​Mennesker på Den Holistiske Højskole

​Shela Fozzi

​​Shela har ansvaret driften i hverdagen. Sammen med sin mand er de glade for at have fået privilegiet at skulle skabe en ny hverdag, leve midt i naturen og være tæt sammen med andre mennesker på højskolen.

Shela fortæller:

”Min drivkraft har altid været at skabe noget for andre mennesker, som de ellers ikke ville opleve. Dette er også min indgangsvinkel til jobbet som daglig ansvarlig på højskolen. Jeg holder meget af arbejdet med mennesker, og den glæde det er at kunne give, få og dele med andre.”

Shela er uddannet terapeut ved Lars Muhl og Githa Ben David med healing og lydhealing og har en uddannelse i aromatouch med æteriske olier. Hun har sin egen klinik ZEN i Ribe gennem 10 år. Tidligere har Shela arbejdet som projektleder for Ecco og har indrettet butikker i hele verden.  ​​

Jørn​

Jørn bor på højskolen i en af træhusene. Han ernærer sig som selvstændig handymand. Jørn er uddannet landmand og god til at dyrke grøntsager. Han har også en handelshøjskoleuddannelse og er god til at varetage økonomiske opgaver. Jørn har interesseret sig for og arbejdet med personlig udvikling gennem 10 år og er optaget af det holistiske, og at vi som mennesker kan være med vores sande jeg. Desuden interessere Jørn sig for bæredygtighed som en helhedsbetragtning.

Jørn vil være frivillig på højskolen mest på praktiske opgaver, som han også har været som tidligere frivillig. Så for Jørn er det en tilbagevenden til Den Holistiske Højskole efter ca. 5 år.​

​Kety

Kety er også frivillig på højskolen. Hun bor i Tønder og har været en del af højskolen siden hun var på et kursus for mange år siden.


Kety elsker at male, lave mad, sidde på hug og luge i haven, og meget mere. ​Hun er en fantastisk dygtig kok og hun gør, at man drømmer sig hen til at være fuldt i sine sanser, når man spiser hendes mad. I 2021 vil du mest finde hende i haven; også for at høste til madlavningen.

Vibeke

​Vibeke bor i Svendborg Hun fungerer som kok på Stensbæk. Hun har været tilknyttet højskolen i denne funktion på 3. år. Er uddannet hos Eva Lydeking i ernæring, arbejdet på vegetarisk restaurant Drivhuset i København, arbejdet i køkkenet på det vegetariske Råstrup Kursted. Derudover på cafeer, samt ved private vegetariske madarrangementer.

Bodil K.

​Bodil er foruden at være medlem af bestyrelsen også en aktiv frivillig.

Hun giver gerne et nap med i køkkenet, når hun ikke er i gang med noget derhjemme. Bodil har, sammen med sin mand Leif, islandske heste og bier og så elsker hun at lave mad.​

Bodil er også certificeret Transformational Breath(R) gruppeleder, bowtech- og zoneterapeut. 

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.