​Slås For Processen

Få en større nuancering af din aggressionskraft gennem slåskamp

Aggression er altid til stede i mennesker og derfor også i parforholdet. Men hvor seksualiteten og kærligheden bliver hilst velkommen, og ses som et godt tegn for parforholdets tilstand, bliver aggressionen opfattet negativt og derfor forsøgt holdt udenfor relationen. Men vilkårene for de tre områder er de samme, det handler om at finde et udtryk og en cirkulationsform, som fungerer for parforholdet. Hvis partnerne ikke tager ansvar for aggressionen, kommer den mindre konstruktivt til udtryk. Enten fortrænges den, kommer ud mellem sidebenene eller også holdes den fast i kulturens rammer for god opførelse. Men aggressionen er en urkraft, som rejser sig fra dybet, og den vil ses og høres, for den har en plads i parforholdet.

Her kan det at prøve kræfter med partneren være en hjælp, for det giver aggressionen krop og lyd, og tingene udtrykkes uden om egoet og uden om alle meningerne om, hvad man må og ikke må.

Det handler om at give aggressionen mere krop og lyd, mindre ego og emotionalitet, mindre fernis og pænhed, mere plads til det som er lige nu. Det er en anden måde at cirkulere og håndtere hverdagens frustrationer på, og det giver et andet blik for de automatiske, emotionelle reaktioner. Måske kan du lære noget, bryde nogle vaner, undgå at gå i stå i en blindgyde. Måske kommer der nogle flere grin. Vi arbejder i en uhøjtidelig og legende, men samtidig respektfuld, indstilling til din egen og andres vrede?

Jukas er optaget af at hjælpe dig med at komme i videre med din proces. Det gør han ved at fokusere på skelneevne og selvansvarlighed samt hjælpe dig til at se, hvordan krop og proces er forbundet. Han arbejder for en større nuancering af menneskers aggressionskraft ved hjælp af slåskamp.

’ Slås For Processen’ kursets indehold

Oplæg, meditation, dans, øvelser, refleksion, healing og selvfølgelig slåskamp.

Der er fokus på, at vi passer på hinanden, men deltagelse er på eget ansvar.

Se eksempel af YouTube-video Slås For Processen

Underviser:

Jukas Killemose Hamburger er lærer og læser pædagogisk psykologi på DPU.

Han holder kurser i: ‘Slås For Processen’, ‘Slås For Dit Parforhold’, ’Kraftfuldt Ligeværd’, og tilbyder individuelle og par sessioner i meditation samt foredrag om tantra, meditation og proces.​

Fredag d. 6 juli kl 16.00 til søndag d. 8. juli kl. 14.30

Pris: 2950,- kr. for indkvartering på dobbelt-/tripleværelse.

2600,- kr. for pensionister og studerende.

Tillæg på kr. 300,- for enkeltværelse.

Tilmelding til weekendkurset 'Slås for Processen'

​​

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram