​Donationer til Den Holistiske Højskole

​Stensbæk - Den Holistiske Højskole er grundlagt og videreført på et princip om, at vi ikke stifter gæld. Det betyder at vi i kraft af vores unge alder, har brug for udefrakommende kapital, når det kommer til større projekter, som rækker ud over den daglige drift af højskolens aktiviteter.

Vi arbejder henimod at blive statsgodkendt til at modtage økonomisk støtte, på samme måde som alle andre højskoler får det.

For at vi kan blive statsgodkendt og få støtte, skal vi kunne tilbyde kurser hele året rundt. Dette er desværre ikke muligt endnu pga at bygningerne ikke ville kunne varmes op, uden at skulle bruge en masse olie til opvarmning. Af samme grund har vi derfor kun udbudt forårs-, sommer-, og efterårskurser.

Vi er nu gået igang med at finde de økonomiske ressourcer der kommer til at bevirke, at vi i en overskuelig fremtid kan renovere bygningerne og bringe dem i en stand, hvor vi kan holde åben om vinteren.

Vi ønsker også at renovere de 2 stuehuse som pt. står ubeboet hen. Vi har mange henvendelser på mennesker der gerne vil flytte ind på højskolen. Disse 2 huse skal bruges til faste beboere der er en del af højskole teamet. 

​Et andet projekt, er en renovering og ombygning af den fløj som har vores storkøkken i den ene ende. I resten af bygningen har vi søsat tilblivelsen af en ny spisesal. Samt ikke at forglemme udskiftning af vores kære oliefyr, der pt holder os varme, men som vi ønsker udskiftet med et bæredygtigt alternativ.

​​

Vi har dog også mindre projekter som vi har på ønskeliste

  • Økologisk sengetøj
  • Foldeborde
  • Kølerum til opbevaring af vores grønsager og frugt
  • To shelters
  • osv, osv...

​Privatdonation

Hvis du som privat person ønsker at donere penge til Stensbæk, Den Holistiske Højskole, kan du gøre det på forskellig vis.

Da vores prioriteringer hele tiden er i bevægelse, bedes du venligst kontakte os for at få listen tilsendt. Når du donerer penge kan du således øremærke dem til noget bestemt du ønsker at give. Vi forpligter os til at bruge donationen i henhold til dit ønske.

Den enklere måde at donere penge, er ved blot at indsætte et beløb på vores konto Merkur 8401 1752338 eller via MobilePay på 20093. Skriv venligst "donation" ved din indbetaling, så tager vi selv en ting fra ønskelisten.

Dit bidrag til den fortsatte udvikling af højskolen varmer og værdsættes, uanset størrelse.

​​

Erhvervsdonation

Ønsker I som virksomhed at støtte os, vil I med en enkel donation på mere end kr. 10.000 kunne få et link fra denne hjemmeside til jeres firmas hjemmeside. Linket til være aktivt i 6 måneder fra donationen.
I kan kontakte os for oplysninger om aktiviteten på vores hjemmeside, hvis det har indflydelse på donationens størrelse.

Ring til skoleleder Maria på 51361809 for at høre mere om større donationer samt øremærkning af netop dine penge.

Kontooplysninger

Alle donationer skal indbetales på vores donations-konto som er følgende:

Merkur Bank Reg: 8401 Konto: 1752338

Læs mere om Støttemedlemskab: KLIK HER

Donations from foreign countries

Please contact us on email: info@holistisk-hojskole.dk if you wish to donate money from a bank in a country outside Denmark. We will send you the nessesary details.

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.