Wwoof bevægelsen​

​I foråret 2012 kom den første WWOOF´er til Stensbæk og i løbet af årene har vi haft unge hjælpere fra Australien, Argentina, Chile, USA, Danmark, Tyskland, Spanien, Bosnien og mange, mange flere lande.

De unge har alle været åbne og interesserede i Stensbæk og alt hvad der sker her. De har været til stor hjælp og samtidig et frisk pust fra den store verden. Vi har fået mange positive oplevelser; også med speciel mad, musik og spændende samtaler.

Men hvad er en WWOOF´er?

Det startede i 1971 i England da Sue Coppard fandt på at skabe mulighed for at folk fra byerne kunne komme ud på landet og give et aktivt bidrag til den økologiske bevægelse. Det første navn var Working Weekends on Organic Farms. Danmark kom med i bevægelsen i 1985 og i dag kaldes det World Wide Opportunities on Organic Farms. Værtsfamilierne er gårde og andet, som er involveret i økologisk produktion i bred forstand.

Ideen med WWOOF´ing er at sprede interesse og viden om økologisk produktion og livsstil og WWOOF´ing er for alle uanset alder. Det er ikke nødvendigt at have forkundskaber. Det vigtigste er åbenhed og interesse for ideerne. Samtidig får WWOOF´erne mulighed for at lære om dagligdag og kultur i det land, som de besøger.​

Bestyrelsen i støtteforeningen til Stensbæk – Den Holistiske Højskole synes det er oplagt at vi er med i organisationen og åbner højskolen for WWOOF´erne. Det er det holistiske aspekt, det internationale og det er mulighedenfor at fremme medmenneskelig forståelse, der tiltaler os.

Prøv at se på www.wwoof.dk hvis du vil vide mere.​

Corona / Covid 19

Vigtig info om kurser - læs her

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

Kontortid: Mandag til fredag 9.00 - 15.00

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.