HÅNDTERING AF KURSER IFT. COVID-19

Covid-tilbagebetalingsgaranti!!

Hvad hvis mit kursus bliver aflyst?

Lige som alle andre år betaler vi alt tilbage, hvis vi aflyser et kursus. Derfor er der også under Covid-19 tilbagebetalingsgaranti, såfremt der skulle opstå omstændigheder ift. sygdom, aflysninger, mm.

Er det sikkert at komme på kursus, til aktiviteter, m.m.?

Der er intet der er sikkert. Når det er sagt, så følger vi selvfølgelig alle anvisninger, og når vi åbner vil der være corona-tilpassede forhold på Stensbæk. Det betyder bl.a. at vi holder afstand, både i undervisning og når vi spiser, etc. 

Alle bærer mundbind på højskolens indendørsarealer og må tage det af, når man sætter eller lægger sig på sin plads.

Vi vil spise i hold, hvis vi er flere end 10. Vi gør alle fællesarealerne grundigt rent hver dag. Vi har naturligvis håndsprit stående rundt omkring og opfordrer alle til at vaske hænder grundigt. Vi lufter ud og spritter håndtag. Vi krammer ikke eller giver hånd. Vi vasker alle håndklæder m.m. ved 90C., og vi følger de rengøringsregler, der bliver udstedet fra regeringen/myndighederne.


Vi beder jer om at aflyse, hvis I føler jer sløj, har hoste, forkølelse eller andre sygdomstegn. Når I kommer beder vi jer om at tage egen drikkedunk med, ikke kramme eller give hånd, holde afstand til dine medkursister, tage eget sengelinned og håndklæde med (så vidt muligt).

Der vil være et max antal på 20 kursister på skolen. 

Alle enkeltværelser vil være til halv pris.

Vi er godt klar over at nærvær og kram er en stor del af at være på denne højskole, men sammen kan vi hjælpe hinanden med at holde afstand og få nogle gode og spændende oplevelser alligevel.

Det er en underlig tid vi er i lige nu, men vi kommer ud på den anden side, med alt hvad vi har lært.
Hvis vi er for overmodige bliver vi syge, og er vi overansvarlige risikerer vi at lukke. Ved at følge de regler regeringen sætter op håber jeg at kunne ramme den fine balance hvor vi alle passer på hinanden og stadig lever et godt liv.
Vi har alle en forskellig opfattelse af, hvad der er overmodigt og overansvarligt og vi må, ligesom i resten af livets aspekter, have respekt for vores forskellige virkelighedopfattelse.
I disse tider er der intet ”rigtigt svar” og vi må sammen skabe os den fremtid, vi ønsker at være en del af, i og med respekt for hinanden og os selv.

Så kære alle jer, mærk efter om I er klar til at komme på kursus og hvis I er, så skynd jer at tilmelde jer et af vores gode kurser. Vi tror på at der vil blive rift om kurser i Danmark i år, da det nok er de færreste der vil tage til udlandet på ferie.

Vi glæder os til at se jer – på sikker afstand.

De bedste hilsner,

Team Stensbæk

Se KURSUSOVERSIGTEN her

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.