Vejen hertil​

Når du kommer med egen transportmiddel via Ribe Landevej, drejer du ned på Stensbækvej ved Enderupskov, og følger vejen cika 3 km. ned over Gelsådalen, og ned gennem skoven. Kør gerne langsomt; og nyd naturen :-) Vi er på højre side.

Kommer du fra den anden side, drejer du ind på Stensbækvej i Arnum, og kører cirka 2 kilometer, før du kan se vores røde træbygninger på venstre side.

Når du skal hertil med offentlig transport, kører der tog til både Vojens og Ribe, hvorfra bus nummer 135 kører til Stensbækvej ved Enderupskov, hvor vi gerne henter dig.

De fleste af vores kurser starter om eftermiddagen med indkvartering mellem kl. 16.00 til 17.00, og derefter rundvisning inden aftensmaden kl. 18.00.

Tag derfor et tog, der passer med busafgang kl. 15.25 fra Vojens (bus 135 mod Ribe) med ankomst kl. 15.55 ved Stensbækvej. Eller hvis du bor et sted, hvor det passer bedre med tog til Ribe, er der busafgang kl. 15.32 fra Ribe (bus 135 mod Haderslev) med ankomst kl. 15.53 ved Stensbækvej, Enderupskov. Det er her vi henter jer, hvis I har givet besked om, at I ønsker det - det er gratis.

Søn og helligdage kører bus 135 ikke så ofte og vi tilbyder derfor at hente dig i Vojens eller Ribe for 75,- kr.

Husk at give besked, hvis du gerne vil hentes.

Ellers kan du gøre brug af vores samkørselsordning.

Find os på Google Maps

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.