Haven på Stensbæk
Lækkerier på række!
På højskolen har vi en have, som vi er meget stolte af.
Udover smukke træer og skønne blomsterbed har vi en stor variation i de spiselige dele af haven, som vi planter, sår og høster.
Her kan du se en oversigt over, de planter og fødevarer som vi har i vores have - og som bliver brugt til at forkæle dig med i vores vegetariske køkken og til måltiderne, der bliver serveret på højskolen.
Grøntsager:
Hokkaido
Squash
Rødbede
Radise
Kartofler
Løg
Gulerødder
Spinat
Romainesalat
Bladbede
Bønner
Rucola
Jordskokker
Diverse baby leaves
Krydderurter:
Purløg
Persille
Citronmelisse
Oregano
Koriander
Salvie
Timian
Citrontimian
Rosmarin
Dild
Bær:
Brombær
Stikkelsbær
Hindbær
Blåbær
Ribs
Solbær
“Jordbær” (står i anførselstegn da det botanisk set ikke er et bær)
Træer:
Æble
Figen
I år er Mathilde hovedansvarlig for haven. Du kan læse mere om Mathilde og de andre mennesker der tilknyttet højskolen her.