Evaluering kurser 2019​

På vores evalueringsark kan man efter sit højskoleophold på Stensbæk svare på flere ting. Vi takker for hver og én af de mange evalueringer, vi har modtaget.

Nedenfor kan du læse blot nogle af de mange svar, vi har fået på følgende spørgsmål:

Hvad var det bedste du oplevede under dit kursus/ophold på højskolen?

”God mad, fine tilbud: morgenmeditation, healing, glimrende kursus for særligt sensitive. Roen, stilheden, naturens lyde, stemningen, samværet, snakken og diskussionerne. Dejligt værelse, blomsterne, lysene…” Jesper Ravn

”Det kan jeg ikke svare på 😊. Det er helheden. Et fantastisk kursus, meget udviklende og udvidende. Et fantastisk sted med god energi, utroligt dejlige mennesker og mad.

Det kan simpelthen ikke være bedre!”

Annette

”Skøn gruppe: Åbenhed og kærlighed. MADEN!!!”

Maia

”Underviserens kompetencer. Hun får 10 hjerter ud af 10 mulige <3. Skøn og rigelig mad. Fri adgang til te og kaffe. Her er dejligt, ryddeligt og rent. Super god stemning og fin fin service. Smil og hjertevarme – rummelighed og accept. Smukke dekorationer der er anbragt rundt omkring.”

Tove Larsen

”At få ’fingre i maden’ (kurset Glæden ved vegetarmad, red.) under kyndig vejledning med tilberedelse af hverdagsmad samt udgangspunkt og simpel tilgang. Stemningen er generelt i ’huset’ og omgivelser hyggelig – rustikt og ikke for hyggeligt, men super med morgenstilhed/-meditation og -sang.”

denomsarealer, café, m.m. Tak for en fin weekend!”

”Atmosfæren er god. Meditation fantastisk. Samværet med de andre kursister og måltiderne med de frivillig.” Jette

”God underviser. Dejligt sted med nærvær. Ånd og ro.”

”Dejligt at være væk hjemmefra og blive taget sig godt af. Kommunikationen før opholdet har været fantastisk. Fantastisk med alle de frivillige fra hele verden. Mangfoldighed.”

”Forbundethed med alle de andre fremmede mennesker som deltog på kurset. At jeg fik øje på endnu dybere lag af forskellige livsproblematiker. Morgensang. Den fantastiske vegetariske mad. Den forudgående imødekommenhed fra højskolen omkring madvarer, transport og ekstra overnatning – bare venlighed og hjælpsomhed. Man føler sig velkommen. Så fint med de små blomstervaser og anden udsmykning i gangen og på værelser.”

”Den fine energi der er overalt på skolen. Dejlig modtagelse. Og selvfølgelig det meget inspirerende kursus. Ønsker alt det bedste for stedet.”

Lone

”Samvær. Meget hyggelig café. Imødekommenhed og venlighed. Flerkulturel udveksling gennem frivillige hjælpere. God stemning. Områder med have m.m. Der er rødder på flere måder. Forbindelse til natur.”

Karin Bygård

”Mere sindsro, indre fred, kendskab til mørke steder i mit væsen, inspiration til mere selvudvikling. Fantastisk mad – bare en dejlig del af opholdet. Lækker stilhed og skønne omgivelser.”

”At få lov at praktisere kursets værktøjer i flere dage med andre. Trygheden ved at være i et fællesskab med fremmede som hurtigt blev kendte og ligesindede. At kunne spejle sig i hinandens historier. At erfare en venligere virkelighed. Underviserens fantastiske, kærlige, favnende personlighed. Skønt, intenst og givende at beskæftige sig med kursets værktøjer (kurset The Work) i flere dage. Love it!”

Charlotte Jolak

”Kursets planlægning og indhold. Varm velkomst fra skolen, imødekommenhed og god energi. Maden var superb. Roen på stedet om aftenen.”

​Gitte

”Personalet fik virkelig en til at føle sig velkommen ved dens venlige væsen og opmærksomhed og praktisk fik tingene til at fungere omkring måltider. Dejligt varieret og mættende mad – velsmagende kødfri mad. Dejlige fysiske rammer. God seng. Kreativ atmosfære med dens indretning med kreative ting. Fint og rent selvom det er gamle bygninger. Dejlig atmosfære til fordybelse.”

Birgit

”Stedet er bare 100% dejligt. Naturen, kurset, maden. Det er skønt at man kan gå i tekøkkenet og tage sig en kiks og noget frugt. I er gode til at vælge ting både nye og traditionelle (i forhold til indhold på kurser, red.). Godt sted at komme tilbage til. Morgenmeditation og -sang giver rygrad og sætter dagsordenen for at stedet praktiserer selv det, der undervises i!”

”At blive set som den jeg er. At føle sig tryg i kyndige hænder. Endelig at finde vejen videre. Begge workshops var fantastiske og meget forskellige. Dansen til sidst. Skønt sted.”

Rikke T. Grønbæk

”Det bedste var selve kurset med en fantastisk lærer (Pia Voetmann, red.) som havde gode øvelser og som skabte et pragtfuldt rum til udfoldelse. Hun var god til at samle op og hjælpe den enkelte. Dette bevirkede at jeg virkelig fik fat om rodens nælde med en skyggeside og kom i en dybere kontakt til mine kvaliteter. Jeg kan kun give Stensbæk mine bedste anbefalinger, der hersker en stemning af kærlighed og rummelighed på stedet i naturskønne omgivelser. Skøn og dejlig mad.”

Gitte Ambrosia Jacobsen

”At føle sig velkommen og blive taget godt imod. Et stor rummelighed og imødekommenhed. De mennesker som var på højskolen var meget imødekommende samt kursusdeltagere på de andre hold. Dejlig, sund, lækker mad og en hyggelig atmosfære. Ordnede forhold (rent, blomster, gode værelser, m.m.) Det har været et fantastisk berigende ophold med et kursusindhold af høj kvalitet og faglighed. Det har været trygt og berigende at deltage på kurset."

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.