Spirituel kærlighed

Elsk dig selv og elsk andre – weekendkursus

Hjertets vej indebærer, at du kommer i kontakt med de traumer, der lukker hjertet til – for at beskytte os mod afvisning og nederlag. Derfor kræver det mod, så du tør blotte dig, vise hvem du er og lukke andre ind.

Det er ofte blevet sagt, at du skal elske dig selv, før du kan elske andre, og det er der en sandhed i. Det at give dig selv lov til elske andre, kan imidlertid også åbne op for, at du kommer bedre i kontakt med kærligheden – og derved får et bedre selvværd. På weekendkurset inddrager vi begge vinkler – at elske dig selv og at elske andre.

I romantisk kærlighed søger vi at blive hinandens nummer et. Parforhold baserer sig på gensidighed, så begge parter sætter den anden højest. Den spirituelle kærlighed rækker ud over dig selv, så du i princippet også kan elske dem, der hader dig. Det skal dog ikke forstås sådan, at du piner dig selv med at elske andre.

De to former for kærlighed modsvarer en todeling i den menneskelige natur – åndsfilosoffen Martinus taler i den forbindelse om, at vi både har en dyrisk side, der er selvisk og selvhævdende, og det specifikt menneskelige i vores natur, som besidder næstekærlighed.

  • Sådan kommer I på bølgelængde
  • ’Hvad er der i det for mig’ versus ’Det fælles bedste’
  • Kærlighed rækker ud over dig selv
  • Romantisk kærlighed versus Spirituel kærlighed
  • Hjertets vej
  • Vi vokser i relationen
  • Dét at elske andre og lade dem elske mig åbner for, at jeg elsker mig selv
  • Vi bliver lykkeligere mennesker, hvis vi giver os selv lov til at elske og blive elsket

Underviser:

Jens W. Pedersen er cand.mag., coach og forfatter til bogen ”Dating, desperation og selvudvikling”, som henvender sig til singler og ser på dating ud fra et selvudviklings perspektiv.

Jens har beskæftiget sig aktivt med selvudvikling i mere end 25 år. Han er desuden tidligere gymnasielærer i psykologi og har sin viden og metoder fra mange forskellige kilder, bl.a. Analytisk psykologi, NLP, Girafsprog, Mindfulness, Adfærdsterapi og ikke mindst den danske åndsfilosof Martinus.

Se evt. mere på hjemmesiden

Lørdag den 1. september kl. 10.00 til søndag den 2. september kl. 16.00.

Pris: 2600,- kr. Pensionister, studerende og arbejdsløse: 2300,- kr.

Tillæg for enkeltværelse 300,- kr.

Hvis du ønsker at ankomme fredag aften og overnatte + plus indtage morgenmad lørdag morgen, bedes du skrive det ved tilmeldingen. Det koster 150,- kr. ekstra.

Tilmelding til kurset Spirituel Kærlighed

Jens holder også weekendkursus i maj om Livet som single​

​​

spirituel kærlighed, weekendkursus i selvudvikling og kærlighed

Hvem er vi »​

På højskolen har vi hovedsagelig kurser, hvor vi arbejder med personlig udvikling og udvikling den spirituelle bevidsthed

Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29

6510 Gram

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@holistisk-hojskole.dk

​Kontakt os »

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt os.

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de sidste nyheder direkte på mail.

Stensbæk Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29
6510 Gram