Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

​Mennesker du møder på Den Holistiske Højskole

Her kan du se de personer, som du finder på Den Holistiske Højskole​

Linnea Beek Hansen

Ophavskvinde til Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Linnea har som ophavskvinde til etableringen af Den Holistiske Højskole viet sit liv til at få højskolen og projektet til at blomstre og bære frugt.

Det er efterhånden mange år siden, at Linnea fik visionen om en ny type højskole, der ville arbejde med den ypperste personlige og spirituelle udvikling for mennesker.

I 2006 havde visionen rodfæstet sig så meget i Linnea, at hun nu helt konkret måtte i gang. Stensbæks bygninger og dens beliggenhed i den dejlige natur, kom til at danne de fysiske rammer om den højskole, der havde ligget klar i Linneas bevidsthed i alle de år. De første år var hverdagen, for Linnea, været fyldt med: Markedsføring, foredrag, undervisning, rengøring, havearbejde administration, rollen som oldfrue, vicevært og meget mere.

Nu er Højskolen dog klar til at Linnea udelukkende fokuserer på det hun brænder allermest for, nemlig formidling.

Linnea er uddannet lærer, drømmetyder, certificeret Transformational Breath®- og Lifecoach. Hun har deltaget i utallige intensive udviklings kurser og -forløb.

”Jeg brænder for at få mennesker til se deres allerhøjeste potentiale, og guide dem til at udleve det i alle facetter af deres liv”

Maria

​Leder af højskolen

Maria har været en del af højskolen siden 2016, hvor hun startede i praktik.

Hun er oprindelig uddannet pædagog og arbejdede, inden hun kom til højskolen, som støttepædagog og konsulent for pædagoger, lærere og forældre.

Maria har altid været spirituel og tror på det hele menneske, som en del af en fysisk og åndelig verden. Hun mener at vi alle er en del af noget større og har en pligt til at passe på os selv, naturen og hinanden.

Når hun ikke lige er på kontoret, hvor hun elsker at lave skemaer og sætte ting i system, er hun med stor sandsynlighed sammen med hendes mand Carsten og deres to børn Isak og Bjørn, som også bor på højskolen.

Frank

Frank har været med fra starten af højskolens liv. Han har bidraget med stort og småt for at højskolen kunne udvikle sig og blomstre - helt bogstaveligt, da hans yndlingsted på højskolen er haven. Havedammen, frugtplantagen og køkkenhaven er hans fristed.

Til daglig arbejder han i Aarstiderne. Frank er oftest at finde på højskolen om aftenen og i weekenderne, hvor han sammen med de andre fra haveteamet går rundt og hygger sig på højskolen.

Christa Lange

Frivillig på højskolen

Jeg har været med i projektet fra den spæde start af højskolen, og jeg fortsætter. Jeg bakker visionen op, og står bag hele idegrundlaget. Men det er jo kun teori. – Grunden til, at jeg efter 8 år stadig er aktiv som frivillig, er at jeg oplever, hvordan denne højskole har givet mig mulighed for en personlig udvikling, der har gjort mig til et mere værdifuldt menneske for min familie og samfundet. Samtidig ser jeg konstant eksempler på medhjælpere og kursister, der vokser som mennesker, når de bliver en del af hverdagen i Stensbæk.

Det vigtigste i verden, er for mig, at vi ændrer os til at blive mere åbne i vores hjerter, og blive bedre til at handle med accept og medfølelse. Jeg oplever, at Den Holistiske Højskole er et sted, hvor jeg kan øve mig i dette uden at blive skubbet ud af gruppen, når jeg træder ”forkert”.

Jeg ved ikke, hvad det er, som gør Stensbæk så unik, men jeg ved, hvad Den Holistiske Højskole har givet mig, og derfor arbejder jeg for, at højskolen vokser og giver disse muligheder til mange flere mennesker.

Gitte

Gitte er en fast del af højskolen, og har været formand eller næstformand for bestyrelsen i flere år. Gitte bor til dagligt i Aabenraa, og tager turen til højskolen, når der er behov for ekstra hænder. 

Kety

Kety bor i Tønder og har været en del af højskolen siden hun var på et kursus for mange år siden.
Kety elsker at male, lave mad, sidde på hug og luge i haven, og meget mere. ​

Henrik

Henrik har kendt til højskolen i en del år, men det er først for nylig,at han er blevet en aktiv del af højskolens ledelses team. Henriks primære ansvarsområde er bygningerne.
Henrik bor på højskolen.

Bodil

Bodil er foruden at være medlem af bestyrelsen også en aktiv frivillig.
Hun giver gerne et nap med i køkkenet, når hun ikke er i gang med noget derhjemme. Bodil har sammen med sin mand Leif, islandske heste og bier og så elsker hun at lave mad.​

Jette

Jette er højskolens blomsterpige. Jette bor i Gråsten, og kommer til højskolen, når der skal pyntes. Hun elsker blomster, små dimsedutter og finurligheder, som gør højskolen til et indbydende sted at opholde sig.
Til højtider er det påskeharer og julenisser der fylder gangene, når Jette har været forbi.​

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram