​Mennesker du møder på Den Holistiske Højskole

Her kan du læse om og se de personer, som du møder på højskolen:

​Linnea Beek Hansen

Ophavskvinde til Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Linnea har som ophavskvinde til etableringen af Den Holistiske Højskole viet sit liv til at få højskolen og projektet til at blomstre og bære frugt.

Det er efterhånden mange år siden, at Linnea fik visionen om en ny type højskole, der ville arbejde med den ypperste personlige og spirituelle udvikling for mennesker.

I 2006 havde visionen rodfæstet sig så meget i Linnea, at hun nu helt konkret måtte i gang. Stensbæks bygninger og dens beliggenhed i den dejlige natur, kom til at danne de fysiske rammer om den højskole, der havde ligget klar i Linneas bevidsthed i alle de år. De første år var hverdagen, for Linnea, været fyldt med: Markedsføring, foredrag, undervisning, rengøring, havearbejde administration, rollen som oldfrue, vicevært og meget mere.

Nu er højskolen dog klar til at Linnea udelukkende fokuserer på det hun brænder allermest for nemlig formidling.

Linnea er uddannet lærer, drømmetyder, certificeret Transformational Breath®- og Lifecoach. Hun har deltaget i utallige intensive udviklings kurser og -forløb.

”Jeg brænder for at få mennesker til se deres allerhøjeste potentiale, og guide dem til at udleve det i alle facetter af deres liv”

​Maria

​Leder af højskolen

Maria har været en del af højskolen siden 2016, hvor hun startede i praktik. Siden 2018 har hun været leder af højskolen.

Hun er oprindelig uddannet pædagog og arbejdede, inden hun kom til højskolen, som støttepædagog og konsulent for pædagoger, lærere og forældre.

Maria har altid været spirituel og tror på det hele menneske, som en del af en fysisk og åndelig verden. Hun mener at vi alle er en del af noget større og har en pligt til at passe på os selv, naturen og hinanden.

Når hun ikke lige er på kontoret, hvor hun elsker at lave skemaer og sætte ting i system, er hun med stor sandsynlighed sammen med hendes mand Carsten og deres to børn Isak og Bjørn, som også bor på højskolen.

​Frank

Frank har været med fra starten af højskolens liv.

​Indtil foråret har Frank været en del af højskolens virke og han har været med i bestyrelsen indtil dette års general forsamling i april.

Idag arbejder Frank i sit eget  firma, Green-Holistic, hvor han rådgiver gartnere og landbrug over hele verdenen i genopbygning af jordens frugtbarhed og genetablering af subtile energi balancer i afgrøder og dyr.

​Lotte

Lotte er marketingsansvarlig for højskolens hjemmeside, Facebookprofil og nyhedsbreve. Hun startede i praktik på højskolen sommeren 2018. Lotte bor sammen med sin søn en times kørsel fra højskolen, hvorfor hun på skift arbejder hjemmefra og på højskolen.

Christian

Christian er administrativ medarbejder på højskolen. Han er ansvarlig for alt, hvad der vedrører tilmeldinger og korresponderer mellem kursister og højskolen. ​Christian har været på højskolen siden foråret 2018 - og bor desuden på stedet.

​Olivia ​

Olivia er vores skønne frivillige fra Holland som igen og igen vender tilbage til højskolen. Hun elsker at være uden for i naturen. Olivia har meget ferme dygtige grønne fingre og er hovedsagelig ansvarlig i haven på højskolen.

Derudover kan hun li' at gå ture, cykle, svømme og sejle kajak i naturen.​ Vi er meget glade for at Olivia igen i år, har valgt at være hos os og sammen med os på højskolen.

​Hanka ​

Hanka er af vores skønne frivillige og vært sammen med Signe og Amanda. Hun er også en af vore faste meget kompetente og dygtige kokke på højskolen. Hanka bor på højskolen og er kæreste med Henrik. ​

Steffi ​

Steffi er en af vore dejlige frivillige unge mennesker. Hun kommer fra Tyskland og er 35 år gammel.

Steffi har rejst rundt omkring i verden. Hun er uddannet barista og er meget dygtig til at lave flotte kaffe-serveringer. Deruover er hun en fænomenal kage-kok. Steffi har både arbejdet som servitrice og haft sin egen café.

Her på højskolen føler hun, at hun kan kombinere sine interesser. Hun elsker at arbejde i caféen, elsker mennesker, havet, farver, rejser, brætspil og indsigt...

Steffi er vores hovedansvarlige i Skovcaféen.

​Kety

Kety er også frivillig på højskolen. Hun bor i Tønder og har været en del af højskolen siden hun var på et kursus for mange år siden.

Kety elsker at male, lave mad, sidde på hug og luge i haven, og meget mere. ​Hun er en fantastisk dygtig kok og hun gør, at man drømmer sig hen til at være fuldt i sine sanser, når man spiser hendes mad.

​Henrik

Henrik har kendt til højskolen i en del år, men det er først for nylig,at han er blevet en aktiv del af højskolens ledelses team. Henriks primære ansvarsområde er bygningerne. Og derudover tryller han lækre retter i køkkenet.

Henrik er også breathing fascilitator.
Henrik bor på højskolen sammen med sin kæreste Hanka.

Bodil

Bodil er foruden at være medlem af bestyrelsen også en aktiv frivillig.
Hun giver gerne et nap med i køkkenet, når hun ikke er i gang med noget derhjemme. Bodil har, sammen med sin mand Leif, islandske heste og bier og så elsker hun at lave mad.​

Bodil er også breathing fascilitator.