udkanten af skoven som omkredser højskolen. Det smukkeste og bedste sted når man er glad for at ride tur og samle urter.

Hendes arbejdsliv er som vært og formidler på Ribe Kunstmuseum, og fritiden bruges som viking med islandske heste, plantefarvning over bål og dragtsyning efter oldnordiske metoder.

Oprindelig er hun uddannet indenfor beklædning og dragthistorie, og har senere suppleret med en del terapeutiske kurser.

Wina har arbejdet som højskolelærer, underviser på væresteder, værkstedsleder indenfor socialpsykiatri, og de sidste mange år på museer.

Wina er suppleant i bestyrelsen, da hun holder meget af højskolen og ønsker at kunne bibringe positivt til dens fremtidige virke.

Christian Larsen - medarbejderrepræsentant

Christian er administrativ medarbejder på højskolen. Han er ansvarlig for alt, hvad der vedrører tilmeldinger og korresponderer mellem kursister og højskolen. ​Christian har været på højskolen siden foråret 2018 - og bor desuden på stedet.

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her