​Mennesker du møder på Den Holistiske Højskole

Her kan du se de personer, som du finder på Den Holistiske Højskole​

Linnea Beek Hansen

Ophavskvinde til Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Linnea har som en del af ledelsen og ophavskvinde til etableringen af Den Holistiske Højskole viet sit liv til at få højskolen og projektet til at blomstre og bære frugt.

Det er efterhånden mange år siden, at Linnea fik visionen om en ny type højskole, der ville arbejde med den ypperste personlige og spirituelle udvikling for mennesker.

I 2006 havde visionen rodfæstet sig så meget i Linnea, at hun nu helt konkret måtte i gang. Stensbæks bygninger og dens beliggenhed i den dejlige natur, danner nu de fysiske rammer om den højskole, der har ligget klar i Linneas bevidsthed i alle de år. De første år har hverdagen for Linnea været fyldt med: Markedsføring, foredrag, undervisning, rengøring, havearbejde administration,
og hun har skullet være oldfrue, vicevært og meget mere.

Nu er Højskolen dog klar til at Linnea udelukkende fokuserer på det hun brænder allermest for, nemlig formidling.

Linnea er uddannet lærer, drømmetyder, certificeret Transformational Breath®- og Lifecoach. Hun har deltaget i utallige intensive udviklings kurser og -forløb.

”Jeg brænder for at få mennesker til se deres allerhøjeste potentiale, og guide dem til at udleve det i alle facetter af deres liv”

Frank

Frank elsker at være i haven. Havedammen, frugtplantagen og køkkenhaven er hans fristed.

Til daglig arbejder han i Aarstiderne. Frank er oftest at finde på højskolen om aftenen og i weekenderne, hvor han sammen med de andre fra haveteamet går rundt og hygger sig på højskolen.

Christa Lange

Frivillig på højskolen

Jeg har været med i projektet fra den spæde start af højskolen, og jeg fortsætter. Jeg bakker visionen op, og står bag hele idegrundlaget. Men det er jo kun teori. – Grunden til, at jeg efter 8 år stadig er aktiv som frivillig, er at jeg oplever, hvordan denne højskole har givet mig mulighed for en personlig udvikling, der har gjort mig til et mere værdifuldt menneske for min familie og samfundet. Samtidig ser jeg konstant eksempler på medhjælpere og kursister, der vokser som mennesker, når de bliver en del af hverdagen i Stensbæk.

Det vigtigste i verden, er for mig, at vi ændrer os til at blive mere åbne i vores hjerter, og blive bedre til at handle med accept og medfølelse. Jeg oplever, at Den Holistiske Højskole er et sted, hvor jeg kan øve mig i dette uden at blive skubbet ud af gruppen, når jeg træder ”forkert”.

Jeg ved ikke, hvad det er, som gør Stensbæk så unik, men jeg ved, hvad Den Holistiske Højskole har givet mig, og derfor arbejder jeg for, at højskolen vokser og giver disse muligheder til mange flere mennesker.

Gitte

Gitte er en fast del af højskolen, og har været formand eller næstformand for bestyrelsen i flere år. Gitte bor til dagligt i Aabenraa, og tager turen til højskolen, når der er behov for ekstra hænder. 

Kety

Kety bor i Tønder og har været en del af højskolen siden hun var på et kursus for mange år siden.
Kety elsker at male, lave mad, sidde på hug og luge i haven, og meget mere. ​

Henrik

Henrik har kendt til højskolen i en del år, men det er først for nylig,at han er blevet en aktiv del af højskolens ledelses team. Henriks primære ansvarsområde er bygningerne.
Henrik bor på højskolen.

Bodil

Bodil er foruden at være medlem af bestyrelsen også en aktiv frivillig.
Hun giver gerne et nap med i køkkenet, når hun ikke er i gang med noget derhjemme. Bodil har sammen med sin mand Leif, islandske heste og bier og så elsker hun at lave mad.​

Hermina

Hermina bor i Gram, og er ligesesom Frank flyttet til Danmark for mange år siden. Hermina er pensionist, og er en del af haveteamet. Hermina har boet på fyn,og er for et par år siden flyttet tættere på sine børn og højskolen. Det nyder vi godt af, da Hermina altid spreder glæde og god atmosfære omkring sig. Og som hun siger; "man kan jo godt lave noget samtidigt med at man snakker sammen"​

Jette

Jette er højskolens blomsterpige. Jette bor i Gråsten, og kommer til højskolen, når der skal pyntes. Hun elsker blomster, små dimsedutter og finurligheder, som gør højskolen til et indbydende sted at opholde sig.
Til højtider er det påskeharer og julenisser der fylder gangene, når Jette har været forbi.​

Søren Kriegbaum

Søren har gennem mange år arbejdet som socialpædagog, og har et stort hjerte for de svageste i samfundet. Hans professionelle arbejdsliv har primært været i og omkring fysiske og psykiske udviklingshæmmede. I fritiden har han haft tilknytning til væresteder for sociale udsatte borgere.

Er nok det mange vil kalde en ildsjæl. Han er overbevist om, at viljen til at ville, også giver evnen til at kunne. Denne tese, og hans positive livssyn har bragt ham verden rundt, såvel på det fysiske som det åndelige plan.

Et gammelt kinesisk ordsprog siger: Hvis du tænker for længe på næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på ét ben .…. For 10 år siden fandt Søren ud af, at han havde stået på ét ben i længere tid.

Søren fortæller: ”Det stod lysende klart, at jeg ikke længere kunne have et liv, hvor der ikke var overensstemmelse mellem tanker, følelser og handling. En voldsom erkendelse som gjorde, at jeg måtte sige farvel til det liv jeg havde; og ændre på hele min livssituation for at følge mit hjerte, og begive mig ud på livets vej.

I dag mener jeg at have begge ben solidt plantet på jorden, takket være en holistisk livsførelse, hvor jeg dagligt prøver at skabe harmoni mellem krop, sind og ånd. Måske netop derfor bor Søren lige nu på Den Holistiske Højskole, og er en del af livet i og omkring Højskolen

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram