Samkørsel​

Vi får tit henvendelser fra folk, som enten gerne vil have mulighed for at køre med nogen eller fra folk som har mulighed for at tage andre med til højskolen.

Gå derfor gerne ind på gomore.dk, når du enten har plads i bilen eller ønsker et lift.

Vi synes samkørsel er vigtig - både når man tænker på den miljøbelastning vi forårsager, når vi kører i hver vores bil, men også fordi der er meget positive gevinster ved at mødes og hjælpe hinanden - og få en god snak på turen.

Har du plads i bilen?

Så hvis du kører til og fra Stensbæk - Den Holistiske Højskole i forbindelse med en aktivitet og ikke har brug for at køre alene; vil vi opfordre til, at du går ind på gomore.dk og opretter et lift. Så kan folk fra din landsdel, som har brug for et lift søge på siden og finde dig.

Du gør følgende:

1) Klik på gomore.dk

2) På siden trykker du på fanen øverst hvor der står 'Opret lift'. Hvis man ønsker et bidrag til brændstof, kan man også skrive det her.

3) Hvis du er på Facebook, kan du trykke på "Log in med Facebook" - og ellers skriver du din email adresse og et kodeord, du vælger og trykker på login.

​4) Udfyld data omkring dit lift. VIGTIGT! Brug hele højskolens adresse: Stensbækvej 29, 6510 Gram

Har du brug for et lift?

Har du brug for et lift til eller fra højskolen kan du gå ind på gomore.dk og trykke på 'Lift'.

Husk også her at bruge hele højskolens adresse, når du søger: Stensbækvej 29, 6510 Gram

Hvis nogen har oprettet et lift, vil det vise sig, når du søger. Der kommer dog ret sikkert en hel del andre ruter, som ikke kører direkte til Stensbæk, idet systemet som standard foreslår ruter indenfor 25 km af det foreslåede. Det kan du rette til ved at trykke på 25 km øverst og vælge en kortere afstand.​

Vi håber at tomme bilsæder bliver fundet af glade passagerer, så vi alle kan bidrage til behagelige rejser og et forbedret miljø.​

Se kørselsvedledning under Vejen hertil.

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.