De frivillige​​

Når det overhovedet har kunnet lade sig gøre at starte og drive Stensbæk - Den Holistiske Højskole, er det i høj grad i kraft af en stor skare af frivillige mennesker, som lægger deres arbejde, tanker og hjerte i vores fælles projekt.

Vi ønsker at gøre visionen til virkelighed og dette er der rigtig mange mennesker, som gerne vil bidrage til.

Det at "alle må opleve fred og frihed" kan på højskolen omsættes til en virkelig handling. Et møde med et menneske, en oplevelse af naturen, et velgjort stykke arbejde, et samspil og samarbejde med andre, som sætter fred og frihed højt. Her er der uendelig mange muligheder.

Et frivilligt stykke arbejde kan således være mange forskellige ting. Vi har oplevet menneskers støtte både rent fysisk, i form af at give en hånd med praktiske opgaver. Vi modtager økonomisk støtte, fra dem der oplever, at vi har brug for det. Vi modtager hele tiden positive henvendelser fra dem, som sender Højskolen kærlige tanker og god gammeldags moralsk opbakning.

Når man først har mødt Stensbæk med et åbent sind, og givet lidt af sig selv, står belønningen og venter: Et livslangt "kærlighedsforhold" til stedet, og det som folder sig ud her. Så giver frivillighed mening for os, og så er der en meget fin balance mellem, hvad du giver, og hvad du får med hjem.

Ønsker du at mærke lidt af suset og deltage som frivillig på den ene eller anden måde, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan læse mere om hvad du kan lave som frivillig her.

Måske starter du som mange andre med at blive medlem af vores støtteforening, eller som vi også kalder det: Du bliver solstråle.

Vi har af og til arbejdsdage og alle er velkommen. Arbejdsdagene annonceres via nyhedsbrevene.

Tilmelding til nyhedsbrev 

KLIK HER

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.