SHINING DAYS – LYD OG BILLEDER

​Et kursus hvor du arbejder kreativt med lyd eller billeder – og både og!

 

Denne uge bliver helt unik

Kurset LYD & BILLEDER – stemmer og udtryk handler om DIG. Din historie, dit udtryk, din stemme, dit potentiale, dine drømme, din frigørelse, dine gener. Underbevidstheden og universet – det vi ikke ved men fornemmer, det der trækker os afsted – hen imod os selv og det lys vi er. Vejen kender vi ikke men vi er ydmyge og taknemmelige i vor søgen efter meningen, efter det vi savner, det vi higer efter…..

MEN alt er der allerede !!!!! Tør du at sige ja til at frigøre dit Liv?

Du vælger dig på LYD linjen ved Richardt eller på BILLED linjen ved Camilla, for derved at give plads til fordybelse og fokus på én hovedlinje. Der vil kurset igennem foregå samarbejde og kobling af de to linjer, og derved kommer alle til at arbejde med både Lyd og Billeder i forløbet.

På LYD linjen får du undervisning i stemme arbejde, musik, meditationstræning og Qi Gong. Richardt vil hjælpe dig “igennem” og du vil opleve dit sande potentiale. Dine talenter vi blomstrer og du kan opleve kvantespring i din personlige udvikling.

I forbindelse med kurset holder Richardt en aften med lydmeditation og koncert - denne aften er gratis, hvis du er med på Shining Days.

På BILLED linjen vil Camilla´s inspirerende og erfarne væsen guide dig gennem en individuel billedproces med din egen kreativitet og skaberkraft i centrum. Vi går på kurset praktisk til værks med masser af håndværksmæssig træning, og vi kommer til at skabe mængder af billeder.

Vi arbejder på malerværkstedet og i naturen i et fordybelsens rum. Der bliver malet med pensler, tegnet med bly, kul og tusch, blandet teknikker og materialer, arbejdet med farven og stregen. Der er skriveøvelser med i billedarbejdet, vi leger med ord i billedet og flirter med gentagelsen.

Værkstederne er åbne hele døgnet under kursus ugen. Kreativiteten er som en indre have, der kan dyrkes, og herigennem skabes kontakt til din indre kunstner. I dette møde, møder vi os selv. Vi møder vores kunstnersjæl.

Camilla inddrager altid træningen af kroppen på sine kurser, da ’kroppen er vores ypperste redskab’. Der vil daglig være træning af Grounding via Qi Gong, bevægelse, musik og afspænding.

Et mangeårigt samarbejde mellem kunstner Camilla Ellekvist fra Bornholm og sangskriver og lydterapeut Richardt Nielsen fra Als giver dig denne unikke muligheden for at arbejde med dem begge på dette unikke ugekursus.

Medbring på kurset

Til begge linjer medbringes arbejdstøj der må svines til af maling, lim, kul osv., flade træningssko og træningstøj til Qi Gong samt evt. træningsmåtte.

Richardt Nielsen og Camilla Ellekvist har afholdt sommerkurser på Holistisk Højskole siden 2014 i Stemmens kraft og Maleri og Billedskabelse.

“Vi er så taknemmelige over naturens væsen, ildens varme, luftens frigørelse og vandets visdom. Vi glæder os til at guide, hjælpe og ære lige præcis dig og din sjæl. Namaste.”

Camilla & Richardt.

​Undervisere​

Richardt Nielsen har 35 års erfaring med lydterapi og lydmeditation. Han har arbejdet i hele Europa. Finland, Island, Wales, Frankrig, Tyskland, Portugal, Spanien, Estland, Letland, Sverige og Danmark. Richardt´s medfødte evner sætter ham istand til at se dybere.
​Se mere på Richardts hjemmeside.

Camilla Ellekvist har 30 års erfaring i at arbejde med billeder, -egne såvel som andres

billedproces. Har 23 års undervisningserfaring. Er uddannet billedkunstner.
​Se mere på Camillas hjemmeside

Lørdag den 21. juli kl. 16.00 til fredag den 27. juli kl. 10.00

Pris: 4600,- kr. for indkvartering på dobbelt-/tripleværelse. 4100,- kr. for pensionister og studerende.
​600,- kr. i tillæg for enkeltværelse.

Tilmelding til ugekurset Shining days – Lyd og Billeder

Se også højskolen andre kurser, hvor du arbejder med stemmen eller maleri:

10/5 Fri din stemme

16/6 Naturabstraktioner og Akrylmaleri

31/8 Stemmens kraft - syng dig fri

10/9 Ikonmaleri på lærred

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram