Ring på telefon: 51 36 18 09       |       Følg os på Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

Telefon: 51 36 18 09       |       Facebookfb-f-logo__blue_29       |       Englishgb

​Mennesker du møder på Den Holistiske Højskole

Her kan du læse om og se de personer, som du møder på højskolen:

​Linnea Beek Hansen

Ophavskvinde til Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Linnea har som ophavskvinde til etableringen af Den Holistiske Højskole viet sit liv til at få højskolen og projektet til at blomstre og bære frugt.

Det er efterhånden mange år siden, at Linnea fik visionen om en ny type højskole, der ville arbejde med den ypperste personlige og spirituelle udvikling for mennesker.

I 2006 havde visionen rodfæstet sig så meget i Linnea, at hun nu helt konkret måtte i gang. Stensbæks bygninger og dens beliggenhed i den dejlige natur, kom til at danne de fysiske rammer om den højskole, der havde ligget klar i Linneas bevidsthed i alle de år. De første år var hverdagen, for Linnea, været fyldt med: Markedsføring, foredrag, undervisning, rengøring, havearbejde administration, rollen som oldfrue, vicevært og meget mere.

Nu er højskolen dog klar til at Linnea udelukkende fokuserer på det hun brænder allermest for nemlig formidling.

Linnea er uddannet lærer, drømmetyder, certificeret Transformational Breath®- og Lifecoach. Hun har deltaget i utallige intensive udviklings kurser og -forløb.

”Jeg brænder for at få mennesker til se deres allerhøjeste potentiale, og guide dem til at udleve det i alle facetter af deres liv”

​Maria

​Leder af højskolen

Maria har været en del af højskolen siden 2016, hvor hun startede i praktik. Siden 2018 har hun været leder af højskolen.

Hun er oprindelig uddannet pædagog og arbejdede, inden hun kom til højskolen, som støttepædagog og konsulent for pædagoger, lærere og forældre.

Maria har altid været spirituel og tror på det hele menneske, som en del af en fysisk og åndelig verden. Hun mener at vi alle er en del af noget større og har en pligt til at passe på os selv, naturen og hinanden.

Når hun ikke lige er på kontoret, hvor hun elsker at lave skemaer og sætte ting i system, er hun med stor sandsynlighed sammen med hendes mand Carsten og deres to børn Isak og Bjørn, som også bor på højskolen.

​Frank

Frank har været med fra starten af højskolens liv. Han har bidraget med stort og småt for at højskolen kunne udvikle sig og blomstre - helt bogstaveligt, da hans yndlingsted på højskolen er haven. Havedammen, frugtplantagen og køkkenhaven er hans fristed.

Til daglig arbejder han i Aarstiderne. Frank er oftest at finde på højskolen om aftenen og i weekenderne, hvor han sammen med de andre fra haveteamet går rundt og hygger sig på højskolen.

​Lotte

Lotte er marketingsansvarlig for højskolens hjemmeside, Facebookprofil og nyhedsbreve. Hun startede i praktik på højskolen sommeren 2018. Lotte bor sammen med sin søn en times kørsel fra højskolen, hvorfor hun på skift arbejder hjemmefra og på højskolen.

Christian

Christian er administrativ medarbejder på højskolen. Han er ansvarlig for alt, hvad der vedrører tilmeldinger og korresponderer mellem kursister og højskolen. ​Christian har været på højskolen siden foråret 2018 - og bor desuden på stedet.

​Olivia ​

Olivia er vores skønne frivillige fra Holland som igen og igen vender tilbage til højskolen. Hun elsker at være uden for i naturen. Olivia har meget ferme dygtige grønne fingre og er hovedsagelig ansvarlig i haven på højskolen. 

Derudover kan hun li' at gå ture, cykle, svømme og sejle kajak i naturen.​ Vi er meget glade for at Olivia igen i år, har valgt at være hos os og sammen med os på højskolen. 

​Hanka ​

Hanka er af vores skønne frivillige og vært sammen med Signe og Amanda. Hun er også en af vore faste meget kompetente og dygtige kokke på højskolen. Hanka bor på højskolen og er kæreste med Henrik. ​

Amanda

​Amanda er sammen med Signe og Hanka vært på højskolen. Amanda er 26 år og halvt dansker-halvt spanier. Hun har boet i Spanien hele sit liv og vil nu prøve at bo i Danmark. 

Hun er hele sæsonen i 2019 og vi glæder os over at have hende her. Hun arbejder med online spanskundervisning. Det sidste stykke tid har hun rejst rundt i verden og har ledt efter en dybere mening med livet – og ledt efter et sted, hvor man tager sig af både hinanden som mennesker og som planet.​

Signe

​Signe bor på højskolen og har fungeret som vært på skolen siden april 2018. 

Hun er i år vært sammen med Hanka og Amanda.

Oprindeligt er hun uddannet ergoterapeut og yogainstruktør i hatha yoga og yoga terapi. Hun har tidligere arbejdet med fysisk rehabilitering samt undervist i yoga forskellige steder.

Signe har en stor rejselyst og har i to år, inde hun kom til højskolen, backpacket til forskellige steder i verden, hovedsageligt Asien, hvor hun har boet på ashrams for at praktisere og lære mere om yoga og meditation.

Det bedste ved højskolen for Signe, er alle menneskerne der bor og kommer på Stensbæk. "Højskolen er som en magnet for vidunderlige mennesker" siger hun. 

Hun holder af arbejdet med at byde andre frivillige velkommen og være med til at organisere arbejdet på skolen. Når hun ikke er i gang med noget på højskolen finder du hende formodentlig på yogamåtten eller ude i skoven som hun elsker.

Steffi ​

Steffi er en af vore dejlige frivillige unge mennesker. Hun kommer fra Tyskland og er 35 år gammel. 

Steffi har rejst rundt omkring i verden. Hun er uddannet barista og er meget dygtig til at lave flotte kaffe-serveringer. Deruover er hun en fænomenal kage-kok. Steffi har både arbejdet som servitrice og haft sin egen café.

Her på højskolen føler hun, at hun kan kombinere sine interesser. Hun elsker at arbejde i caféen, elsker mennesker, havet, farver, rejser, brætspil og indsigt...

Steffi er vores hovedansvarlige i Skovcaféen.

​Kety

Kety er også frivillig på højskolen. Hun bor i Tønder og har været en del af højskolen siden hun var på et kursus for mange år siden.


Kety elsker at male, lave mad, sidde på hug og luge i haven, og meget mere. ​Hun er en fantastisk dygtig kok og hun gør, at man drømmer sig hen til at være fuldt i sine sanser, når man spiser hendes mad. 

​Henrik

Henrik har kendt til højskolen i en del år, men det er først for nylig,at han er blevet en aktiv del af højskolens ledelses team. Henriks primære ansvarsområde er bygningerne. Og derudover tryller han lækre retter i køkkenet.

Henrik er også breathing fascilitator.
Henrik bor på højskolen sammen med sin kæreste Hanka.

Bodil

Bodil er foruden at være medlem af bestyrelsen også en aktiv frivillig.
Hun giver gerne et nap med i køkkenet, når hun ikke er i gang med noget derhjemme. Bodil har, sammen med sin mand Leif, islandske heste og bier og så elsker hun at lave mad.​

Bodil er også breathing fascilitator. 

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram